Πολυ μου αρεσε το 1974, θα ημουν ευχαριστημενος και με καποια που εχω παρακατω στη λιστα και εχουν αναφερθει κι απο αλλους αλλα το τοπ 5 μου ειναι αυτο:
Περίεργο 1974 για μένα δεν βρήκα τόσες πολλές επιλογές που να με ενθουσιάσουν. Παρόλα ταύτα,
Blue Öyster Cult - Secret Treaties
Μια ζωγραφιά ο συγκεκριμένος, θεωρώ εξαιρετικά υποτιμημένος, ευχαριστώ το exchange για την μετωπική.
Tom Waits - The Heart Of Saturday Night
Βραδινή αλητεία, συναίσθημα σαν βροχή που φτάνει στο κόκαλο, βλασφήμια να μην μπει το Closing Time σε μία λίστα, ώρα εξιλέωσης.
Kraftwerk - Autobahn
Η Πηγή του ηλεκτρονικού ήχου.
Genesis - The Lamb Lies Down On Broadway
Τι επικούρα είναι αυτή… Κοντά 95 λεπτά και δεν χορταίνεται. Λογικό να εχώ χάσει κάτι τέτοια στα νιάτα μου. Μέχρι 80 κασέτα αγόραζα. Μια 120 απορώ και τι την έκανα.
David Bowie - Diamond Dogs
Ποιά δυστοπία του Orwell. Χιτάρες χωρίς τέλος, συναίσθημα, θεατρικότητα. Υποβλητικό από την αρχή έως το τέλος.
Χονορ & γκλορι
Camel - Mirage
King Crimson - Red
Queen - Sheer Heart Attack
Robert Palmer - Sneakin’ Sally Through the Alley
Yes - Relayer
Εξώφυλλο της Χρονιάς
Krawtwerk - Autobahn
Σε αυτό το σημείο και επειδή την Κυριακή κλείνουμε πενταετία, να σας στείλω όλους καρδουλες και να σας πω ότι χαίρομαι ιδιαιτέρως το παιχνίδι και το όλο τζέρτζελο εδώ μέσα. Ελπίζω και εσείς. Ακούω μουσικές που δεν θα άκουγα ποτέ και παρόλα τα λάθη και τα πάθη νομίζω ότι πάμε καλά. Θέλει ίσως κάποιες διορθώσεις και βελτιώσεις αλλά θα τα βρούμε όλα, έστω και εάν έχουμε φτάσει στο 2022. Ξαναλέω ε, ότι ιδέα υπάρχει να την εκμεταλλευτούμε γιατί όλα αυτά που γράφουμε έχουν την αξία τους.
Τέλος πιστεύω πως ίσως υπάρχουν άτομα που θα ήθελαν να συμμετάσχουν και είτε φοβούνται τον όγκο του θρεντ, είτε τις προθεσμίες, είτε τις κατατάξεις, είτε την δεκαετία. Δεν χρειάζεται. Κάνουμε μερικές προτάσεις (κάποιοι μία κάποιοι πέντε), μερικές φορές γράφουμε και κάτι ή και όχι. Οπότε να κάνω ένα summoning πρώτο και στην τύχη και όσοι άπιστοι προσέλθετε. Όσοι δεν, σας περιμένει το ξίφος του nnnkkk, κουπόνια για dettol και 7 χρόνια γκαντεμιάς
Άκου να σου πω πουτανάκι… Έχω ακούσει ελάχιστα παλιά και τα πιο πολλά πριν έναν αιώνα περίπου , με εξαίρεση τα δύο πρώτα, άρα ανακεφαλαιώνοντας:
Blue Öyster Cult - Secret Treaties
David Bowie - Diamond Dogs
Lynyrd Skynyrd - Second Helping
Eloy - Floating τουμπανοι ετούτοι
UFO - Phenomenon λολ καλοί αλλά οχι τόσο καλοί
Οπως τα λεει ο @pantelis79, να προσθεσω πως μπορεις να βαλεις και ενα ή δυο μονο δίσκους, οπως κανουν μερικοι μερικοι . Η φορμα ειναι παντα η ιδια, την ποσταρω σε ασχετες στιγμες αλλα υπαρχει παντα και στο αρχικο ποστ. Καθε κυριακη μεσανυχτα κλειδωνουμε (εγω, ο ΔΑΙΜΩΝ και ο χακος) την ψηφοφορια και ποσταρουμε τα αποτελεσματα καποια μερικα λεπτακια αργοτερα…