Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

styg-29april-arch-500

3 Likes

image

Καλά κανείς;

Κρατάτε μικρό καλάθι λογικά…

Επίσης:

Σχόλια περιττά και αυτονόητα.

Δεν περίμενα να έρθουν και Dying Wish μαζί, τρομερό πακέτο.

10 Likes

Terror και Dying wish αδιανοητο… μεσα ήδη :ninja:t2:

2 Likes

Υπόψιν, γράφει Arch, αλλά το Arch έχει αλλάξει, έχει πάει στην Κωνσταντινουπόλεως, εκεί που ήταν παλιά το “Γραμμές”.

2 Likes

ώπ πότε συνέβη αυτό;; δεν είναι το παλιό “Αρχιτεκτονική” ;;

1 Like

Συνέβη, συνέβη. Δεν είναι πια το παλιό “Αρχιτεκτονική”, όχι.

1 Like

Καλα που το ειπες. Το αλλο Σάββατο θα παω O’Reilly and the paddyhats και λογικα θα πηγαινα σε λαθος μέρος!

1 Like

Heavy breathing

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

7 Likes

Σήμερα

Μόνο την ημερομηνία και το χώρο καταλαβαίνω :sweat_smile:

12 Likes

Και τους χορηγούς :joy:!!

4 Likes

Κουφαλες του Τζεμισον, μονο αυτο βγαζει ματι

Καρφιά headliners, Δεντρα και Αγκάθια support. Εύκολο είναι ρε μλκς, να κοιτάζουμε λίγο την εικόνα δλδ.

3 Likes

Headliners είναι οι Ascending Olympus

1 Like

Η αλλαγή χώρου κάτι θα λέει ίσως και για το πώς πήγε η προπώληση του ακυρωμένου DHG… μάλλον μόνο εσύ κ εγώ πήραμε!

Τα θέλει πάντως ο κωλος μου άρα ξαναπήρα… :stuck_out_tongue:

Επίσης δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει γιατί μόλις το έμαθα αλλά έρχονται και Residents 10 Απρίλη.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι έχει να κάνει με την προπώληση. Η τελευταία τους επίσκεψη, όπως πιθανολογώ και η κάθε επίσκεψή τους κατά το μακρινό παρελθόν, ουδέποτε έδειξε ζήτημα έλευσης κόσμου. Ακόμα και στη Θεσσαλονίκη, το eightball είχε όσο κόσμο έπρεπε και περάσαμε όμορφα.

2 Likes

Primordial χθες Σαλλονικα.
Οπως παντα τα δινουν ολα , κλασσικα Alan δινει ρεσιταλ επι σκηνης. Ο ηχος για μενα που ημουν μπροστα στον Pol & Ciáran ηταν μετριος. Σημερα παιζουν Αθηνα και οσοι δεν τους εχετε δει να πατε αξιζει!
Υ.Γ Wield lightning τραγουδαρα

7 Likes

Ναι καλησπέρα. Εχει και τίμιο merch,.

Επίσης στην είσοδο σε ενημερώνουν εάν θέλει κάποιος να καπνίσει να το κάνει έξω.
Εύχομαι να το σεβαστούμε;)

5 Likes

Και ακουσαμε και blood of my enemies για να φτιάχνουμε!

4 Likes