Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ότι διαδικτυακό live έχω δει, μόνο κατάθλιψη μου έχει φέρει. Όσο για το να πληρώσεις, θεωρώ πιο τίμια την τακτική των dropkick murphys. Δωρεάν live streaming την ημέρα του St. Patrick και προαιρετικό donate.
Έχω πληρώσει αρκετά, δεν πρέπει να έχω δει παρά μόνο ένα την ώρα που στριμάρει. Ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα να τα βλέπω αργότερα . Μπορεί να μαζευόμαστε 2-3 άτομα και να τσοντάρουμε όλοι και να μας βγαίνει 5€ στον καθέναν ξέρω 'γω, δεν είναι και φοβερό. Καλό είναι και αυτό που έκαναν οι Dropkick Murphys, δεν το είχα πάρει χαμπάρι.
Καμία κατάθλιψη προσωπικά, δυστυχώς κάπως πρέπει να προσαρμοστούμε στα σημερινά δεδομένα, ευτυχώς το έχω καταφέρει προς το παρόν.
Δεν την πηρα πισω γιατι πολυ απλα εγραψες ενα ποστ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ (σου κλεβω και θα το χρησιμοποιω στο μελλον τον συνδυασμο κεφαλαια με bold για εμφαση γιατι μου αρεσε πολυ) και συμφωνω με καθε λεξη σου. Ειδικα με την παραγραφο την οποια εχω κανει quote, και οποτε ακουω καποιον να λεει οτι οι Leprous ειναι βαρετοι στα live ή για υπνο ή οτιδηποτε παρεμφερες, κανω τοσο μεγαλο roll eyes που τα ματια μου γυριζουν 360 μοιρες και επανερχονται στην θεση τους.
Η σκηνικη τους παρουσια ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, και διαβαζοντας το ποστ σου σχεδον ψηθηκα να τους δω live το επερχομενο Σαββατοκυριακο μεσω της οθονης μου, κατι που θα εξαρτηθει πολυ απο το αν θα εχω τελικα σχεδια με ενα αλλο προσωπο.
Dropkick murphys το έκαναν πέρσι θα το κάνουν και φέτος. 17 Μαρτίου 1.00 το βράδυ.
Ελπίζω μόνο, του χρόνου τέτοια εποχή - να 'μαστε όλοι καλά - να μην συζητάμε για την συμπλήρωση δύο χρόνων από την τελευταία φορά που είδαμε από κοντά και δια ζώσης κάποιο live!
Ban εδω και τωρα.
Δεν τρεφω ελπιδες προσωπικα.
Δεν βλεπω να γινονται συναυλιες για κανα χρονο ακομα τουλαχιστον.
Μπαρ εστιατορια κτλ θα ανοιξουν, αλλα μεγαλα ηβεντς… μπααααααααα