Και CCR και Grand Funk και Crosby, Stills & Nash και Stones και άλλες 50 ιστορικές αλμπουμάρες στο νερό αν κάτσουμε και το ψάξουμε. Το 1969 από μόνο του θα έδινε υλικό προς ακρόαση σε κάποιον για μήνες χωρίς να βαρεθεί και δεν μιλάμε καν για πιο underground προτάσεις.
συμφωνω κι εγω στο να παμε αναποδα μολις τελειωσουμε. Υπαρχουν αμετρητα διαμαντια στα 60s!!! Μεχρι και πολυβολα!
προτεινω να φτασουμε μεχρι το 1918 για να βαλω single μαρικα παπαγκικα
Ωραιο prequel της σειρας Lets Play II: 52 θα ηταν… μαλιστα.
Οχι τιποτα αλλο, αλλα οταν τελειωσει σε ολους θα μας λειπει πιστευω (αν περασουμε τον σκοπελο των 80s- early 90s και δεν σφαχτουμε )
Εγώ πάντω πριν το 67 δεν πρέπει να βγάζω πεντάδες, το θεωρώ σίγουρο. Θα με έψηνε πάντως η ιδέα για να τα εξερευνήσουμε!
ΥΓ. Να πω πως δεν έχω ακούσει κανέναν δίσκο Beatles ή Stones ολόκληρο, αν και, ειδικά από Beatles, ξέρω πραγματικά πάρα πολλά κομμάτια (μεγάλωσα και σε σπίτι που έπαιζαν φουλ αμφότερες μπάντες).
Κι εγω το σκεφτομουν, ειδικα για 69, με 3-4 απο τους αγαπημενους μου δισκους εβερ (σιγουρα τους 2 αγαπημενους μου). Επίσης ποιοι beatles τώρα, αρχες 60ς μόνο μαύρη μουσική.
Να ορίστε, το γραφικό παλικάρι από δω σίγουρα θα την καταβρεί με early 60s. Τι κάνουμε οι υπόλοιποι είναι το θέμα!
Εγώ πάντως το '69 Abbey Road θα ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δηλαδή το #2 απέχει κάτι χιλιόμετρα.
Για όλες τις χρονιές βασικά από το '65 και μετά ισχύει το ίδιο με δυσκολία για το '66 λόγω Pet Sounds και '67 λόγω VU και Kinks.
Rolling Stones πάλι θα έβαζα σε 20αδα και αν, φάση.
Edit: Επίσης το '69 έχει και Tommy ε;
Να βάλουμε και 59 που κυκλοφόρησε η αφρόκρεμα στην τζαζ μουσική? Θες?
Σχεδόν φοβάμαι να ρωτήσω
(προφανώς ναι στα 60ζ)
(69 δεν ξέρω καν ποιό ccr να διαλέξω, τι λέτε
ψέματα λέω, το willy)
Ξεκάθαρα Green River.
Κατόπιν αφόρητων πιέσεων επαναδιατυπώνω:
Early 60s κάτι λατέρνες τύπου @hopeto και @Sh_Wo_f θα κάνουν πάρτι, αλί σε μας τους πιο συμβατικούς.
Θερίζουν τα 60s, σε όλα τα είδη.
Παρεπιμπτοντως, στα 60s έχω τουλάχιστον 2 άλμπουμ που θα έμπαιναν σε ένα προσωπικό top 20 όλων των εποχών.
Χατζιδάκις - Το Χαμόγελο της Τζοκοντας
Charles Mingus - The Black Saint and the Sinner Lady
Καλή επιλογή
- αει ρε 2. proud of it
Να κάνουμε τοπ 100 για το '69. Ε? Γράκχε?
Πάντως αναφορά δεν αιτήθηκα.
Στόουνς θα έβαζα το '68. Hendrix… Γενικα πανηγύρι στο blues rock.
Beatles θα έβαζα ψηλά 69, και 65, 66, δε νομίζω άλλο χρόνο.
Σωστός ο @martian για Green River, άκοπα πάνω από τ’ άλλα.
Επίσης, καλά, το 69 δεν αλλάζει, The Band, The Allman Brothers Band, The Who, Dylan έχω, να αφήσω? Ας αφήσω.
Έλα, ας μην τα συζητάμε γιατί έχω να γράψω για Twisted Sister το '84 και θα με πιασει καταθλιψη.
Γιατί, στην folk; Κάκος χαμός!
Κάντο ρε
Σε προκαλώ
Προτιμώ να βάλω μηδέν δίσκους στην λίστα μου παρά να βάλω δίσκο από boyband
Και μπράβο σου που τερμάτισες τα hot takes.
Από εκεί και πέρα, για τα αυταπόδεικτα, δεν συζητάμε.