Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Το ντεμπούτο είναι το 82 και νομίζω πως έχει όλα τα χαρακτηριστικά του doom metal.

Βέβαια, ελάχιστη σημασία έχουν αυτά, ε; Κλαίν τωρα ο πρωτος κι ο δευτερος, όλοι άξιοι.

1 Like

το μεγα πληθος ( αυτοι που γεμιζουν αρενες δηλαδη) δεν ακουνε γενικα μουσικη . συνηθως ειναι ενα καλο χαλι για τις δραστηριοτητες τους στην καλυτερη. σαν τα τυπακια που πανε σε Live muse επειδη ξερουν τρια τραγουδια απο τον red. γνωμη μου

Εκτός συναγωνισμού οι μειντεν λέτε και θα βγούνε πάλι οι μετάλλικα, όχι μπράβο!

6 Likes

There you go

Στην τελική ναι, απλά εγώ διαφωνώ για Pagan επειδή α) δεν ακούω ολοκληρωμένο doom στον ήχο τους και β) είχε βγει ως ντέμο τότε και δεν κυκλοφόρησε επίσημα παρά δεκαετίες αργότερα, παίζει κι αυτό τον ρόλο του.

2 Likes

Και αυτοί χρήσιμοι είναι.

Και εγώ εγώ πάει σε λαιβ από μπάντες που δεν ακούω ή δεν έχω καν επαφή. Έκανα το εισιτήριο λίγο πιο προσιτό για το κοινό που τους ακούει.

Δε χρειάζεται όλοι να έχουν την ίδια επαφή και στον ίδιο βαθμό.

4 Likes

επιτελους καποιος

3 Likes

giphy (2)

7 Likes

δεν αντιλεγω, απλα το “παραπανω” δεν ειναι κριτηριο ποιοτητας. αυτο ειναι ολο το Point

3 Likes

Σου λένε με τρόπο ότι δε μπορούσαν να συναγωνιστούν τους Καλιφορνεζους :shushing_face:

1 Like

Καλα, ας μην τους χαλάμε το οφφ τοπικ, ξαναπιανουμε το δικο μας οφφ τοπικ αλλη στιγμη. Ας μαζευτουμε οι ντουμαδες στην τελική, να το κουβεντιασουμε το πραμα.

Last march of the Ents ένα πράγμα.

Αν μιλήσετε και για τους DOOM έρχομαι και εγώ.

2 Likes

και ολοι θυμομαστε τι εγινε μετα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Όπως αντιλαμβάνεσαι, στο μυαλό μου ο προορισμός των Ents σημαίνει ένα και μόνο ένα πράγμα.

Only true believers…

Αν εννοείς τους Γιαπωνέζους DOOM, φυσικά!
(Και οι αλλοι γαματοι ειναι)

1 Like

Μπορείς να ανακαλέσεις όσο σύντομα θες. No pressure.

1 Like

PENTAGRAM όχι;

Δεν ξέρω, ρωτάω.

2 Likes

Οταν ανακαλεσεις κι εσυ για τους The Ex.

Ή οτι οι Maiden ειναι όντως εκτος συναγωνισμού, ιερο τερας του ευρυτερου rock (κ οχι μονο του χεβιμεταλικου 86), κ οτι αδιαφορουν πληρως για τα αποτελέσματα μιας ψηφοφορίας καπου στο ροκιν το τζιαρ :stuck_out_tongue:

3 Likes

Και οι Πένταγκραμ εκ των πρωτοπόρων Χρήστε