Sorry που δεν ζήτησα άδεια πρώτα για να γράψω την γνώμη μου
Όχι, κάνενα θέμα, απλά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που τα κάνει καταρχάς “εξύπνα” και κατ’ επέκταση “εξυπνότερα” σε σύγκριση με άλλα.
Είναι πιο έξυπνα γραμμένα, βασικά έχουν παραπάνω φαντασία. Δεν σημαίνει ότι τα άλλα δεν είναι ωραία ή γαματα ή effective , σημαίνει ότι αυτός το έψαξε λίγο παραπάνω όταν έγραφε και έπαιζε
Δεν ξέρω αν τα ριφ του Megadave είναι πιο έξυπνα από των άλλων ή όχι, πάντως σίγουρα είναι αυτά που σου πετάνε τα μάτια όξω περισσότερο από τα ριφ όλων των άλλων.
Summary
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΚΕΥΗ SEX PISTOLS ΡΕ ΠΡΕΖΑΚΑ
Summary
Σέξυπνη διασκευή
Εμένα μου αρέσει αυτή η διασκευή! Make Mustaine Angry and Junkie Again!
Πέρα από την πλάκα, γράφω παραπάνω ότι αυτός ήταν ο σκοπός του τότε, κατά τα λεγόμενά του πάντα. Και για εμένα τον πέτυχε. Καθόλου δεν με νοιάζει γιατί το είχε σκοπό ( και το βρίσκω και ηλιθιο βασικά)
Για εμένα είναι χαζός που ασχολιόταν με τους Metallica, όταν αποδειδειγμενα ήταν top notch συνολικά στην σκηνή σε αυτο που έκανε ( για εμένα μάλλον ο κορυφαίος riff master στο thrash). Αλλά νταξει προφανώς πολλά σύνδρομα και πολύ ζηλιάρης
Γτπ είναι
Ευτυχώς ήταν μόνο μια στιγμή παραφροσύνης που θα 'λεγε και το μποτ του Σωτηρακό
@GRACCHUS_BABEUF με συγκίνησες ρε μπαγάσα με Pestilence και Sadus στην κειμεναρα σου και θα συγχωρήσω το ατόπημα να είναι εκτός δεκάδας οι Holy Terror
Sadus Atttttttttaaaaaaaaaaaaack
Στα 80s έχασε πανηγυρικά ο Ντεηβ, στα 90s και τα 00s πήρε οριακές νίκες, στα 10s παρά την υπεραριθμια δίσκων έχασε. Καθόλου άσχημα αν σκεφτούμε με ποιους τα έβαλε.
Αν ο Ντέιβ έχασε, τότε κανείς ποτέ δεν έχασε πιο ένδοξα απ’ αυτόν
Πως ακριβώς έχασε με μερικά εκατομμύρια πωλήσεις βρε αδέρφια;
Καλά η ειρωνεία είναι ότι ο ίδιος όντως θα ένιωθε ότι είχε χάσει
Ειδικά το '92 που στο τσακ δεν κατάφερε να κάνει match up το #1 του Black Album
Αλλά δεν πειράζει ρε Ντέιβαρε λέμε
Εγώ δεν το εννοούσα εμπορικά, αλλά μουσικά μονο και με βάση τα δικά μου γούστα
Εγώ ξέρω ότι, εντάξει, θεοί οι Metallica αλλά άλμπουμ σαν το Rust In Peace δεν έχουν βγάλει.
Φιτιλιασα και φεύγω τώρα!
Χαχαχαχαχαχαχα
Φιτίλι λέει
Just the obvious truth!
Δεν ξέρω, πιθανολογώ πως η πλειοψηφία διαφωνεί. Αλλά ναι, για μένα είναι ξεκάθαρο πια.
Ευτυχώς! Με 3-4 φιλλερακια μέσα δεν είναι και αξιοζήλευτο
Και είναι κρίμα που το βγάλανε το '90 ρε γαμώτο
Ίδια χρονιά με το κορυφαίο μέταλ άλμπουμ όλων των εποχών
Αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να δικαιωθούν (με #1 στα δικά μου κιτάπια) κάποια άλλη χρονιά
Σίγουρα έχασε σε σχεδόν οποίο metric κι αν βάλεις ο Dave (αν χρειάζεται κάπου αυτή η άσκοπη σύγκριση), αλλά το Holy Wars είναι το καλύτερο thrash κομμάτι για μένα και γενικά πολύ χαλαρά top 10 metal τραγούδια
Ρε, να ξέρεις, εγώ αποφεύγω τις συγκρίσεις, συνήθως μόνο για πλάκα τα λέω. Δεν βλέπω λόγο να συγκρίνω το Rust In Peace με δίσκο Metallica.
Having said that, εμένα μου φαίνεται τέλειο κάθε δευτερόλεπτο του.