Let's Drink Ι - 52 εβδομάδες posts

Επειδή οι συζητήσεις έχουν ανάψει ( ; ) ως προς τι θα γίνει μετά το πέρας του υπερθρεντ (ναι οκ, για κάποιους από εσάς, εγώ ας πούμε έχω να το ζήσω κανα χρόνο ακόμα για να γράψωαχαχαχαχ ;p) και πέφτουν προτάσεις για 60’s, για ταινίες ή ό,τι, θα ήθελα έτσι να επισημάνω πως πριν από όλα αυτά καλό θα ήταν απλώς να το απολαύσουμε και γιατί όχι, να το γιορτάσουμε.

Κι επειδή δέχομαι διάφορες πιέσεις, ονόματα δεν λέμε γκουχγκουχ, είπα να δω τις προθέσεις για το αν μπορεί να γίνει το αδύνατο, δηλαδή να καταφέρουμε να συντονιστούμε 2-3-30 άνθρωποι να μαζευτούμε κάπου και να τα π(ι)ούμε. Προσωπικά δηλαδή μου φαίνεται απίθανο ;p, αλλά Χριστούγεννα έρχονται, θαύματα γίνονται, οπότε, για πείτε. Αρχικά αν ψήνεστε, αφετέρου αν θεωρείτε ότι γίνεται, αν έχετε προτάσεις για μέρες και μέρη… και βλέπουμε.

πι.ες : μιλάμε για Αθήνα ε ;p

14 Likes

Το μπουμπούνισα:

9 Likes

let’s drink λέει το θρεντ, γύρους βλέπω, ΟΚ !!!

(blues grill ρε, γουατ σορσερυ ιζ δις)

3 Likes

Συναντησεις για φαγητο >>>>> Συναντησεις για ποτα

Στηριζω παρολα αυτα πρωτοβουλια. Δυστυχως, ειμαι πολυ μακρια και δεν προβλεπεται ταξιδακι στην εξωτικη Ελλαδα για τα Χριστουγεννα. Αλλιως πλακα θα ειχε.

5 Likes

accord de principe

1 Like

image

3 Likes

Οι ημερομηνιες να βολεψουν μονο.

1 Like

Σε έχουν κακομάθει τα καλύτερα κεφτεδάκια της Αθήνας; @shadowking69

4 Likes

μεσα για τσιπουροκατάσταση

1 Like

8 Likes

Αν είναι ανάμεσα Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά θα λείπω, αλλά γενικά στηρίζω την πρωτοβουλία!

(Ροκομπαρο νομίζω θα ήταν πιο ταιριαστό)

3 Likes

Μιας και διαφοροι χρηστες ειναι ΤιΤζει, μηπως υπαρχει μια δυνατοτητα να κλεισουμε καποιον απο τους χωρους που παιζουν?

7 Likes

Ρόκιν μάζωξη/πάρτυ; Τι χρονιά έχουμε;

Μέσα για ό,τι και όποτε εκτός από ανήμερα γιορτινών ημερών (προφανώς).

6 Likes

Μέσα για μπασκετακι

6 Likes

Είναι γεγονός ότι στην ηλικία μας (γκουχου γκουχου) η λέξη “έξοδος” είναι συνώνυμη με το “για φαί” οπότε συμφωνώ με @QuintomScenario

2 Likes

Καλα τα λετε, αλλα καταθετω το παρακατω και φευγω:

Το νημα ανοιξε η @Sh_Wo_f και ειναι ξεκαθαρο οτι θα κανονισει τη συναντηση οταν τελειωσει τα κειμενα της για το 52 εβδομαδες.

6 Likes

Να μην κρατάμε την αναπνοή μας δηλαδή;

2 Likes

Κοιτα, με υπολογιζετε κανονικα, λογικα θα ειμαι εκει. Αλλωστε, ο χρονος ειναι σχετικος.

Περαν της πλακας παντως, επειδη ειναι δυσκολο να βρεθει κοινος τοπος και χρονος για ολους, καποια στιγμη καποιος θα πρεπει να παρει μια αποφαση και οι υπολοιποι να ακολουθησουμε. Φαγητο/ποτο, μερα/νυχτα, εδω/εκει κλπ… Οι πολλες συζητησεις δεν θα βοηθησουν. Περιμενω τη λυκαινα ή τους γκουχουγκουχου που κρυβονται στις σκιες, να μου πουν που πρεπει να παω :slight_smile:

5 Likes

Δεν ξερω αν εχω γερασει και παραξενεψει, αλλα το να βγω να συναντηθω με ανθρωπους με τους οποιους θελω να πω δυο κουβεντες και να παιζει η μουσικη τσιτα και να πρεπει να ουρλιαζω δεν το αντεχω με τιποτα πλεον, οποτε για μαζωξη εγω ειμαι του φαγητου/καφε παντα.

Οπως και να εχει, αν κανονιστει κατι θα δωσω το παρον αμα ειμαι διαθεσιμος εννοειται.

1 Like

Πάρτε ρε 10 μπύρες και ελάτε σε ένα κυριακάτικο μπίστηγμα κερκίδα, win win σκηνικό - ξύδια/συνάντηση και θέαμα που άλλοι πληρώνουν league pass για να απολαύσουν από τις τηλεοράσεις και τα κινητά τους (και τι καταλαβαίνουν και εκεί δηλαδή, καγκουριές και μπάσκετ χωρίς κανόνες - εδώ μιλάμε για το real thing)

18 Likes