Εγω εχω ενα Toshiba satellite …αλλα θελω τωρα να παρω κ ενα αλλο,λαπτοπ παλι…ξερει κανενας περιπου που κυμαινονται οι τιμες για ενα καλο λαπτοπ;;αν γινεται λιγο οικονομικο να ειναι και καλο.,.προτεινετε αν θελετε
Για τα Toshiba μην το δένετε και κόμπο, καλό service αλλά έτυχε σε μένα και σε φίλο μου να κάψουν κάρτα γραφικών (και όχι δεν είχε πιάσει τρίχες και σαπίλα το καθάριζα τακτικά).
Εγώ πάντως μετά το πρόβλημα που έβγαλε το toshiba στο δίσκο (λίγο πριν κλείσει τα 3 χρόνια) προσανατολίζομαι για hp. Μου τη σπάει όμως που βλέπω εγγυήσεις του τύπου “ένας χρόνος”. Θα δω.
Θελω να εχει καλο και γρηγορο επεξεργαστη και αρκετη μνημη…δλδ να μπορω να κατεβασω 1-2 παιχνιδια(online) εε και μετα βαζω καλο λειτουργικο…το θεμα ειναι ο επεξεργαστης κ η μνημη να ειναι καλα…αα το design δεν με ενδιαφερει…και πορτοκαλι με βουλες να ειναι δεν εχω θεμα:p
αα και η οθονη να ειναι μεγαλη
Ειναι αναλογα τη χρηση που κανεις… Εμενα με βοηθαει να εχω τουμπανο λαπτοπ γιατι μετακινουμε συνεχεια και μαζι μου εχω ενα καλο PC, για οποιαδηποτε χρηση.