Εν τω μεταξύ η @Silent_Winter είναι κάτι σαν εξισορροπητική δύναμη απέναντι στην @Sh_Wo_f
Η μία τη βδομάδα του 2010 θα κλείνει εκκρεμότητες από 80ς, η άλλη δεν κρατιέται, όπου να 'ναι θα ποστάρει λίστες ετών τρεις - τρεις “και θα επικαιροποιήσω μετά”
Ε ναι, οριακά μπήκε αλλιώς δεν τα γλίτωνα την πίσσα και τα πούπουλα.
You’re kinda missing the point there
Τελείως ευκολάκι το '91 για το ποια είναι τα 5 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς.
- Metallica - Black Album
- Guns N’ Roses - Use Your Illusion I
- Nirvana - Nevermind
- Sepultura - Arise
- Alice Cooper - Hey Stoopid
2023 so far
Le Cri du Caire - Le Cri du Caire
Gaz Coombes - Turn The Car Around
Matt Elliott - The end of days
Hail the Void - Memento Mori
Pil & Bue - Special Agents
Σωστος δισκος, λαθος μπαντα
2231:
Watchtower - “Tech Tech Techno”
Rcyhe of the Queen - “Stand by Me”
Iron Maiden B’ Class - “Sometime in the Neartime of the No Time”
Pumkins - “Kolokithia Toumbana”
Arcturus - “Save Us”
Συνέλθετε ρε! Μην το καταστρέφετε. Είμαστε στο '90. Ούτε καθυστερήσεις δεν παίζουμε καλά καλά. @anhydriis βάλε μία τάξη, σε παρακαλώ.
Τις ειπες εσυ
Ελα παμε λιγο…
1990…
Ειπαμε 1991 η καλυτερη εβερ… διαβάζεται και αναποδα… σε 48 ωρες πολεμος!!
Hooooooooold!!!
1990
5.Annihilator- Never Neverland
Κατά εμέ καλύτερο από το ντεμπούτο τους.
4.Death - Spiritual Healing
To Rust in Peace του Chuck.
3.Queensryche - Empire
Ναι αλλά δεν είναι prog. Ε και?
Δισκαρα ολικής με την καλύτερη παραγωγή μετά το Black.
2.Judas Priest - Painkiller
Μπαμπά τι είναι Heavy Metal?
Ο ορισμός.
1.Megadeth - RUST IN PEACE
Άσε τους άλλους να γεμίζουν στάδια και να πουλάνε εκατομμύρια δίσκους, τέτοιον δίσκο δε βγαλαν και ούτε πρόκειται να βγάλουν.
Ο απόλυτος Thrash metal δίσκος με το καλύτερο metal solo ever.
Ποιο απ’ όλα?
Έχει άπειρα φοβερά leads, αλλά θα πονταριζα πως ο φιλτατος @MegadethaS εννοεί τον ανεμοστρόβιλο των ψυχωνε
Εμένα πάλι κάτι μού λέει ότι ο @hopeto το…ψυχανεμιστηκε πως επρόκειτο για το , αλλά ήθελε να καταδείξει τον πλούτο, ποσοτικά και ποιοτικά, των solos στο RiP, γι’ αυτό έκανε την ερώτηση!
Unpopular opinion σίγουρα, αλλά δε μου λένε πια κάτι τα σόλο γενικά, οριακά τα βαριέμαι και κάνω skip
Είμαι η μόνη που έχω τον ψυχαναγκασμό ν’ ακούω ολόκληρο το δίσκο; Αν για κάποιον λόγο τον διακόψω ή κάνω (που δεν κάνω) σκιπ, έστω και ένα, τραγούδι, δεν το υπολογίζω στα ακουσμένα (παλαιά έφτιαχνα και λίστες, πλέον έχω μόνο το λαστ.φμ).
Εχω τα ακουστικά και κάποιος μου μιλάει και τα βγάζω να ακούσω , χάνοντας 5 δεύτερα , το γυρνάω πίσω μην έχασα την κάλυτερη στιγμή στην ιστορία της μουσικής . Ποτέ δεν ξέρεις…
O Andy Kaufman είναι;;