Lacuna Coil - Black Anima 2019

LACUNA COIL To Release ‘Black Anima’ Album In October

2 singles εχουν κυκλοφορησει,το Layers Of Time ειναι δυναμικο και ενα καλο πρωτο δειγμα.Πιο heavy,με δυνατο drumming,ισως και λιγο υπερβολικο,με βελτιωμενα growls ο Andrea Ferro αν και δεν τον εχω σε καποια εκτιμηση στο σκελος αυτο.H Scabbia εχει καταφερει να διατηρει τα φωνητικα της σε πολυ καλο επιπεδο.Καποια στιγμη ειχα χασει το ενδιαφερον μου για το συγκροτημα,τωρα με αυτο το δισκο περιμενω να δω αν θα προκυψει κατι καλο.

2 Likes

Προσωπικά, τους παρακολούθησα από κοντά έως και το “Karmacode”. Τα δύο δείγματα, δυστυχώς, δεν μου λένε τίποτα απολύτως.

Νομίζω ότι από κάποιο σημείο και μετά, τούς έγινε έμμονη ιδέα να “πιάσουν” στην Αμερική, γι΄ αυτό και αμερικανο-σκλήρυναν (sic) τον ήχο τους και άλλαξαν και το image. Ο Andrea είναι τίμιος (είναι και δικιά του μπάντα στην τελική), πλην “αχώνευτος”. H Cristina καλο-γερνάει από όλες τις απόψεις.

Τους είχα δει live το 2011, στο Gagarin, με support τους Elysion. Τόσα πολλά ζευγαράκια, δεν έχω ξαναδεί, έως σήμερα, σε metal συναυλία.

Εν ολίγοις, ηχητικά, προσωπικά, μένω στα 3 πρώτα τους, αλλά απολαμβάνω αισθητικά εμφανίσεις σαν την ακόλουθη.

Το αλμπουμ ειναι εκει εξω,το ακουσα,ειναι heavy,ισως και σε υπερβολικο βαθμο για Lacuna Coil,ειδικα το drumming,ξεχωρισα μερικα οπως τα Sword Of Anger,Under The Surface,Save Me,το Layers of Time,η Scabbia παραμενει σε πολυ καλο φωνητικο level,ειναι λιγο καλυτερος απο τον προηγουμενο τους νομιζω.

Το line up εχει αλλαξει τα τελευταια χρονια και δεν ξερω ποσο τους εχει επηρεασει αυτο.

Sword Of Anger,το πιο πιασαρικο για μενα.:facepunch::facepunch: