Summary
Οι λίστες ήταν συνολικά πολύ ωραίες και στην πλειονότητά τους πολύ χριστουγεννιάτικες. <3 Μάλιστα, στην αρχή έλεγα θα ψηφίσω τα φουλ γιορτινά, αλλά τελικά υπέκυψα στην λογική των αγαπημένων κομματιών.
Οι Savatage νομίζω κατέκλυσαν τις συμμετοχές, με πόνο ψυχής δεν ψήφισα κιόλας τελικά, αλλά πιστεύω θα έχουν επαρκή εκπροσώπηση στο τέλος.
Μου δημιουργήθηκε επίσης κάποιο ενδιαφέρον να ακούσω Rage, κάπως έχω να ασχοληθώ πάνω από μια δεκαετία, δεν θυμάμαι τίποτα δηλαδή, αλλά με τα τρία κομμάτια που άκουσα από εδώ πέρασα καλά.
Οι αγαπημένες μου λίστες ήταν αυτές των @JTN, @Com_Mark (με μερικά σκιπς, τύπου σοντομ ;p), @kbil (καλά αυτά θα μπορούσα να τα ψηφίσω όλα ένα προς ένα, απλώς πολλά για μένα είναι φουλ καλοκαιρινά και γι αυτό δεν τα συμπεριέλαβα καν σαν επιλογές), @martian , @osfp7 , @ChrisP, @Curehead και βασικά και κυρίως του @anhydriis που ήταν η πιο διασκεδαστική και απλιφτινγκ και αυτή με τα περισσότερα, για μένα, άγνωστα κομμάτια (νομίζω). Ήθελα πολύ να συμπεριλάβω τουλάχιστον τα Xmas has been xed, All the love we leave behind και As we live αλλά δεν τα έβαλα τελικά. Ωστόσο, εξ αφορμής, άκουσα τον δίσκο των Interrupters και μου άρεσε πάρα πολύ. Όμορφη και η λίστα του @SvenN, απλώς για μένα ήταν πιο halloweeny οπότε γι αυτό και δεν ψήφισα από εκεί. Αυτή με την οποία δυσκολεύτηκα περισσότερο, επειδή δεν ήμουν σε φάση τόσο, ήταν η λίστα του @RiderToUtopia -η οποία βέβαια είχε μέσα το έπος Den Saakaldte το οποίο ντρέπομαι που δεν ψήφισα τελικά.
Άλλα κομμάτια που άφησα απέξω και πονώ, ;p, Forever Young, που το υπερυπεραγαπώ αλλά πιστεύω και θα μπει και επίσης εγώ το ακούω συχνά μετά την αλλαγή του χρόνου, που είναι άλλος μήνας τι να κάνουμε ;p, Part IX που οκ κλάμα, Christmas Eve/Sarajevo αλλά δεν ήξερα καν ποιά από τις δυο βερσιον να πρωτοδιαλέξω, Aguirre για το οποίο τα λόγια είναι φτωχά, Shot through the heart, Take five, Weeping song, My tunnels are long and dark these days, Dream a little dream of me, Golden heart, Hellraiser, Harm.
Aγαπημένο κομμάτι που δεν ήξερα καν και απορώ και που μου άρεσε (kinda) : Les Sentinelles.
Kαι, τέλος, αν φτάσατε μέχρι εδώ και για κάποιον λόγο ενδιαφέρεστε για όλο αυτό μου το νοητικό μπέρδεμα, έχω και τις σημειώσεις μου :
όπου πρώτα έβαλα τα αγαπημένα μου από όλα, μετά με αστεράκι έκανα ένα πρώτο ξεκαθάρισμα, με θαυμαστικό ένα επόμενο, με γραμμή το πιο επόμενο, με πορτοκαλί γραμμή τα σχεδόν τελικά και κυκλωμένα με χι όσα δεν έβαλα. Με καρδούλα τα αγαπημένα μου από όσα δεν ήξερα.
Αυτά τα ολίγα.