Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Σιγά μην το φιλοσόφησαν κιόλας, υποσυνείδητο μουσικό ρεύμα το θεωρώ, και απλά το εξέφρασαν λουμπενωδώς. Κάποια στιγμή ίσως μεταφέρω και εδώ τις σκέψεις μου αναλυτικά.

@Aldebaran τι λένε ρε;

Ο Thomas Gabriel Fischer.

4 Likes

Warrior ρε παιδια

5 Likes

Εδω κολλάω κ εγω.

Πάντα κάτι μας ενώνει πάντως

Είτε είναι ο Στιβ Χάρις ή ο Αϊόμι, είτε ο Warrior, είτε εγώ (ο Quorthon εννοώ ε)

3 Likes

Ο ανταγωνιστής του Geddy Lee για τον πιο άσχημο στη μουσική; Πάσο τότε.

Μα τι λες μωρέ

Πολύ πιο άσχημος ο Γκέντι :heart:

1 Like

Ε μωρέ, υπάρχει μια απόσταση ανάμεσα στην ερμηνεία που γίνεται μιας τάσης, μιας άρνησής της, μιας εξέλιξης σε μια τέχνη, εξ’ αποστάσεως και παρατηρησιακά, προφανώς διαφέρει από το τι επεδίωκαν εκείνη τη δεδομένη στιγμή ατομικά μερικά άτομα. Απλά είναι μέρη ενός γενικότερου πλαισίου που πιθανώς να μην το έβλεπαν, ή και να μην υπάρχει και να αμπελοφιλοσοφώ. Αλλά έχω εκτενείς σκέψεις για δαύτο, καταγεγραμμένες, όλα στην ώρα τους :stuck_out_tongue:

Εδώ να πω πως πάντα τον πρόφερα Jedi Lee

1 Like

The Force is strong with you

5 Likes

Τέτοιες παπάτζες έλεγα κι εγώ κάποτε για τον Fischer, αλλά πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι η συνεισφορά του Ain υπήρξε ίση αν όχι μεγαλύτερη (και μάλλον τείνω προς το 2ο).

3 Likes

Σεβαστή η άποψή σου ως προς την παρένθεση, και καμία παπάτζα :sunglasses:

Υ.Γ… Δεν θα μειώσουμε τον MEA εδώ πέρα, αντιθέτως, αλλά το συζητάμε.

Καλό το μπιρι-μπιρι αλλά να προτείνω εδώ, όταν με το καλό ψηφίσουμε τους καλύτερους δίσκους του 2023, να συνεχίσουμε backwards με το 1969 μέχρι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και το 1960.

Γιατί μπορεί να μην έβγαινε χρονικά να συμπεριληφθούν και τα 60s, αλλά νομίζω ότι είναι αμαρτία από την εξαιρετική μουσική ανασκόπηση όλων αυτών των δεκαετιών να λείπει το 1ο υπόγειο ΚΑΙ το ισόγειο συγχρόνως.

Αυτά και σορρυ για τη σφήνα.

13 Likes

Νομίζω ότι η πλειοψηφία εδώ θα ζοριστούμε πολύ για να βγάλουμε πεντάδα για κάθε χρονιά των 60ς…

Για να μην πω ότι για κάποιες χρονιές, ιδίως στην αρχή της δεκαετίας, μπορεί να μην ξέρουμε κι αν έχουμε οτιδήποτε να βάλουμε!

5 Likes

Beatles νο1 της χρονιας τις μισες χρονιες των 60s :smiley:

Και εγω, πολυ λιγα ακουσματα ολοκληρων δισκων απο αυτη τη δεκαετια, εστω και αν ηταν θεμελιωδης για το ροκ. Θα ηταν πολυ ενδιαφερον κατι τετοιο παντως, και σιγουρα θα μαθουμε αρκετα.

4 Likes

Aπό το ‘63 μέχρι το ‘69 έχει κάθε χρόνο τουλάχιστον μια κυκλοφορία Beatles, τι άλλο θέλετε; Τα ποιο εύκολα #1 στην ιστορία της μουσικής.

3 Likes

To 1969, με τίποτα.

3 Likes

Καλα το 69 οχι απαραιτητα :stuck_out_tongue: 1o Zeppelin.

Abbey Road απο την αλλη, συγκρουση αριστουργηματων (οχι πως το ΙΙ παει πισω)

1 Like

9 Likes

Ωνασουγαμη και αυτο το 69 ηταν. Οκ, αλλο ενα αριστουργημα

Κανε λιγη ερευνα ρε παργαλατσε πριν γραψεις

2 Likes

Θες κι άλλα :joy:;

2 Likes

Και CCR και Grand Funk και Crosby, Stills & Nash και Stones και άλλες 50 ιστορικές αλμπουμάρες στο νερό αν κάτσουμε και το ψάξουμε. Το 1969 από μόνο του θα έδινε υλικό προς ακρόαση σε κάποιον για μήνες χωρίς να βαρεθεί και δεν μιλάμε καν για πιο underground προτάσεις.

5 Likes