Καλά κανείς;
Κρατάτε μικρό καλάθι λογικά…
Επίσης:
Σχόλια περιττά και αυτονόητα.
Δεν περίμενα να έρθουν και Dying Wish μαζί, τρομερό πακέτο.
Terror και Dying wish αδιανοητο… μεσα ήδη
Υπόψιν, γράφει Arch, αλλά το Arch έχει αλλάξει, έχει πάει στην Κωνσταντινουπόλεως, εκεί που ήταν παλιά το “Γραμμές”.
ώπ πότε συνέβη αυτό;; δεν είναι το παλιό “Αρχιτεκτονική” ;;
Συνέβη, συνέβη. Δεν είναι πια το παλιό “Αρχιτεκτονική”, όχι.
Καλα που το ειπες. Το αλλο Σάββατο θα παω O’Reilly and the paddyhats και λογικα θα πηγαινα σε λαθος μέρος!
Μόνο την ημερομηνία και το χώρο καταλαβαίνω
Και τους χορηγούς !!
Κουφαλες του Τζεμισον, μονο αυτο βγαζει ματι
Καρφιά headliners, Δεντρα και Αγκάθια support. Εύκολο είναι ρε μλκς, να κοιτάζουμε λίγο την εικόνα δλδ.
Η αλλαγή χώρου κάτι θα λέει ίσως και για το πώς πήγε η προπώληση του ακυρωμένου DHG… μάλλον μόνο εσύ κ εγώ πήραμε!
Τα θέλει πάντως ο κωλος μου άρα ξαναπήρα…
Επίσης δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει γιατί μόλις το έμαθα αλλά έρχονται και Residents 10 Απρίλη.
Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι έχει να κάνει με την προπώληση. Η τελευταία τους επίσκεψη, όπως πιθανολογώ και η κάθε επίσκεψή τους κατά το μακρινό παρελθόν, ουδέποτε έδειξε ζήτημα έλευσης κόσμου. Ακόμα και στη Θεσσαλονίκη, το eightball είχε όσο κόσμο έπρεπε και περάσαμε όμορφα.
Primordial χθες Σαλλονικα.
Οπως παντα τα δινουν ολα , κλασσικα Alan δινει ρεσιταλ επι σκηνης. Ο ηχος για μενα που ημουν μπροστα στον Pol & Ciáran ηταν μετριος. Σημερα παιζουν Αθηνα και οσοι δεν τους εχετε δει να πατε αξιζει!
Υ.Γ Wield lightning τραγουδαρα
Ναι καλησπέρα. Εχει και τίμιο merch,.
Επίσης στην είσοδο σε ενημερώνουν εάν θέλει κάποιος να καπνίσει να το κάνει έξω.
Εύχομαι να το σεβαστούμε;)
Και ακουσαμε και blood of my enemies για να φτιάχνουμε!