μασονία και παράγκα
Ομαδα, μιας και δεν υπαρχει μεγαλη ανταποκριση (ουτε κ πολυ ενδιαφερον ) ακυρωνεται η φαση.
Οχι οτι υπηρχε δλδ καποιος κεντρικος οργανωτης, απλα επειδη απαντησα τελευταιος απανταω κ τωρα ^^
Να σας κανω μια αντιπροταση? Ουτως η αλλως δηλαδη θα το ανεβαζα μετα απο λιγες μερες.
2 Μαρτιου θα παιξω μουσικη στον Μονοκερο στην Νεα Σμυρνη. Μπορει να γινει και εκει σκηνικο
Γιατί έτσι;
Γιατί χρειάζεται δηλαδή, για μία συνάντηση μία-δύο ώρες, τόσος προγραμματισμός; Μπορεί να γίνει και στα πλαίσια ενός μπασκετικού αγώνα, ας πούμε.
Χρειάζεται δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει έτσι απλά. Επίσης, ποτέ δεν μπορούν να είναι όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Αν είναι να το κάνουμε, καλό είναι 2-3 να πάρουν την πρωτοβουλία και να το κανονίσουν, αλλά γνωρίζοντας στο περίπου πόσοι θα είμαστε.
Μια χαρά πρόταση είναι αυτή
Ναι, σίγουρα, δεν διαφωνώ. Δουλειές, οικογένειες, υποχρεώσεις και προτεραιότητες. Απλά, εντάξει, πρέπει να τα πουν, αυτό που λες, δύο-τρεις, να το συντονίσουν το πράγμα, αλλιώς δεν γίνεται διαφορετικά.
Μέχρι τώρα, δεν το είχε αναλάβει κάποιος; Δεν γίνονταν συζητήσεις, αυτό κατάλαβα.
Μονοκερος κομπλε. 2 του μηνα εχει Ουλι, μετα σκαμε Νεα Σμυρνη με ντου, ειναι και το σπιτι μου κοντα. Αν βρουμε κι εναν dj για να παιξει μουσικη, θα ειναι τελειο
θα παιξω εγω
με ψήνει αυτή η πρόταση κι εμένα
Θα σου βαλω κ κανα καλυτερο Χελογουην😛Αντε κ Rush
Εγώ αυτό κατάλαβα, μην το αλλάξετε
Εχουμε και επισημοποιηση
Βρε τον Χρηστάκη…
κρυφο ταλεντο
By the way, οποιος θελει απο δω μου κανει φρεντ ρηκουεστ. Ακομα κ αν ειναι Παναθηναικος:stuck_out_tongue: