Lacuna Coil

Oχι,ανοιχτές να φυγουν τα κακά πνευματα…

για τον εαυτο σου λες παλι ε??? ναι ναι φυγε κακο πνευμα:p

Τα ακουστικά τους είναι τρομερά, ειδικά το heaven’s a lie
Μόνος μου θα τους υπερασπιστώ το βλέπω αλλά τι να κάνω… παραδέχομαοι ότι σε κάτι live που είδα απογοητεύθηκα :-k
Anyway καλύτερο cd μάλλον είναι το comalies… το συστήνω για πρώτη γεύση

Άντε…βαράτε τώρα #-o

Παλιά (μέχρι το πολύ αξιόλογο unleashed memories) κάτι έλεγαν…
Τώρα… άστο καλύτερα. Δεν κάνουν τίποτα άλλο;

οντως στα halflife in a reverie unleashed memories ηταν πολυ ωραιαοι κ δε συμφωνω με αυτους που λενε οτι αντεγραφαν the gathering κ καλα… μετα αρχισε να ωγαζει πολυ μπουτι η κριστινα αλλα δυστυχως μονο εκει εμεινε! :roll: live απο οσο εχω δει στο youtube δε λενε κ πολλα παντως…

Ισχυει.
Με Τιαματ που τους ειχα δει, ηταν απο μετριοι εως βαρετοι…

η μοναδικη φορα που ηρθαν ελλαδα… ομως εχω μια απορια! η ελλαδα με την ιταλια ειναι διπλα κ εδω εχουν καλο fanbase παιζονται τα τραγουδια τους γιατι λοιπον δεν ξαναπερνανε καμια βολτα?

Ουδέτερο συγκρότημα για μένα(ούτε μ’ αρέσουν ούτε τους αντιπαθώ…)αν και τους προτιμώ από κάτι him πχ.Αυτός ο andrea ferro είναι για μπουνιές !

χαχαχα! ασαπαζεσαι την αποψη οτι με την αγριογαριδα του καταστρεφει τα τραγουδια!!! :lol: :lol: :lol:

Εντάξει αν και δεν ακούω lacuna coil,είναι και αυτό…αλλά γενικώς κάτι μου την σπάει σ’ αυτόν δεν ξέρω… :lol:

Βαρετοι.

Tα Unleashed Memories και Comalies είναι δισκάρες. Το Karmacode δεν μου άρεσε τόσο όπως και η διασκευή του Εnjoy the Silence.

Καλη ειναι διασκευη του Enjoy the silence, εμενα μου αρεσε παντως.

Mία απ’τα ίδια κι εδώ…η διασκευή στο enjoy the silence δε μου άρεσε ιδιαίτερα, ούτε το sos (anything but love) με τους apocalyptica με ξετρέλανε!:stuck_out_tongue: Παραδέχομαι πάντως πως το cold+ falling again είναι τραγουδάρες!

Aν ηταν Φινλανδοί,θα σου λεγα πως θα τους ακουγες…:lol: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: Λες αυτό να φταίει τελικά;;Εμ…η Ιταλία δεν είναι Φινλανδία!:smiley:

Eννοείται φυσικά,οι Ιταλίδες είναι καλυτερες…Εnd of off topic…

εμενα παντως μου αρεσει πιο πολυ απο το original :roll:

Spam post:Πολυ καλη διασκευη επίσης στο enjoy the silence,εχουν κανει και οι Γερμανοί powermetallers Squealer…

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μη σπαμαρεις στα topics των female fronted ντροπηηηηηηηηηηηηηηηη :lol: #-o