Χαχαχα σορυ απλα ειπα να το παιξω large επειδη στο αλλο ειμαστε πολυ σφιχτα… το λαιβ θα συμφωνησω με τον @Ian_Metalhead οτι ειναι μια μερακληδικη κατασταση που θα στεκοταν και μονη της στην δεκαετια… δεν εχω θεμα παντως το βλέπουμε
Άκρα του τάφου σιωπή βασιλεύει εδώ βλέπω… ελπίζω να πάρει πάνω του το thread κάποια στιγμή, αν και φοβάμαι ότι έχοντας σχολιάσει πρόσφατα όλοι οι συμμετέχοντες εκτενώς τα 70s στο αρχικό thread, μοιραία αυτό το ουσιωδέστατο συστατικό λείπει από το spin off παιχνίδι και το ενδιαφέρον είναι μειωμένο – αυτό είχα κατά νου όταν ψήφιζα υπέρ του “μετά” στο δημοψήφισμα.
Εν πάση περιπτώσει και για να ζωντανέψει λίγο το πράγμα, να πω επί των ερωτημάτων που τέθηκαν στην αρχική ανάρτηση, ότι πιστεύω πως το thread θα μπορούσε να αφορά όλες τις δεκαετίες με το που συμπληρώνονται για λόγους πληρότητας, συνέχειας και ευκολίας.
Με αυτή η λογική, ένας τίτλος όπως “Let’s Play V: 5 δεκαετίες σε 52 εβδομάδες” θα ταίριαζε καλύτερα και θα παρέπεμπε ευθέως στο “μητρικό” παιχνίδι.
Επίσης, θεωρώ ότι οι 15 επιλογές είναι ΟΚ γιατί παραπάνω κάπως θα ξέφευγε το πράγμα, ενώ για λιγότερες… αρκεί να πω ότι έκανα μια πρόχειρη, πρώτη επιλογή μόνο από τις πεντάδες που ανέβασα για κάθε έτος θέτοντας ταυτόχρονα οικειοθελώς στον εαυτό μου τον περιορισμό του ενός δίσκου ανά συγκρότημα, και δυσκολεύομαι αφάνταστα να προκρίνω μόνο 15!
Μπορει να φαίνονται πολλες οι 15 επιλογες αλλα ειναι πιο δυσκολο απο τις 5 καθε ετους… δεν εχω βρει και εγω χρονο να κατασταλαξω σε λιστα αλλα εχουμε μεχρι 31/3… Νομιζω και εγω πως πρεπει να μπει lets play v αλλα θελω να πει κ ο @QuintomScenario αποψη επ’ αυτου…