Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Επειδή αυτό έγραψες :joy:

Όσο boy band είναι και οι Μεταλλικα.

8 Likes

Κάπου εδώ θα ήθελα να σχολιάσω ότι η μαλακία επιβιώνει όσο τη θρέφεις

Γενικά μιλάω τώρα

4 Likes

κάνω raise με τοπ200 για κάθε χρονιά από το 2010 και μετά, θέλω να δω που θα καταλήξει αυτό :stuck_out_tongue:

2 Likes

Δε θέλω. Έλα άσε με τώρα γιατί πληροφορήθηκα πως το 2ο Doc Holliday είναι κι αυτό '81 και πολύ στεναχωρέθηκα.

Οπότε προσθέτω:

Doc Holliday - Rides Again
Τι υπέροχος δίσκος. Μισό σκαλί πάνω από το φανταστικό ντεμπούτο τους. Άργησαν να εμφανιστούν στη σκηνή, δε μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο για να μην έχουν γνωρίσει την αναγνώριση τότε. Δαγκώνουν οι κιθάρες. Και η χρήση hammond, που δεν ήταν και χαρακτηριστικό του southern ήχου, τους πήγαινε πολύ. Εναρκτήριο Last Ride φοβερό, Good Boy Gone Bad, ήδη έχω παραδοθεί. Ακολουθούν μόνο highlights μέχρι “το δικό τους Freebird” (κάθε “νότια” μπάντα χρειαζόταν το δικό της) που κλείνει το δίσκο, το Lonesome Guitar, έναν από τους πολλούς ύμνους του ιδιώματος με τις κιθάρες να παίρνουν φωτιά. Doc Holliday rides again indeed…

Τώρα που θα έμπαινε αυτό… 7ο στη θέση του Riot? Άρα δεν αλλάζουν οι ψήφοι, όλα καλα.

3 Likes

Οριακά 30-άδες αν θες, τα βρίσκουμε. :stuck_out_tongue:

Σίγουρα :joy:

Ο μπαμπάς μου δέρνει τον μπαμπά σου!

αυτά είναι για πιο μέτριες δεκαετίες :stuck_out_tongue:

1 Like

Μαγικη ιδεα @SvenN

Εν τω μεταξυ καπως ετσι ειναι αυτη τη στιγμη η 20αδα του '81

9 Likes

Μην είσαι οφφ τοπικ!!

9 Likes

ναι αλλα λογικα ασημαντη μπροστα στις εκατομμυρια αλλες αποψεις που λενε το αντιθετο. ετσι δεν ειναι?

Σορρυ

168419056_10159169408304850_7508629641729129086_n

:rofl::rofl::rofl::rofl:

Δεν υπαρχει ον τοπικ, ειμαστε στη ντουλάπα χρονομηχανη και απλα κανουμε παντιλικια!!

13 Likes

να και το laternative rock

Σορυ, συνεχιστε

23 Likes

:heart:

5 Likes

ινβ4 3746264 καρδούλες? τσίριξα

3 Likes

Διαφωνώ. Οι Metallica είναι περισσότερο.

Αφήστε τις 30-άδες και τις 100-άδες. Τοπ-5, μια χαρά υπηρετεί τον σκοπό του παιχνιδιού μας.

8 Likes

Πως κα δεν αναφέρθηκαν οι Jefferson airplane & οι beach boys μιας και λέμε για 60s;

1 Like

Στο κυνήγι του επόμενου πετυχημένου bad joke. Στηρίζω.

4 Likes

Τους BB τους ανέφερα πάντως! :sunglasses:

2 Likes

Pet Sounds αναφέρθηκε.

Κ Jefferson θα έπαιζαν δυνατά στο '69 μου. Και Crown μάλλον.

The Byrds επίσης… Φοβερά πράματα.

5 Likes

Είχα να διαβάσω 60+ μηνύματα ελπίζω να με συγχωρέσεις :stuck_out_tongue:

Beatles δεν συμμερίζομαι την άποψη του @QuintomScenario αλλά από την άλλη δεν τους θεωρώ και ότι καλύτερο έχει βγάλει η ροκ. Βέβαια επειδή είναι από τις λίγες μπάντες που έχω πλήρη εικόνα στα 60’s θα έμπαιναν κάθε χρόνο

Edit: Shocking blues ωραία μπάντα επίσης

2 Likes