Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Αν συνεχιστεί πόλεμος κατά των Pink Floyd , τις επόμενες χρονιές θα βάζω μόνο μια ψήφο μου φαίνεται… Άντε δύο, μαζί με αυτήν στους Queen.

3 Likes

Ξαναριξε στη φορμα τις ψηφους και θα σβησω το παλιό

1 Like

Master of Reality
IV
Meddle
Aqualang
Look at yourself

Με αυτη τη σειρα

7 Likes

@anhydriis προτεινω να βαλεις σε ενα excel τα αποτελεσματα καθε χρονιας. Σε λιγες βδομαδες θα ειναι πολυ δυσκολο να παμε πισω και να ψαχνουμε χρονιες.

Θα ηθελα να τα εχω ολα στο τελος του ετους.

Ευχαριστω

1 Like

Τo έκανα, thanks.

Τριτο ποστ στη σειρα

Η συγκεκριμενη διαδικασια ειναι φοβερη ευκαιρια να ακουσω δισκους που εχω παρα πολλα χρονια να ακουσω και επισης μου υπενθύμισε ποσο πολυ αγαπαω την μουσικη (το πιο σημαντικο πραγμα στη ζωη μου απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου-επειτα απο οικογενεια, φιλους)

12 Likes

Εννοειται αυτο ε, υπαρχει αρχειο ήδη για να μην χαθουμε με τα ποστ. Καμια φορα χανομαστε με οτι καινουργιο κυκλοφορεί και περνανε κατι δισκαρες ξωφαλτσα… δεν εχω ξεχασει αυτο που ειπες για την μερα των αποτελεσματων ε

1 Like

Θενκς, για την μερα δεν ειναι θεμα - μια προταση ηταν. Μπορει να μην βολευει εσενα ή αλλους

Παμε λιγο δημοκρατικά:

Κλειδωνουμε ψηφοφορία κάθε
  • Σάββατο τα μεσάνυχτα (που σκάει μύτη ο βενζεβουλ)
  • Κυριακή τα μεσάνυχτα (που σκάει μύτη ο χακος)

0 voters

Ληξη ψηφοφορίας τεταρτη μεσάνυχτα :sunglasses:

Ψιτ! Βελζεβούλ ή Βεελζεβούλ, τσιτωνει άσχημα όταν αναγράφεται λάθος το 666ο προσωνύμιο του, μεγάλη η χάρη του

1 Like

ο ΔΑΙΜΩΝ του τυπογραφείου χιχι

3 Likes

Nόμιζα πως ο Βελζεβούλ είναι ο Χάκος.

Led Zeppelin - IV
Black Sabbath - Masters of Reality
The Who - Who’s Next
Uriah Heep - Look At Yourself
Budgie - Budgie

Πονάω που δεν είναι στη λίστα οι Marvin Gaye, Bowie, Doors, Funkadelic, Can (καρδούλες σε όσους τους τίμησαν), Εmerson, Lake & Palmer, Alice Cooper, Stones, Leonard Cohen, Jethro Tull, Deep Purple, Joni Mitchell αλλά είπαμε 5 και το πληρώνουμε…

10 Likes

Εγώ πάλι νόμιζα ότι έλεγε “Χάρος”.

Βλέπω λίστα Alejandro και χωρίς να έχω ψάξει πολλά μοιάζει σαν να την έγραψα εγώ. Οκ, ίσως κι όχι. Κάπου πρέπει να χωρέσουν οι Dust. Πάλι ίσως όχι… Ούτε καν φαντάζομαι τι θα γίνει στο δεύτερο μισό των '70ς, μάλλον θα κάθομαι σε κάποια γωνία του σπιτιού και θα κλαίω.

4 Likes

Μπηκα στο forum γιατι μου άρεσε αυτό το παιχνίδι εδώ.

1. Uriah Heep - Salisbury : δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να συγκριθούν με αυτους εδώ τους τύπους στο prime τους. Πιθανά το αγαπημένο μου album τους λόγω της συγκλονιστικής δεύτερης πλευράς του, μια από τις τελειότερες στιγμές τις δεκαετίας.
  2. Led Zeppelin IV : δεν τον θεωρώ τέλειο δίσκο με τον ορισμό του “δεν περισσεύει δευτερόλεπτο”. Αλλά Battle Of Evermore και Stairway έρχονται στον νου μου σαν ορισμοί τελειότητας.
  3. Van der Graaf Generator - Pawn Hearts : Συγκλονιστικός ο Hammill , τρομακτικός ο Jackson, μεγάλοι και οι άλλοι δύο. Μπάντα με τόνους προσωπικότητας.
  4. Uriah Heep - Look at Yourself : δισκάρα, που όπως όλα τα πρώιμα Heep έχει φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του Hensley και τις απίθανες ερμηνείες του Byron, ενός από τους πιο σπουδαίους τραγουδιστές που έβγαλε ποτέ η μουσική.
  5. Rory Gallagher - Rory Gallagher : ο αγαπημένος μου δίσκος του. κατάθεση ψυχής στα I fall Apart, For the Last Time. Μην ψάξετε να βρείτε ποιος είναι ο εξαιρετικός σαξοφωνίστας στο Can’t Believe it’s true. Ηταν ο ίδιος. από τα πιο ταλαντούχα πλάσματα που εμφανίστηκαν ποτε
13 Likes

Κλαιω, τελειο αστειο.

Ψηφισα να κλειδωνει Σαββατο γιατι για μενα η ψηφοφορια ακομα και οταν μπουμε στα 80ς και τα 90ς ειναι μια υποθεση 5 λεπτων. Κι αν δεν χρειαζομαι 5 λεπτα, μου αρκουν σιγουρα 2-3 μερες το πολυ.

2 Likes

Έχω τρελαθεί εδώ και 2’ (είναι απίστευτα πολύς χρόνος να κοιτάς κάτι σταθερά) με τον καινούριο φίλο μας, που επέλεξε το username chaos και το avatar του δεν είναι κεντραρισμένο

6 Likes

Δεν είχε drag το menu και πηγα και εφτιαξα τη φωτο μονος μου :laughing: και την ξανανεβασα. πιστευα οτι κανεις δεν θα εδινε σημασια :smile:

2 Likes

4 Likes

Πρέπει να το αποδεχτούμε φίλοι μου

5 Likes