Leprous

Μακάρι να το κυκλοφορήσουν επίσημα διάολε

1 Like

Η διασκευή στο Angel των Massive Attack είχε μπει στον επόμενο δίσκο σαν μπόνους νομίζω.

Όσον αφορά τη διασκευή, σίγουρα το έκαναν δικό τους, αλλά σε κάνει να θέλεις να ακούσεις το αυθεντικό στα καπάκια!

2 Likes

Πολύ καλή δουλειά και είμαι βέβαιος, ότι έστω και ως αυθαίρετο single, θα το κυκλοφορήσουν. Και που στο στούντιο, θα το δουλέψουν λογικά ακόμη περισσότερο.

Ισχύει και αυτό. Όπως και όταν άκουγα το “30-40” από τις Μέλισσες, που κάνει μία σπουδή (κατά την ορολογία της ζωγραφικής) πάνω στο άσμα των A - ha, μετά με τράβαγε ν’ ακούσω το αυθεντικό, αλλά και μετά πάλι το ελληνικό.

Πάντως, η διασκευή του Ihsahn στο “Manhattan Skyline”, είναι πολύ ανώτερη ηχητικά από το αυθεντικό και με την εξαιρετική συμμετοχή του Einar. Όταν το ακούω, είναι από τις διασκευές, που αδιαφορώ για το αυθεντικό (κατά παρόμοιο τρόπο και με το “November’s Rain” της Nicole Attkins).

3 Likes

Ποια ειναι η κυρια :stuck_out_tongue:;

2 Likes

Θεωρητικά με ένα γρήγορο edit, μπορείς να το έχεις σε mp3 ποιότητα, αν δεν το κυκλοφορήσει το ίδιο το κανάλι αυτοτελώς

Εμένα πάντως, με ανατρίχιασε, το βρίσκω σχεδόν ισάξιο με το ορίτζιναλ

1 Like

Εξαιρετικη διασκευη για μια ακομα φορα απο την μπανταρα, η οποια χαιρομαι που εχει βρει τον ηχο της με τα Aphelion και Melodies Of Atonement, αφου το Take On Me θα μπορουσε να βρισκεται ως μπονους σε οποιονδηποτε απο αυτες τις δυο δισκαρες. Ε θα ειναι στον επομενο λογικα :sweat_smile:

Ως τεραστιος φαν των a-ha προτιμω το μυθικο οριτζιναλ τραγουδι, αλλα οι Leprous πλησιασαν οσο κανενας αλλος, βγαζοντας αλλωστε και την απαραιτητη Νορβηγιλα που μονο Νορβηγοι καλλιτεχνες μπορουν να βγαλουν.

4 Likes
4 Likes

Ανέβηκε στο spotify.

4 Likes