Έχετε πετάξει πολλές ευκαιρίες στα σκουπίδια. Και τυχεροί να νιώθετε που υπάρχουν κάποιες μπάντες που έρχονται “σχεδόν υποχρεωτικά”. Ειδικά στον ευρύτερο prog χώρο.
Θα έχετε μια ακόμα ευκαιρία με τους Riverside. Μακάρι εκεί να διαψεύσετε όσους δεν πιστεύουν ότι στηρίζει ο κόσμος εκεί.
Πάντως, το φαινόμενο είναι γενικότερο στην επαρχία νομίζω, γνωρίζοντας καλά την Πάτρα. Απλά στη Θεσσαλονίκη χτυπάει περισσότερο για μια σειρά από λόγους.
Δεν ξέρω κάτι, αλλά μην το βλέπετε από την πλευρά της μπάντας μόνο. Γενικά, οι μπάντες δεν χαίρονται να παίζουν σε (μισό)άδεια venues, με πολύ μικρή προσέλευση, αλλά την αμοιβή τους θα την πάρουν.
Αν τώρα κάποιος πιστεύει ότι μπορεί με 100-150 εισιτήρια των 20-25 ευρώ να φέρει τους (χ) Lerous στη Θεσσαλονίκη και να βγει οικονομικά, γιατί δεν το επιχειρεί; Ή τουλάχιστον ας προσπαθήσει να το μετρήσει έστω και πρόχειρα.
Τελευταία φορά (πριν 3 χρόνια νομίζω??) οι Leprous εδώ πάνω στο 8ball δεν πρέπει να είχαν παραπάνω από 150-200 εισιτήρια. Επίσης είχαν σκατά ήχο. Ωστόσο οι Universal Trilogy (καλά θυμάμαι? )που είχαν ανοίξει ήταν πολύ καλή επιλογή.