Συγγνώμη. Δεν κρατήθηκα.
Πάντως, για να ελαφρύνουμε το κλίμα, ένας Κουτσούμπας κολλάει σε κάθε περίσταση.
edit 2: κανονίστε, ρε. Ριγιουνιον κάθε χρόνο στις 14/2 που ανέφερε και κάποιο παιδί, έτσι, για την τρολλια.
Συγγνώμη. Δεν κρατήθηκα.
Πάντως, για να ελαφρύνουμε το κλίμα, ένας Κουτσούμπας κολλάει σε κάθε περίσταση.
edit 2: κανονίστε, ρε. Ριγιουνιον κάθε χρόνο στις 14/2 που ανέφερε και κάποιο παιδί, έτσι, για την τρολλια.
@Miss_Machine κρίμα , απλά, για εμάς τους υπόλοιπους που δεν έχουν ιδέα για τα εσωτερικά του φόρουμ και θέλουμε την παρέα σου , μιας και εγώ τουλαχ. έστω και ελάχιστα σε έχω γνωρίσει
όπως και να έχει , επειδή είναι προσωπικά θέματα αυτά , από σεβασμό και διακριτικότητα δεν με ενδιαφέρει να μάθω και τι και πως , ούτε θα γράψω κάτι παραπάνω πέραν του ότι φορουμ δεν είναι μόνο οι συντάκτες , είμαστε και καμια 50ρια άλλοι που θέλουμε να σας γνωρίσουμε κι άλλο
Για εμας στην φραπεδουπολη να γινει αλλο τοπικ;
Εχουμε να λυσουμε κ κατι διαφορές για αρης παοκ οποτε το μενού θα εχει απολα.
Αλλη ορεξη δεν ειχαμε
Συνήθως γυναικες μου απαντουσαν ετσι σε πρόταση ραντεβού.
Ελεγες σε γυναικες να λυσετε θεματα ΠΑΟΚ Αρης;
Αλήθεια τώρα, πήγε κουβά ή το κανονίζετε ινκόγκνιτο, βρε παλιοκαλντεμιριτζούδες;
Στην Ελλάδα δε θα γίνει το ηβεντ? Και λέτε για 17 Φεβρουαρίου? Ε θα ξεκινήσουν τα κανονισμούς στις 14 με 15 βράδυ
Αν και δε μ’ αφορά άμεσα το θέμα, κάποιοι από εμάς ζουν στην επαρχία +άλλες υποχρεώσεις που θα πρέπει να διευθετηθούν. ;p
17/02 ισχυει - πληροφοριες συντομα
Ρε παιδια επειδη το εχασα εντελως και θα με ενδιεφερε, υπαρχει κατι που θα γινει?
Κανα μικρο briefing?
Δεν χρειαζεται να ξερεις… Απλα να εισαι διαθέσιμος 17/2
Μια ανώτερη δύναμη τα συντονίζει όλα.
I live to serve higher powers
Ανωτερη δυναμη που μολις θυμηθηκε οτι 17/2 εχει γενεθλια κολλητος του που παντα κανει παρτυ την πανακολα μου
Παιζει να τα καταφερω γτ εχει μικρο παιδακι κ τα παρτυ πλεον ειναι απογευματινα
Χμ σάββατο
οπότε αναρωτιέμαι αν η ανώτερη δύναμη λέγεται πανκφλεηκς
σίγουρα όχι, θα είναι απασχολημένα τότε