Είναι, απλά είναι “μετανεοτερικά”.
Μλκς τέτοιο συντονισμένο κωλοβάρεμα σπανίζει, βλέπω όλοι έχουμε ένα παραγωγικό βράδυ. Μπράβο μας, εύγε.
Φάτε και σπαγγέτι “μπολονέζ” με κιμά κουνουπιδιού α-λα Πετρετζίκη
Αυτοί είστε
Edit
Χαχ, ορκίζομαι ότι δεν είχα δει το αποπάνω
Α, και που 'σαι @anhydriis υπάρχει εκεί έξω κάτι πολύ συγκεκριμένο… κάτσε να δεις πως λέγεται… Α ναι:
R E V E L A T I O N S
έεεεεεεγινεεεεε…
- Piece of Mind
- Kill 'Em All
- Άλλο
0 voters
Worst Metalica album > Best Maiden album
Και ύστερα με λέτε για τα φοβερά γεμιστά που έχω φάει…
Οοοοοχι άλλο 3η επιλογή! Έτσι δεν είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, είναι κατεβασμένη πειρατική κόπια κατευθείαν απο τη μονταζιέρα
Σκεφτομαι κάποιον που θα μπει αύριο το πρωί… ωιμε!!!
Θα πρέπει να φτιάξουμε manual για το πως να διακορεύσει αυτήν τη μαύρη τρύπα και να φτάσει στην άκρη του νήματος
Αμ δεν εκανα εγω 3 μερες λαστ γουηκ και βρηκα 400 unread?
για αυτο αν και τσαγκαροδευτερα πηρα τα μετρα μου
και μπαινοβγαινω ολη μερα
ευτυχως ειχα φαει πριν δω την κιμαδογεμιστοσυζητηση
Δε βαριέστε τα ίδια και τα ίδια? Οι Maiden είναι απ’ τα καλύτερα metal συγκροτήματα, οι Metallica αποφάσισαν πως θέλουν να παίξουν κι άλλα πράγματα. Αν ήθελαν να παίξουν μόνο metal θα είχαν διαλυθεί απ’ το 1988
Καλύτερο Μετάλλικα άλμπουμ=μια καλή, νόστιμη μπριζόλα, ως εκεί.
Καλύτερο Maiden album=η πιο ζουμερή ribeye της ζωής σου.
Αιτούμαι να μετονομαστεί σε “52 χρόνια μουσικής σε 52 συνταγές”.
@nnnkkk Συγγνώμη ρε μλκ, τι “άλλα πράγματα” έπαιξαν οι Metallica?
Το δικο σου συμπαν ειναι το ιδιο με του φιλτατου και πολυ μα πολυ μακρυα απο την πραγματικοτητα.
όταν στην χρονιά έχεις μόνομεηντε και μόνο μετσόλικα αυτά συμβαίνουν.
Πες τα γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε
edit:
Ποστ αλήθειας.
υπάρχουν και ισαποστάκηδες
Κάποιοι καλλιτέχνες φτάνουν σε σημείο που το να προσδιορίζεις τι είδος παίζουν δεν έχει πια νόημα. Μπορείς να πεις το Black metal, μπορείς και rock, μπορείς και pop (μην τα ξαναλέμε, τα έχει πει ο Gahan) και να πέσεις σε όλα μέσα.
Μήπως τα Loads τα λες metal? Ή να κάνεις συναυλία με συμφωνική ορχήστρα? Ή να είσαι session στον Lou Reed?
Με ξεπερναει παντως το γεγονος οτι συζηταμε αν δισκος με διασκευή σε diamond head ειναι καλυτερος με δισκο που περιλαμβανει το revelations