Lacuna Coil

Ενδιαφερον δειχνει το πρωτο DVD που ετοιμαζονται να βγαλουν…

παντως ειτε σας αρεσει η μουσικη τους ειτε οχι η Scabbia ειναι ολα τα λεφτα!

Aυτο εννοειται,αν και δεν με εντυπωσιαζει η φωνη της παρολαυτα στα υπολοιπα ειναι…ολα τα λεφτα(Ενταξει οχι και ολα).:stuck_out_tongue:

Μηπως να ανοιξει και το αναλογο thread με τιτλο “The hottest chicks in metal”?,:lol::lol:Aν και νομιζω οτι καπου ειχα δει ενα παρομοιο thread…:roll:

ΜΠΑΖΟ ΕΙΝΑΙ:!: Την είδα πριν δύο μέρες και ενώ απο φωτογραφίες μοιάζει αξιοπρεπής απο κοντά ήταν μπαζόλα:roll: (ο ks9 είμαι απλώς γράφω απο δω τώρα αλλά και ο άλλος συμμερίζεται την αποψή μου) απίστευτη μετριότητα όμως:!:[-X
αντίθετα η πληκτρού των bleeding through αν και μακρύα από τα γούστα μου σωστό κομμάτι 8)

Εγώ όταν την είδα δει, ενω είναι αρκετά όμορφη, εκείνο το βράδυ του Ιουλίου ήταν αρκετά αντισεξουαλική: Μαλλί πιασμένο κότσο, και κάλτσα μέχρι το πάνω μέρος της γάμπας. Τζίσους:?

λιγο ελεος ομως ετσι. λιγο ελεος. αυτο ειναι καθαροτατος σεξισμος. μου λετε πως υπαρχει περιπτωση να πατε να δειτε ενα γκρουπ γιατι εχει η δεν εχει ομορφη τραγουδιστρια. και μετα σας πειραζει που σχολιαζουμε τον tuomas η τους apocalyptica? λιγο ελεος πια σε αυτην την ρημαδα την ζωη. τι να πω… ας γεμισουμε ενα τοπικ σχολιαζοντας τα σωματικα προσοντα της κριστινα και της καθε κριστινα. και σαφως δεν ζηλευω την σκαμπια οποτε δεν τα λεω ολα αυτα απο ζηλεια. απλα εγω ακουω την μουσικη της γιατι με εκφραζει γιατι με ηρεμει η για 1002 αλλους λογους παντως οχι γιατι η κριστινα ειναι hot γκομενα

ναι το θεμα ειναι οτι οι ιδιες οι μπαντες προωθουν τις frontwoman κατα αυτο τον τροπο, δεν φταιει το κοινο.

συμφωνώ με το οτι το πλασάρισμα της φροντγούμαν προκαλεί με τον τρόπο που γίνεται ( φωτογραφήσεις με πονηρά βλέμματα και δεν συμμαζεύεται ), αλλά από την άλλη αν δεν σου αρέσει η μουσική δεν γίνεται να την ακούς για αυτό τον λόγο.

^πιστευεις πως υπαρχει ανθρωπος που να θελει να τον αντιμετωπιζουν ως μια εικονα? βρε παιδια αν ηθελε τετοια καριερα θα γινοταν μοντελο. οχι εγω δεν πιστευω πως η ιδια η κριστινα το επιθυμει. αν η εταιρια την πιεζει αυτο ειναι ενα αλλο θεμα. και παρακαλω μην χρησιμοποιειται πληθυντικο αριθμο (“προωθουν τις φροντγουμαν”) γιατι υπαρχουν υπερλαμπρες εξαιρεσεις. ειναι χαζο να λεει καποιος “θα παω στο ταδε live να παρω ματι” μυαλο εχουμε ολοι μας βγαζουμε συμπερασματα. και τα female fronted εν προωθουνται καθολου ετσι. οι ακροατες νομιζουν οτι προωθουνται ετσι.

Ναι κι εγώ είμαι σίγουρη πως εκφράζει την βαθύτατη ιδεολογία του γκρουπ με το να φοράει καυτά σορτσάκια και να κάνει πονηρά βλεμματάκια. Όχι, δεν είναι promotion με την καμία, το έχουμε παρεξηγήσει.
Νταξ, όχι ότι υπάρχει περίπτωση να ακούσεις γι’ αυτό τον λόγο, αλλά τραβάει τα βλέμματα και την δημοσιότητα και αυτό αρκεί.

αν διαβασεις παραπανω ποστς θα καταλαβεις οτι υπαρχει καποια πιθανοτητα να υπαρχει κοσμος που την ακουει για το ολο στυλακι που πουλαει (δεν διαφωνω πως δεν προμοταρει σωστα την εικονα της αλλα εγω ασχολουμαι αποκλειστικα με την μουσικη της και οχι με τις promo shots so δεν με απασχολει και πολυ :p)

20 απριλιου ο νεος δισκος με τιτλο Shallow life.

Μερικοί από τους τίτλους των κομματιών του δίσκου είναι οι εξής: “I Like It”, “Spellbound”, “I Survive”, “I Won’t Tell You”, “Kill My Dream” και “The Maze” (απο την ανακοινωση στο rocking :p) νομιζω οτι αυτο το αλμπουμ θα ειναι ακομα πιο εμπορικο αν κρινω απο τους τιτλους (πολυ πιασαρικοι τιτλοι :stuck_out_tongue: βεβαια απο μερικους τιτλους δεν μπορεις να κρινεις εναν δισκο απλα μου φαινονται πιασαρικοι that’s all :p)

Βγηκε το video clip του spellbound ,δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε το κομματι,τα φωνητικα πολυ επεξεργασια,η scabbia δεν φαινεται τοσο σε αυτο το κομματι. Αναμενουμε σε καλυτερα κομματια.

Ολο το νεο αλμπουμ στο myspace των lacuna coil,θετικες εντυπωσεις σε πρωτη φαση χωρις παντως να φαινεται πως θα ειναι ο πολυ καλος δισκος.

Εχει ακουσει κανεις το δισκο? Εχω την εντυπωση οτι κατι καλυτερο περιμεναμε.

Καλός ο τελευταίος δίσκος:wink::!:

ηρθε η ωρα για αλλο ενα “ξεθαμα”
οπως καθομαι και σιγοψιθυριζω κομματια στον εαυτο μ μ ηρθε αυτο

και λεω τωρα π ειμαι στο ροκιν δεν κανω μια αναζητηση να δω αμα υπαρχει…
και ιδου.
Τελος παντων οτι και να λετε για την μπαντα στις προηγουμενες σελιδες οτι τρογεται και νταξ καλουτσικοι ειναι το προσπερναω.
εγω ακουσα την δισκογραφια και τα πρωτα αλμπουμ δεν με αρεσαν.
Αλλα Comalies Karmacode και αργοτερα οταν βγηκε φρεσκο το Shallow Life τα ελιωσα!
μπορω να πω οτι ναι ενθουσιαζομαι ευκολα οτι ναι οι μουσικες μ γνωσεις ειναι μηδαμινες εως και ανυπαρκτες και οτι το γουστο μ ειναι αμφισβητισιμο!
Αλλα αμα μ αρεσει κατι και μ αρεσει πολυ θα κολλησω και ειναι κατι π δεν το παθαινω καθε μερα…

Ηρθε η ωρα για ξεθαμα.
:stuck_out_tongue:
LACUNA COIL - Delirium,εν αναμονη νεου album,το Delirium ειναι μια καλη προγευση,εχει κανα μηνα που το βγαλανε,λιγο πιο heavy ηχος και τους ταιριαζει.

Αντε,τυχεροι,θα δειτε και live Cristina Scabbia.

1 Like