Led Zeppelin vs AC/DC

Πανεύκολα Led Zeppelin. Πιο εύκολα και από πανεύκολα θα έλεγα… :stuck_out_tongue:

Led Zeppelin πολυ ευκολα ομως

Ανούσιο poll αλλά προτιμώ Zeps

Αν και μετα απο αυτο που είδα στους ACDC αλλαξα τη γνώμη που είχα γι αυτους(έγινε πολυ καλύτερη δηλαδή) ψηφίζω έτσι ξερά και ασάλιωτα LZ !!! :smiley:

Αν και δεν είναι ίδιο στυλ, οι Zeppelin είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες, οπότε… Led Zeppelin δαγκωτό και ασυζητητί.

Είναι τελείως διαφορετικά συγκροτήματα.Το μόνο κοινό είναι ότι έχουν εκατομύρια και οι δύο.Αλλα οι Λεντ είχαν πιο πολλές φάσεις πειραματισμού ενώ οι ACDC είναι πιο σταθεροί εδώ και αιώνες.Ψηφίζω Ζέππελιν μιας και μαρέσουν περισσότερο λόγω της ποικιλίας τραγουδιών που έχουν

Δηλαδη μετα τη διαφαινομενη ηττα των AC/DC σε αυτο το εγκυρο και με βαθος πολλ δεν θεωρουνται πια καλο συγκροτημα;; :frowning:

Απλως δεν θεωρειται Θεοτητα

Εμενα μ’ αρεσει που μου απαντησες και σοβαρα. :stuck_out_tongue: :lol:

:bleh:

Γαμώ, δεν παίζει να υπάρχει δυσκολότερο πολλ στο φόρουμ:?
Τι ψηφίζουνε τώρα?? Γιατί δεν υπάρχει επιλογή “και οι δύο”??..

Άντε θα πω AC/DC… αλλά μόνο επειδή λάιβ ξεπέρασαν κάθε προσδοκία:p

Ας το κορνιζάρει καποιος αυτό στην είσοδο των δημοψιφισμάτων ή ας το βάλει για για tag στην κατηγορία. Σοφότατο.

Αυτό, κι εγώ απέχω. Είναι και της μόδας. Ιερά θηρία ρε.

ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ και οι 2, αλλα εχω [SIZE=“5”]ΤΕΡΑΣΤΙΑ[/SIZE] λατρεια για τους [SIZE=“5”]AC/DC [/SIZE]και αυτους θα ψηφισω… Το φετινο live, ηταν ο,τι καλυτερο εχω δει στην ζωη μου, :bow2::bow::vibrate::respect::yahoo:=D>:metal: ακομα δεν εχω συνελθει απο τοτε 5 μηνες μετα…[SIZE=“4”] Σ Ο Κ [/SIZE]:vibrate:

χαχα Ωραίος Argus,Κι εγώ μπιμπικιάζω όταν θυμάμαι αυτήν την τρομερή εμπειρία!!!
ΑΛΛΑ σαν μουσικούς εκτιμώ πολύ περισσοτερο τους L Z !! :slight_smile:

οτι λεει ο απο πανως

Παντως ασχετα με τις συμπαθειες του καθενος, οι lz μουσικα εξερευνησαν πολλα περισσοτερα μονοπατια, οσο και στιχουργικα…κατ εμε 10 σκαλες παραπανω απο ac/dc…

Ρε τι ρωτατε?Λεντ ανετα.Ηταν πρωτοποροι θεοι ο καθενας σε οτι εκανε,με τρομερα τραγουδια και χωρις πολυ ποζεριλικι.Απο την αλλη η ac/dc μου φαινεται ενα βατο συγκροτημα

Πάρα πολλά συγκροτήματα εξερεύνησαν πολλά περισσότερα μονοπάτια και από τους AC/DC αλλά και από τους Ζeppelin. Το θέμα είναι το τί βρήκαν.

:-k:-k#-o#-o

Εννοω οτι μπορει να εκανε κατι διαφορετικο για τηυν εποχη του να ηταν απο τους πρωτους αλλα δεν ειχαν τοσους πειραματισμους στη μουσικη τους οσους οι λεντ.Δεν εννοουσα καθημερινο.Ουτε οτι παιζε κατι που ειχε παιχτει.Ηταν πρωτοποροι και μπραβο τους.Αλλα οι λεντ ηταν καλυτεροι.

Δικαίωμά σου να θεωρείς καλύτερους του Ζeppelin άλλωστε άλλοι θεωρούν καλύτερους και τους Arctic Monkeys. Απλά για μένα δεν είναι κριτήριο πιο συγκρότημα έκανε περισσότερους πειραματισμούς. Π.χ. οι Mercury Rev έχουν κάνει 100,000 περισσότερους από τους Led Zeppelin. Γκρουπάρα δε λέω αλλά δεν σημαίνει ότι είναι καλύτεροι των Led… :wink: