Ακομη μια τεραστια κομματαρα - και τα μυαλα μας στο μπλεντερ. Α ρε μπανταρα.
Δηλαδή θεωρείς πως στο ακροατήριο των Leprous υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν ακούνε καθόλου metal;!
Περιττές αναλύσεις μου φαίνονται αυτά - όπως κι η αντίστοιχη κουβέντα με τα growls στο νέο τραγούδι Opeth: το metal (ηχητικά και αισθητικά) αποτελεί μέρος του ήχου των Leprous. Μπορεί να άλλαξε η αναλογία αλλά υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Είναι οι επιρροές και τα ακούσματα τους. Γιατι νομίζεις πως το κάνουν για τους οπαδούς; Σιγά το εμπορικό μέγεθος!
Το Like A Sunken Ship είναι φοβερό τραγούδι, θα μου άρεσε ακριβώς το ίδιο είτε με είτε χωρίς τα λιγοστά αυτά aggressive φωνητικά. Θεωρώ ότι απλώς προσδίδουν ένα εφφέ.
Ακυβέρνητο καραβιιιιι
Η αγάπη μαααας
Ναυάγησαμε κι οι δύο μαααας
Απ’τα λάθη μααααας
Μαλάκα πρόδωσα το hangover μου…!
Είμαι και γω από αυτούς που θεωρούν ότι τα καφροφωνητικά προσθέτουν στο κομμάτι. Πάμε για δισκάρα απ’ 'ότι φαίνεται. Τι πιο σύνηθες για Leprous.
Ωραιο το κομματι
Παρα πολυ ωραιο…μια χαρά τα growls…δισκαρα αναμένουμε
Δυστυχως οχι Αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας. Απλα δεν σοκαρομαι με το να βρισκουν ταιριαστα τα καφροφωνητικα ενα σωρο κοσμος που ακουει μεταλ. Θα σοκαρομουν με το αντιθετο βασικα. Απλα ειχα μια απορια, τιποτα αλλο.
100% το νομιζω αυτο. Δεν χρειαζεται να ειναι εμπορικο μεγεθος.
Ο καθενας στο ακροατηριο του.
Κι εμενα το ιδιο θα μου αρεσε, γιατι ειμαι φαν. Απλα θα το θεωρουσα μεγαλυτερη μαγκια το να μην τα εχει. Τωρα ειναι για το εφφε και τιποτα αλλο κατ’εμε. Μπορουμε να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε. Δεν βρισκω τιποτα ιντριγκαδορικο ή κατι που να προσθετει στην χρηση τους.
Δεν διαφωνούμε και πολύ, απλως εγω πιστεύω οτι για να το εβαλαν το σημείο πάει να πει πως το γούσταραν.
Ισως τωρα ομως:
Atonement 10/10
Silently Walking Alone 10/10
Like A Sunken Ship 9.5/10
Εμενα το “νέο” μου αρεσε περισσοτερο απο τα προηγουμενα 2.
Atomement 9/10. Το καλύτερο για εμένα από τα singles, κομματάρα!
Silently Walking Alone 7/10. Ωραίο δυνατό ρεφρέν αλλά απλοϊκό γενικά, όχι πολλές εκπλήξεις.
Like a Sunken Ship 8,5/10. Εξαιρετικό αλλά αυτό το la la la la χρησιμοποιείται περισσότερο απ’ ότι πρέπει…
Α, εμένα κάτι τέτοια δεν με πειράζουν, ακούγεται και λίγο sinister, οπότε μου δένει! Μας τα έχει μάθει τα λαλαλα και ο Wilson, οπότε…
Μολις ξεκινησα 1η ακρoαση του Melodies…Skip τα 2 πρωτα μιας και ειναι το Atonement και το Silently…
Αναμένουμε εντυπώσεις!
Ακουσα τα My specter,I hear the sirens,Limbo και Faceless μεχρι στιγμης.
οκ οσο μπορεις να καταλαβεις απο 1 ακουσμα… Τα 2 πρωτα ειναι ψιλοκλασικα κομματια Leprous…Μια χαρα κομματια. Τα Limbo/ Faceless ΓΑΜΑΝΕ!!!
edit: Ακουσα και τα υπολοιπα… Starlight φοβερο οπως και το Self-Satisfied Lullaby (ειδικα το τελος του)
Το τελευταιο unfree my soul επισης καταπληκτικο.
Απολυτα ικανοποιημενος καθως προκειται για εναν ακομα δυνατο και ποιοτικο δισκο.
Δεν βρηκα κανενα κομματι filler.
Θα ελεγα οτι ειναι πιο κοντα στο Malina σε σχεση με τα παλιοτερα αλμπουμ.
Δηλαδη το μεσαιο τμημα του Sunken ship νομιζω οτι ειναι οτι πιο δυνατο θα βρεις στον δισκο.
Σε οσους αρεσαν τα 3 προηγουμενα δεν υπαρχει αμφιβολια οτι θα τους αρεσει και αυτο.
Το βαζω ξανα να το ακουσω ολοκληρο αυτη την φορα…
Πολύ ενδιαφέρων δίσκος που χρειάζεται πολλά ακούσματα για αφομοίωση και απορρόφηση.
Θα πω ότι το μέγιστο που θα του βάλω είναι 9.5 γιατί η απουσία του Raphael στο τσέλο είναι εκκωφαντικη.
Ισχυει οτι θελει ακουσματα οπως και καθε δισκος τους, αλλα ρε φιλε καταλαβαινεις και μονο απο 1 ακροαση οτι ειναι καλος.
Όπως κάθε τους δίσκος δηλαδή