[QUOTE=JimmyPage;283061]Ο τυπος ειχε καποτε γραψψει genetically formed to creat chaos.
ΘΕΪΚΟ !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To Ηyatt on Sunset ακόμα και σήμερα περιλαμβάνεται σε οδηγούς με ιστορικά αξιοθέατα του Los Angeles λόγω όσων έκαναν εκεί οι Zeppelin
Στο Guitar World Ιανουαρίου με τον Page στο εξώφυλλο, ένας συνεργάτης τους εκείνης της περιόδου εξηγεί (στο περίπου, δεν το έχω μπροστά μου τώρα): “Πολλοί μπορεί σήμερα να μην καταλαβαίνουν το νόημα του να πετάς μία τηλεόραση από το δωμάτιο σου στην πισίνα αλλά πρέπει να καταλάβουν πως όταν έπαιζες live με τόση ένταση και επέστρεφες στο ξενοδοχείο και oι groupies δεν είχαν φτάσει ακόμα, το να πετάς τηλεοράσεις φαινόταν απολύτως λογικό…” :lol:
χαχαχαχα
Εχει γραψει ο Ζαππα τραγουδι γι αυτο το γεγονος,μονο που αναφερει οτι η μπαντα ηταν οι Vanilla Fudge στη δικη του εκδοχη.
AC DC ευκολάκι…
Είμαι 1 από τους 3 που ψήφισαν ΚΑΝΕΙΣ! 2 μεγάλες μπάντες που αναγνωρίζω την αξία τους, αλλά ποτέ δεν μ’ άρεσαν ιδιαίτερα… (Ειδικά οι ΖΕΠ)…
Και όπως είπε ο ChrisP στη μουσική δεν αντιπαραθέτουμαι… It’s all about our feelings…
ρε leri, αφου ψοφάς και για τα δύο, γιατί τα έβαλες vs;;;;
τεσπα, σεβαστοι και αξεπέραστοι οι led, αλλα ψηφίζω ac/dc για προσωπικούς λόγους και γιατί οι περισσότεροι εχουν ψηφίσει led! Ελεος!
το θέλω ισοπαλία:!:
Σπαμ αλλα…
Ποσο θεοι μπορει να ειναι οι Led Zeppelin? Ποσο? (ακουω Since I’ve Been Loving You τωρα)
Α. κόφτε τα σπαμ
Β. το τόπικ θα κλειδωθεί όταν σταματήσουν όλοι να μιλάνε για μουσική. αφού κάποιοι θέλουν να πουν την γνώμη τους, δεν μπορούμε να τους το απαγορεύσουμε.
Γ. γνωστοί χρήστες που σπαμάρουν κ δεν λένε κ μια κουβέντα να μαζευτούν.
μουσική σύγκριση δεν χωράει. προσωπικά λέω λεδ γιατί έχουν πιο “ανοικτό” ήχο κ έπαιξαν πολλά κ διάφορα, πράγμα που οι Αυστραλοί δεν έκαναν
Να ποσταρουμε ολοι απο ενα κομμεντ που να λεμε ποοιον πρτιμαμε και μετα να κλειδωνεται το τοπικ καθως οτιδηποτε αλλο πουμε ειναι σπαμ. Και μετα σε αλλο τοπικ και παλι τα ιδια…
όχι να λένε σε κάθε τόπικ 3-4 την γνώμη τους κ οι υπόλοιποι να μπαίνουν για να λένε άσχετα, ή ότι δεν τους αρέσει κανένας, ή να βάζουν smilies
Hταν και οι Vanilla Fudge παροντες στο σκηνικο.Μαλιστα ενας απο τους Vanila απαθανατησε το ολο σκηνικο με καμερα.Αυτος ομως που την εκανε την πραξη ηταν ο Tour Manager των Ζεπελιν
AC/DC γιατί ήταν πιο αλήτες…
Δεν θα μπορούσαν να το πούν καλύτερα!=D>
Βλακείες λέει…
… leris… τι να πει κανεις…
:spam: :spam: :ban:
AC/DC…εννοειτε!!!οι led zeppelin μου πεφτουν λιγο μεγαλοι…
Αδικία για τους AC/DC. Που να συγκριθούν με τους Θεούς
Πφφφ, δύσκολο. Τους γουστάρω και τους δύο κάργα, αλλά μάλλον τους Zeppelin λίγο περισσότερο.