Καλα οι μουφες που κυκλοφορουν στο LimeWire ειναι απειρες…
Άνατε το πιο ωραίο γκομενάκι στο metal χώρο.
Ως εκ τούτου έχουν και τα καλύτερα videoclips!
Ναι,ειναι instrumental και λει o τιτλος οτι ειναι lacuna coil και nightwish.Μπορει να ειναι ειδικη εκδοση ενος τραγουδιου τους φυσικα που εκτελειται μαζι με τους nightwish(?)
δε ξερω τι να πω,την επαθα οπως και ολοι
ΥΓ:Κατεβασα το πιο καινουριο limewire και δε μπορει να συνδεθει με το δικτυο.Αλλαξαν κατι?Γιατι την επαθα ετσι?
πιο ωραια κ απο τη simone???
Ό,τι και να λέτε, τα
Heaven’s a Lie
Swamped
και αρκετά ακόμα, είναι όμορφα κομμάτια…
ομορφα ειναι κ η κριστινα ομορφη ειναι επισης απλα λεμε οτι υπαρχουν κ καλυτερα
Πάντα υπάρχουν και καλύτερα…
H κριστινα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει ιδιαιτερα η φωνη της, ενα συγκροτημα που εκανε καλη αρχη αλλα στη συνεχεια εμεινε στασιμο,το τελευταιο αλμπουμ τους το βρηκα μετριο και αδιαφορο. Παντως μου αρεσει η διασκευη στο enjoy the silence.Εχουν καποια καλα κομματια αλλα δεν καταλαβαινω που το πανε, τι μουσικη θελουν να παιζουν.
Όχι απ τον Τσακ
Απ’τον Τσακ Νορις φυσικά και δεν υπάρχει καλύτερο :lol:
Αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ,ίσως και κάπως πο αδιάφορος.
ναι ειναι. Σαγηνεψε και τον μπαρμπα-Μαστεην και κατεστρεψαν και τον υμνο των Megadeth…:?
Χμ… ψιλο αδιαφοροι με εξαιρεση 2-3 τραγουδακια.Ποτε μου δεν τους προσεξα ιδιαιτερα.:-k
Πλέον προτιμώ τους lacuna coil απο το πως εγιναν οι within temptation αν κ θεωρώ οτι εχουν αλλάξει πολυ τον ηχο απο το unleashed memories που μου αρεσε πολύ…Κ θα συμφωνησω με davidian οτι τους πλασαρουν λίγο σαν τους evanescence,τουλαχιστον στοχευουν στο κοινό τους πια…
Πάντως εχουν διασκευάσει φοβερά το enjoy the silence των Depeche mode…
μπα τους το αναγνωριζεις??? πως κ ετσι? τρομερο…
Λόγω αργίας θα απαντησω αυριο…
πω ρε παιδι μου κανει που κανει κρυο στη σαλονικα λες κ κατι τετοια κ παγωνουμε οι ανθρωποι…
Μy pleasure…
ρε παιδια κλειστε τις πορτες παγωσαμε παλι μιλησε ο γιωργος