Ο LaTorre σε κάτι σαν τους Queensryche

Εδω καπου να πεταχτω και εγω και να πω οτι στο live των crimson glory ηταν χαλια

λολ, όχι

μου φαίνεται έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις σήμερα ε; μία εδώ και μία στους molly :stuck_out_tongue:

Θεσσαλονικη ηταν τουλαχιστον εξαιρετικος…

…μια χαρά είναι ο Τόρρε…οι Queensryche είναι στα μαύρα τους τα χάλια…δηλαδή, στα κλασικά τους δεν θά’ναι ο Τάτε, αλλά θά’ναι πολύ καλός…το θέμα τι τραγούδια θα γράψουν από δω και πέρα…και το χάλια τραγούδι, πόσο καλύτερο να το κάνει μια καλή φωνή;:):!:

^^ Mεσα στο μυαλο μου εισαι!!

Στην Θεσσαλονικη τον ακουσα και εγω. Να ναι καλα τα echo στη φωνη δηλαδη :slight_smile:

Αν και οι γνώμες διίστανται για την συναυλία των CG, εμένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ο ήχος (όχι μόνο του Torre).
Ηταν ο τυπικός μεταλ ήχος με πολύ μεγάλη ένταση-παραμόρφωση που δεν αφήνει να ακουστούν οι λεπτομέρειες,

Ο Τόρε ήταν καλός αλλά το παραέκανε με τα εφέ… αν και σε αυτό αντέγραφε τον Midnight.
Με τους QR μάλλον δεν θα χρειάζεται πολύ ηχώ γιατί κάνουν 2η φωνή οι κιθαρίστες.

Ενω ο midnight περαν της όμορφης χρειάς του, ούτε 2ά φωνητικά και 3α είχε ούτε reverb/delay χρησημοποιούσε έ ?

Προσωπικα δεν ειχα την τυχη να δω τον midnight live. Κρινω λοιπον τον La Torre. Ελπιζω να εχω το δικαιωμα να μην μου αρεσε στο live. Σεβομαι οποιον του αρεσε. Τον ζηλευω κιολας γιατι περασε πιο καλα απο μενα στη συναυλια. Αυτα.