Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Το να τους θεωρεί κάποιος κακούς, είναι ασφαλές δείγμα κακού γούστου πάντως :stuck_out_tongue:

6 Likes

Ούτε εγώ. Τους θεωρώ ό,τι καλύτερο ανεξαρτήτως είδους! :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 Likes

Tσπ

1981

(σηγουλφ ετών 16)

Συνεχίστε

8 Likes

Και εγώ κάποτε τους σνομπαρα λάθος μου

Όσο περνάει η ώρα μου έρχονται ονόματα (Janis Joplin, kinks κλπ). Νταξ απ’ τα mid 60’s μέχρι το τέλος βγαίνει 5αδα τώρα πιο πίσω θα δείξει

1 Like

Κι εγώ το ίδιο.

Μέχρι να χαλυβδώσουν οι Beatles το album format, σχεδόν δεν υπάρχουν albums :stuck_out_tongue:. Συλλογές από singles ήταν κυρίως, άλλες εκδόσεις στην Ευρώπη, άλλες εκδόσεις στην Αμερική, άλλα τραγούδια από εδώ, άλλα από εκεί, άλλα εξώφυλλα κλπ.

7 Likes

Κλαιω, εθεσε τον πηχη ψηλα με τους Therion και τωρα ψαχνει το επομενο χιτακι του :sweat_smile:

2 Likes

Εγώ σε τρυφερή ηλικία έχω ξεστομίσει το αδιανόητο «αυτοί είναι καλοί ρε. Υποτιμημένο συγκρότημα» για να πάρω πληρωμένη απάντηση: «Ε ναι, οι είμαστε πιο διάσημοι από τον Χριστό είναι ξεκάθαρα υποτιμημένοι, μαλάκα». :joy::sweat:

5 Likes

Το αγαπημενο μου κομματι αυτου του τοπικ παντως ειναι οι μπατσοι γουστου. Παντως το να μου λενε οτι εχω κακο γουστο ενα σωρο παρελθοντολαγνοι, ειναι αποδεικτικο καλου γουστου, οποτε σε ευχαριστω!

Παρακαλώ, στη διάθεσή σας :sunglasses:

3 Likes

Ισχύει, μεγάλος πονοκέφαλος να μαζέψεις όλα τα τραγούδια από κάποιες μπαντες.

Σαδιστικά, κάποιοι κυκλοφορούσαν και 2 ομώνυμα αλμπουμ ή άπειρα non-album singles και συλλογές.
Small Faces πχ.

Ισχύει επίσης αυτό με την κυκλοφορία full length studio άλμπουμ.

4 Likes

Εκανα το λαθος μεχρι και πριν λιγα χρονια να τους υποτιμαω, ειδικα μικρος τους εκραζα κιολας για φλωρους τους Beatles. Μεχρι που καποια στιγμη ακουσα το Abbey road και εμεινα μαλακας, μιλαμε για καθημερινες ακροασεις για πολυ μεγαλο διαστημα και ολοκληρη περιοδος της ζωης μου που εχω συνδεσει με αυτο το αλμπουμ. Και μετα ξεκινησα να ψαχνω και τα υπολοιπα

9 Likes

Το πηρες προσωπικα βλεπω, ενταξει, δεν ξαναμιλαω για μπαντα απο το Θλιβερπουλ, σορρυ :sweat:

Μεχρι και την ιστορια θα αλλαξεις βλεπω προκειμενου να πεσει η λαγνεια, νταξει ολα καλα!

9 Likes

Νομίζω είναι το ιδανικό για κάποιον που έχει επαφή με ροκ των επόμενων δεκαετιών. Συγκλονιστική δουλειά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως η μπάντα ήταν υπο διάλυση.

3 Likes

Ναι, τα είχε πει ο θείος.

2 Likes

Σχεδόν κλαίω που η νέα εκτροπή του νήματος δεν προέκυψε από δική μου άσχετη παρέμβαση.

12 Likes

Νομίζω και για μένα το Abbey ήταν ο καταλύτης. Προηγουμένως έκραζα κι εγώ ανελέητα. Είναι πάντα “κουλ” να διαχωρίζεις την θέση σου από αυτά που αρέσουν στις μάζες, νομίζεις ότι κάνεις κάτι σπεσιαλ. Ευτυχώς, μεγαλώνουμε και μας περνάει. :upside_down_face:

9 Likes

Τι εννοείς? Ακόμα κράζω Tool.

4 Likes

Αυτό ειναι χαρακτηριστικό λογικού ανθρώπου.

5 Likes

Είστε toolάχιστον αστείοι.

20 Likes