e…e…e…e…e :lol:
SPASTA OLA APOPSE
e…e…e…e…e :lol:
SPASTA OLA APOPSE
και γω θα γουσταρα πολυ τον martin
αλλα οπως δηλωσε ο page δεν θελουν να βρουν μια φωνη που να θυμιζει τον plant
εγω παντως δεν θα χα προβλημα με ενα ονομα τυπου
led zeppelin and myles kennedy
αφου στην ουσια ο page και ο jones θελουν να παιζουν τραγουδια των led zeppelin
και στην περιπτωση που γραψουν μουσικη,θα γραψουν κατι στο υφος αυτο
προσωπικα δεν θα γουσταρα αυτους τους μουσικους υπο ενα διαφορετικο ονομα να γραψουν εναν δισκο που η μουσικη του να ειναι led zeppelin
O JEFF MARTIN ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΡΑ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΛΜΠΟΥΜΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ (ΚΑΙ ΤΑ SOLO), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥ PLANT. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ FAN ΤΩΝ ΖEPPELIN. TI ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΤΟΙ. ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ Ο MARTIN BEBAIA ΑΛΛΑ Ο MARTIN ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΖΩ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ZEPS ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ. ΩΣ ΕΝΑ PROJECT ΔΗΛΑΔΗ.
project που να παιζει ακριβως οπως οι led zeppelin??
συνηθως τα project τα κανουνε οι μουσικοι για να παιξουν διαφορετικη μουσικη απο τι παιζουν με την μπαντα τους
προσωπικα μιλωντας παντα
ΓΙΑΤΙ? ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ PROJECT ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ BLACK CROWES ME TON PAGE??? ΤΟ LIVE AT THE GREEK 2ΠΛΟ CD? ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΔΙΣΚΟ… Ε ΚΑΙ? ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚAI ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΛΟ ZEPPELIN KAI ΛΙΓΑ ΑΠΟ CROWES…PROJECT ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ.TO ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ PAGE-PLANT ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ LED ZEPPELIN??? ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΦΙΛΤΑΤΕ. TO ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΡΟΥΠ…ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ).
κοιτα
η φαση με τους black crows
δεν εχει καμια σχεση
ειναι μια μπαντα που περιοδευει μαζι με εναν αλλο μουσικο
δηλαδη τι να αλλαζανε το ονομα τους απο black crows σε led zeppelin??
οσο για τους page plant
μπορει να μην θελαν να στιγματιστουνε απο το ονομα led zeppelin
τωρα ομως εχεις 2 μουσικους\συνθετες της μπαντας που θελουν να παιξουν μουσικη led zeppelin
δηλαδη τι?
να ονομασουν το project
page\jones\bonham jr\kennedy
δεν ξερω
αλλα απο την αλλη δεν ειπα να το αφησουν σκετο led zeppelin
led zeppelin feat myles kennedy ή κατι τετοιο μου ακουγεται οκ σε μενα
δηλαδη οπως ειπωθηκε
και οι ac dc να αλλαζανε ονομα μετα τον θανατο του scott???
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΒΟΝ SCOTT ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΞΑΝΕ. ΕΔΩ Ο PLANT ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ (ΕΥΤΥΧΩΣ)…ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ LED ZEPPELIN.ΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΟΥΤΩΣ ΟΙ ΑΛΛΩΣ ZEPPELIN ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ SABBATH ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ HEAVEN AND ΗELL ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ NA ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ BLACK SABBATH (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ EINAI ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚH ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ MOB RULES KAI TOY LIVE EVIL)…KAI ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟΝ OZZY ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΕΤΟ ΝΕΤΟ BLACK SABBATH…ΦΙΛΕ MOY H ZEPPELIN ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΠΑΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ROCK ΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ. ΕΤΣΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ROCK N ROLL. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ…(ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΛΑ… ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ - ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΦΕΡΑΝΕ). ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ. Η ΠΗΓΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ.
Κατα τα άλλα, reunion Zeppelin χωρίς Plant δεν γίνεται.
Ένα project με Cornell όμως θα 'ταν ΕΠΟC.
Ναι φιλε editor. Συγγνωμη για τα μεγαλα.δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι εχετε προβλημα με τα μεγαλα γραμματα. Ετσι ρητορικα ρωταω… τελοσπαντων.
Δεν σου κάνω παρατήρηση.
Αλλά υπάρχει γενικώς κάτι σαν “άγραφος νόμος” οτι αποφεύγονται τα κεφαλαία, ειδικά σε μηνύματα - σεντόνια, γιατί είναι εκνευριστικά.
Κανενα προβλημα. Παντως εντελως πα$%@ια θα ειναι εαν κανουν reunion χωρις plant. Ετσι ειναι. Με cornell project??? ονειρο…αλλα μαλλον θερινης νυκτος, ασε που δεν προκειται να περασουν απο εδω αν γινει κατι.
Ε, ναι όλα αυτά προκύπτουν από ανυπόστατες φήμες και διάφορα απωθημένα και δεν βασίζονται σε κάτι που έχει έστω ανεπίσημα ακουστεί. Παπαριές δηλαδή.
σιδεροκέφαλος ως editor Πάνο.
τώρα το είδα που αναφέρθηκε στη κουβέντα.
για Theater να γράφεις μόνο εσύ ε…βέτο.
Theater??? Ναι Ναι, Αλλη μπανταρα και αυτοι. Μεγαλη αγαπη…τι να πω, ωραια πραγματα. Να μας ξαναρθουν τωρα που λενε οτι ειναι και στο στουντιο για την ηχογραφηση καινουργιου μουσικου σκανδαλου. Αντε με το καλο ξανα απο τα μερη μας με καινουργιο δισκο στα βαλιτσακια σαν τον Sport Billy (για οσους θυμουνται παλιες καλες μερες)
σε πάω εσένα!
Να σαι καλα…Παρομοιως φιλε.
Will Do!
Eπιστρεφω με οπτικοακουστικο υλικο και ρηβιου!
καλα για το τι γαλουχησε το rock μη το συζηταμε καλυτερα
δηλαδη μια αφισα του στυλ
“ονομα μπαντας”
featuring[SIZE=“5”] JIMMY PAGE - JOHN PAUL JONES [/SIZE]
of [SIZE=“7”]L E D Z E P P E L I N [/SIZE]
along with JASON BONHAM and MYLES KENNEDY
ειναι οκ??
Να 'ταν η ζήλια ψώρα…
Μεγάλη μπάντα οι Cream, αλλά όσα δε φτάνει η αλεπού…