Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

ΟΚ, διαφωνούμε.

1 Like

Στις 24 Σεπτεμβρίου 1991 πάντως πέθανε ως mainstream music genre

Για να πεθάνει κάτι θα πρέπει πρώτα να είναι ζωντανό

4 Likes

ποσώς μας ενδιαφέρει

Δε νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένα ποστ σου σε αυτό το θρεντ που να μην πυροδοτείται από τριγκερ, αλλά προχωράμε

Μπράβο προχώρα

1 Like

Αν κάποιος/κάποιοι έχουμε την υπομονή, θα πρότεινα ένα ebook με τα τοπ-10/20/whatever ανα χρόνια και όσα έχει γράψει ο καθένας σαν αναφορά στον κάθε δίσκο που θα συμπληρώνει αυτό το τοπ.

Δύσκολο και χρονοβόρο μεν, αλλά αξίζει να μείνει κάτι από αυτό το εγχείρημα του @anhydriis και να το έχουμε σαν σημείο αναφοράς στις μελλοντικές μας ανακαλύψεις/αναζητήσεις.

ΥΓ: γύρω στο 2027 που θα έχει κάνει catch up και η @Sh_Wo_f δηλαδή

11 Likes

Να υποθέσω ότι δεν συμφωνείς ότι αρχές των 90s το μέταλ ήταν ένα από τα mainstream μουσικά είδη;

1 Like

who cares. η καρδιά του Metal πάντα στο underground χτυπαγε και θα χτυπαει .
μονο καλό έκανε in the long run

4 Likes

1987
Ο Αρχηγος επιστρεφει
το κλασατο αλλά και λαϊκό σεξυ kinda-disco-drum sets the groove of march and dance

1 Like

Το underground μένει underground συνήθως γιατί δεν είναι για παραπάνω :stuck_out_tongue:

4 Likes

wimps and posers enter the hall :sob:

1 Like

Οι Pagan Altar;

αν κρινουμε απο το κοινο που συνηθως αρεσκεται στα “παραπανω”, τοτε μια χαρα :slight_smile:

1 Like

αχαχαχα stripes on a tiger don’t wash away
το ανωτατο νεουορκεζικο σοβιετ αποφασισε να εκλαϊκευσει τον λογο του
απευθυνση σε πλατια στρωματα
still - ολες οι εμμονες ειναι εκει
the whole nine yards

σε ενα παραλληλο συμπαν ο αρχηγος ειναι αντισυμβατικος και αντικοινωνικος ( και λιγο ελιτιστης ) και συνεχιζει να γραφει επη σαν το hatred

2 Likes

Αν βάλεις ΠΡΩΤΟ στο '87 το Fighting the World θα χάσω πάσα ιδέα
Από τώρα στο λέω

Ε δε νομίζω ρε συ

2 Likes

Ενώ αν κρίνεις το κοινό που συνήθως αρέσκεται στα παρακάτω βρίσκεις ένα κράμα Τέσλα, Νεύτωνα και Μότσαρτ

3 Likes

Νομίζω ότι αναφέρεται στον βαθμό επαφής, όχι στην “ποιότητα” των ακροατών

1 Like