Lars Von Trier

Στα μούτρα δεν είναι ακριβώς βέβαια, στο φεστιβάλ του Βερολίνου την φόρεσε την μπλούζα και όχι σε αυτό των Κανών από όπου και τον είχαν ανακηρύξει ανεπιθύμητο (πλέον δεν είναι). Πάντως το έκανε το πανηγύρι του και πάλι, είπε θα πάει στην συνέντευξη τύπου της ταινίας αλλά τους έκλασε όλους ενώ ο μεγάλος και τρανός Λαμπάφ αποχώρησε προσβεβλημένος από αυτή μετά από ερώτηση δημοσιογράφου. Τον τύπο σαν σκηνοθέτη δεν τον πάω μια αλλά ξέρει να διαφημίζει τις ταινίες του καλύτερα από όλα τα στούντιο του hollywood μαζί.

ναι. δεν είπα για τα μούτρα των κανων :stuck_out_tongue:
ο Λαμπάφ εχει θέματα…

μα γιατί το λες αυτό;

(ναι από το φεστιβάλ του Βερολινου είναι η φώτο)

…η ταινία πάντως αδικείται απ’το πετσόκομα πού’χει πέσει…παρόλα αυτά αναμένω το δεύτερο μέρος, αφού ικανοποιήθηκα με το έστο και πετσοκομένο πρώτο:):!:

δεν το καταλαβαίνω αυτό. εννοείς ότι έχουν κάνει όλοι οι ηθοποιοί περιτομή ?

αχαχχαχαχαχ <---- εσκεμμένα λείπει το α στο τέλος.

[SPOILER]*οχι όλοι[/SPOILER]

…βγήκε το δεύτερο μέρος του Nymphomaniac στους κινηματογράφους:?: :slight_smile: :!:

πηγα κ το ειδα σημερα

…και 15 Μαίου, μάλλον βγαίνει το dvd, και με τα δυο μαζί…πάντως όπως και με το πρώτο μέρος, έτσι και το δεύτερο θέλω να το δω πτώτα στην σκοτεινή αίθουσα:):!:

χθες κατάφερα επιτέλους να δω και το δεύτερο… Σίγουρα κατώτερο από το πρώτο, σε κάποια σημεία βαρετό, χωρίς επική κορύφωση όπως αυτή του πρώτου στο σημείο με το concept των τριών εραστών, αλλά με τέλος σκαλωτικό:!: διάολε που δεν το περίμενα, ίσως και κάπως ευφυές θα έλεγα!

Γαμώ γενικά, ψήθηκα να πιάσω κάτι amour και μελαγχόλια που τα’ χα αφήσει στην άκρη

…περιμένω να μου έρθουν και τα δυο, για να ξαναδώ το πρώτο, και να δω το δεύτερο…τσουρουφλίστικα και με το ‘‘σκαλωτικό τέλος’’…αναμένω:):!:

To Αmour πάντως είναι του Χάνεκε. Το Μelancholia κάποιοι το γουστάρουνε αρκετά κάποιοι καθόλου. Προσωπικά ανήκω στους πρώτους.

Έλεγα να δω το Nymphomaniac αλλά δεν του έχω και πολλή εμπιστοσύνη. Η μαλακία που τον δέρνει συνήθως ξεπερνά τις (δεδομένες) σκηνοθετικές ικανότητές του.

oop facepalm sorry!!

Είχα στο μυαλό ότι θέλω να δω και τα δύο πάντως:p

Στο πρωτο nymphomaniac παντως ακουγονται ορισμενες φοβερες ατακες :stuck_out_tongue:

…φαντάζομαι στο dvd που θάχει και τους κομένους διαλόγους, θά΄χει ακόμα περρισότερες φοβερές ατάκες:):!:

Εξαιρετικό το “Nymphomaniac”, ένα δίπολο μεταφυσικής/θρησκευτισμού (Gainsbourg) και επιστήμης (Skarsgard), με τον Trier βέβαια να δείχνει σαφή προτίμηση προς το πρώτο ειδικά με το φινάλε.

Δική μου ανάλυση αυτή βέβαια.

ακόμη περιμένουμε τις uncut εκδόσεις. που έχω την εντύπωση, πάλι θα λείπουν σκηνές

Δε θα 'μουν τόσο σίγουρος στη θέση σου Κρίμσον…

για πιο από όλα razor? για οτι θέλω να τις δω? ή το οτι θα λείπουν σκηνές?
είχα δει ένα μικρο πριβιου, και μετά βγήκα στους δρόμους να βρω γυναίκα.

Για το ότι θα λείπουν σκηνές ρε κόπανε. Μετά την κανονική ταινία όχι γυναίκα, άνθρωπο δε θα θες να βρεις. Για ένα διάστημα τουλάχιστον. Αν η κομμένη έκδοση σε έβαλε σε σκέψεις, η uncut θα σου κάνει την καρδιά κουρκούτι.