LED ZEPPELIN Members To Tour With Myles Kennedy?

Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Makes two of us :frowning: Tha doume…

Oχι ρε γμτ…:frowning:

daz παίζει κάποια πηγή γι’αυτό;

To thema Creed einai polyploko giati den agapiountai akribos oi Stapp / Tremonti. Einai episis polyploko o Myles na kanei kai ta dyo afou syzitame gia ena tour kai tin pithanotita enos neou album, sxedon kati one and off. Anamenoume tis epomenes plirofories.

αυτά είναι που με εκνευρίζουν στους μανατζαραίους.
αν υπήρχε έστω και υποψία θέλησης συνεργασίας Tremonti με Stapp, πάει στο καλό να το καταλάβω.

νομίζω πως είναι περισσότερο μια σπασμωδική αντίδραση στο ενδεχόμενο να αφήσει για κάποιο καλό διάστημα ο Myles τους Alter Bridge για να περιοδεύσει με τους Plant/Jones/Bohnam.

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει ούτε μια επανασύνδεση των Creed (οι Alter Bridge είναι ήδη ψηλότερα στην υπόληψή μου), ούτε μια περιοδεία που αναφέρθηκε, αν και πιστεύω ότι θα είναι κάτι συγκλονιστηκό για τον Myles. Καλώς ή κακώς αν θέλω να δω Zeppelin θέλω να τους δω με Plant, ανεξαρτήτως αν σήμερα υπάρχουν κάποιοι τραγουδιστές που μπορούν να αποδώσουν τα τραγούδια του καλύτερα από αυτόν.

Gia na ksekatharizoume ta pragmata:

1. Exoun apofasisei na pane me ton Myles. Endexomeno allou tragoudisti alla kai tou Plant fantazei poly makrino aytin ti stigmi pou milame.
  2. Syzitietai ektos mias tour kai i pithanotita to project na bgalei diskio.
  3. O Myles fysika kai tha protimisei ta lefta kai tin doksa kai tha dextei.
  4. H pithanotita na ekane kai ta dyo (Alter Bridge meta apo tis nees tou ypoxreoseis) arxizei na fantazei makrino giayto kai to proigoumeno post mou. Akoma omos yparxei san pithanotita.
  5. O Tremonti den tha mpei empodio ston Myles. Prospathei na dei ti tha kanei kai na apokomisei osa kerdi mporei apo dimosiotita se periptosi pou prepei na teleiosoun oi Alter Bridge opos tous kserame.

Δεν είχα αντιληφθεί πως ήταν τόσο προχωρημένο το όλο σκηνικό.

Κανεις δεν μπορεί να τα βάλει με τον Myles για την επιλογή του αυτή. Είναι κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί κάποιος. Αν πάντως μπορέσει να κρατήσει τους Alter Bridge ενδεχομένως να τους δώσει τρελή εμπορική ώθηση η όλη φάση.

Chill παιδια, θα τον δω τον Myles τη τεταρτη και θα του πω ενα χερακι… :stuck_out_tongue:

Κανε τουρ, μην διαλυσεις τη γκρουπαρα, γινε living rock legend. Simple as that :slight_smile:

εγω πιστευω οτι οι υπολοιποι εκτος του πλαντ αν θελουν τοσο πολυ να περιοδευσουν ας το κανουν αλλα με αλλο ονομα(οι heaven and hell σας λενε κατι?)δν ειναι σωστο για το ονομα κ την ιστορια αυτου του τεραστιου συγκροτηματος αυτο που παει να γινει.

Daz, ισχύει ότι είναι και ο Cornell σοτυς υποψήφιους?
Δεν τον έχω να τα βγάζει καλά πάντως.
Είναι οριστική η απόφαση για Myles αν τελικά γίνει η περιοδεία?

Ετσι οπως πανε τα πραγματα, ενας δισκος + μια περιοδεια που θα ανακατευει Zeppelin με καινουριο υλικο απο αυτη την μπαντα θα ειναι η καλυτερη δυνατη λυση αφου ο Plant δεν θελει να γυρισει. Αρκει να γινουν ολα αυτα υπο αλλο ονομα, ξαναλεω.

… και θα’ναι και ο ορισμος του σουπεργκρουπ. (οχι πως το’χανε αναγκη)

Eτσι ακριβως, θα ειναι απο μονα τους τοσο βαρια τα ονοματα που θα συμμετεχουν που η ταμπελα “Led Zeppelin” θα τους ειναι αχρειαστη πιστευω. Ισως το “Led Zeppelin” να αποφερει περισσοτερα φραγκα, αλλα καποιο αλλο ονομα θα φερει λιγοτερη γκρινια και ηθικα θα εκτιμηθει περισσοτερο

exactly …τα πες όλα εδω:wink:

Ρε σεις, πειτε με βλασφημο, αλλα πολυ θα θελα να δω τον Page να τζαμαρει με τον Jeff Martin. Ο ιδιος εξ αλλου ειχε πει πως οι Tea Party ειναι οι modern day Led Zeppelin.

Einai i top epilogi. O Page thelei ton kalytero, telos. Episis an katebei exei epileksei ton kalytero kai ston ixo gia live edo kai 4 mines.
Gia Cornell den gnorizo. Apo sena to akouo…

Ο Cornell κατα τη γνωμη μου ειναι ο πιο καταλληλος απο την επομενη γενια για κατι τετοιο.

re paidia ego diavasa edo http://en.wikipedia.org/wiki/Myles_Kennedy pos o tremonti uposthrizei ton myles kai opoiadhpote kinhsh tou den tha exei os apotelesma thn dialush ton alter bridge…An ontos to leei alhtheia tha ein ola thetika ta apotelesmata na dextei o Myles… Oi alter bridge tha ginoun pasugnostoi…

Apo thn allh dn tha me xalage na phgaine o cornell telikos gt mporei auto na ein arketo na gurisei ligo sta palia!!Auth h istoria fainetai na ein pio sovarh gia thn mousikh pou mas aresei apo oso fainetai kata th gnomh mou tlk…

ααα ρε κορνελλε, παρατα ρε τον τιμπαλαντ ναουμ…

“Cornell NOT Touring with LZ”