Δεν έχω καταλάβει πως παίζεται το παιχνίδι
Τα βάζουμε στη φόρμα ;; Τα γράφουμε σε ποστ και μετά δίνουμε ψήφους στη φόρμα ;;
Δεν έχω καταλάβει πως παίζεται το παιχνίδι
Τα βάζουμε στη φόρμα ;; Τα γράφουμε σε ποστ και μετά δίνουμε ψήφους στη φόρμα ;;
Στη φόρμα βάζεις το νικ σου και τους πέντε δίσκους σου για την εκάστοτε χρονιά, με αξιολογική σειρά. Αν θες, τους ποστάρεις κι εδώ για τον τζερτζελέ.
Μη βάλεις κι εσύ Rocka Rolla, να χαρείς
Κι εγώ από 70s λίγα πράγματα, και δυστυχώς λίγος χρόνος, θα προσπαθήσω όμως
DEEP PURPLE-BURN
BAD COMPANY-BAD COMPANY
QUEEN-SHEER HEART ATTACK
UFO-PHENOMENON
SCORPIONS-FLY TO THE RAINBOW
Οπως τα λεει ο @pantelis79, να προσθεσω πως μπορεις να βαλεις και ενα ή δυο μονο δίσκους, οπως κανουν μερικοι μερικοι . Η φορμα ειναι παντα η ιδια, την ποσταρω σε ασχετες στιγμες αλλα υπαρχει παντα και στο αρχικο ποστ. Καθε κυριακη μεσανυχτα κλειδωνουμε (εγω, ο ΔΑΙΜΩΝ και ο χακος) την ψηφοφορια και ποσταρουμε τα αποτελεσματα καποια μερικα λεπτακια αργοτερα…
Wtf, έχασα κάτι σε κάποιο άλλο thread υποθέτω;
axaxaxaxaxaxa,
Ακριβώς την ίδια αντίδραση είχα
Και εγω, αλλα
Εγώ νόμιζα ότι αστειεύεται (!)
Αλλά με ψήνει και αναίτιο beef
Να θυμηθουμε λιγο το θριλερ της προηγούμενης εβδομάδας.
Τετοια ωρα περιπου πριν μια βδομαδα ημασταν στο 65-64. Οι γραμμες τασης του παντα υπεραξιοπιστου εξελ εδειχναν το τι θα συμβει… αυτη την εβδομαδα παντως οι δυο πρωτοι εχουν περιπου τους μισους βαθμους, λογω διασποράς.
Από αγάπη τον/σε αποκάλεσα πουτανάκι.
(και που με έμπασες στο παιχνίδι, αχαχ)
μου εφτιαξες τη μερα με το πουτανακι να ξερεις, γελουσα στη δουλεια μονο μου…
εγω πάντως σε ειχα του κλασσικου ρεπορτορίου και των 70ς οπως είναι η @Sh_Wo_f …
Μπα μπλαμεταλλου και θρασου είναι
Λοιπόν, και με μισή καρδιά γιατί γιατί για εμένα το 74 ήταν η καλύτερη χρονιά μάλλον ως τώρα, σε προσωπικές αδυναμίες
Χονοραμπλ μενσιονς-είχα προαποφασίσει να βάζω 5 μόνο, 5+5 δηλαδή, η πρώτη χρονιά που ζοριστηκα τόσο πολύ. Δισκαρες όλα
Ufo- Phenomenon
Lynyrd Skynyrd - Second Helping
Scorpions - Fly to the rainbow
Bad company - Bad company
Queen- Queen II
+1
Robin Trower - Bridge of sighs (cheers @apostolisza8 ) εξαιρετικό, αλλά άντε τώρα να τα βάλει με παιδικες και εφηβικές αγάπες !
Το κλείνω εδώ γιατί θα γράψω και άλλα
αι χαβ κουεσιονς
Νε τι ?
Τίποτα, όλα καλά, τις απάντησα μόνη μου ;p