Nαι ξεχασα…Εχεις τα πνευματικα δικαιώματα εσυ…:lol:
κλειστε τα παραθυρα! παγωσαμε! ε ΚΟΨΕ ΤΑ OFF TOPIC
Εχετε και Βαρδαρη εκεί πανω,πως να μην παγωσετε?:lol:
Κανουν τιποτα αυτοι? Που χαθηκαν? Βγαλτε κανα νεο αλμπουμ…
βασικα δεν εχουν πει τιποτα ακομα για νεο αλμπουμ (αποσο γνωριζω δηλαδη!) αρα ακομα προωθουν το karmacode.παντως η κριστινα κανει αρκετες “αρπαχτες” με αλλα συγκροτηματα! εξυπνη γυναικα!
To Heaven’s a lie ειναι πολυ βαρετο κομματι κατα τη γνωμη μου
βασικα παλια ηταν πολυ καλη μπαντα. στα δυο πρωτα τους αλμπουμ μετα δεν ξερω… το comalies δε το βρισκω κ κατι το εξαιρετικο :-k
[I]
LACUNA COIL: Ετοιμάζουν νέο album…
Σύμφωνα με δηλώσεις της frontwoman των LACUNA COIL, Cristina Scabbia, στο βρετανικό περιοδικό Kerrang!, η μπάντα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, προετοιμάζοντας το διάδοχο του “Karmacode”. Διαφορετικό, πειραματικό και πιο rock το χαρακτήρισε η Cristina στην ίδια συνέντευξη και μας υποσχέθηκε ότι θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη τίτλος, η κυκλοφορία του προβλέπεται για τον Σεπτέμβρη…[/I]
http://www.avopolis.gr/metal/news/default.asp?ID=5496
Διαφορετικο,πειραματικο,πιο ροκ…:-k Το πειραματικο προβληματιζει λιγο…
Θα είναι death με επιρροές απο sludge, μην σε προβληματίζει…
εγω παλι το πειραματικο το μεταφραζω ως πιο ποπ πιο εμπορικο αντε παιδια να πουλησουμε οτι εχουμε κ δεν εχουμε κ η κριστινα να γινει η νεα amy lee :-s 8O
Όχι θα γίνει η anette στην θέση της anette…
μπααααααααααααααααααα δεν παιζει
100 φορες ανετ παρα αμυ αν και τετοια γυναικα δεν ξερω αν μπορει να μετατραπει ξαφνικα σε μπαζοκι
Τι ανέτ ? Να βγαίνει με κολαν,φουστίτσα και σταράκια ?
εχεις κ εσυ τα δικια σου δεν αντιλεγω αλλα να βγαινει σαν καρναβαλος? καλυτερα φουστιτσα κ σταρακια λεω εγω… πιο αξιοπρεπες… αλλα κ παλι η κριστινα κ κουρελια να βαλει πιστευω ποτε δε θα παψει να ειναι μια θεαρα
καλα βγαζουν καινουριο δισκο οι λακουνα?? ελπιζω να μην ειναι και πολυ πειραματικος οπως λενε…
Πειραματικος και lacuna coil στην ιδια προταση ειναι καπως οξυμωρο.
δεν νομιζω οτι μπορουν να αλλαξουν κ πολυ τον ηχο τους… αλλα θα δουμε
Άντε να “αλλάξουν” κι αυτοί να δούμε τι θα γίνει πια!
Το within me στο Karmacode μου ακούστηκε κάπως διαφορετικό από τα συνηθισμένα τους λέτε να το γυρίσουν στο πιο χαλαρό? άμα γίνουν σαν τους ev πάντως θα είναι πραγματικά λυπηρό
Hail to all of you coilers around the world
Something new is rising.
We want to thank you all for being such awesome supporters during these past years? Our new work is in progress and we hope to please your ears and fill your hearts again?
Stay tuned!
αυτο ανακοινωσαν μεσω του myspace τους… αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω