Εγω θα έλεγα και Lord Bane (ραντεβού το 94) αλλά έχουν και λίγα prog στοιχεία.
Επισης, αν δεν τα εχεις ακουσει, μπορω να σου κανω μια επιλογη με 10-12 τραγουδια απο τα Time Of The Oath, Better Than Raw, The Dark Ride των Helloween που θα ειναι οτι πρεπει!
Μ’ έπιασε μία συγκίνηση με το κειμενάκι σου και ιδίως με αυτήν την πρόταση. Και μ’ έφερε σε μνήμη, όταν σε μία από εκείνες τις Σαββατιάτικες μεταλλοβραδιές στο Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη, παίχτηκε το “One Rode to Asa Bay” και καθώς ήμασταν μέσα στο ολοσκόταδο (λες και δεν είχε πληρωθεί το ρεύμα), μπήκε το άσμα και εκεί που κοίταγα δεξιά και αριστερά σε γνωστές και μη φάτσες, ξαφνικά η προσοχή μου επικεντρώθηκε στα ηχεία. Κατευθείαν ρώτησα τους φίλους μου τι ακούγαμε και δεν ήξεραν. Οπότε, άρχισα να προχωρώ για να βρω τον κατάλληλο και τον βρήκα σ’ έναν μαλλιά μέχρι τη λεκάνη μπουκλή, χαρακτηριστική φάτσα που τον πετύχαινα σε Dizzy και συναυλίες. Τον διέκοψα από τη μυστική του ένωση με το άσμα, μου απάντησε και επέστρεψε στη φάση του. Και μετά έκατσα σε μια άκρη και σα μικρό παιδάκι, που ανακάλυψε ένα νέο κόσμο, άφησα το άσμα να με παρασύρει. Αυτά.
*Rode
Επίσης, εδώ και μέρες το έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν υπάρχει ανάμεσά μας ένας άνθρωπος, δκό μας παιδί, να καταθέσει και αυτός το λιθαράκι του. @cynic1 λαμβάνεις; Που είσαι γιαβρί μου;
Καλά αν γυρίσει κι ο Cynic, τότε είναι που θα γίνουμε
ψαχνω τρόπο να γλυτώσω το σεντόνι για το 91 και δεν βρίσκω κανέναν
Θέλω σπέσιαλ μνεία για τα δύο καλύτερα πράγματα που έγιναν εκείνη την χρονιά
Το τέλος του ψυχρού πολέμου και το terminator 2; (δεν έχω ιδέα μ έκαψες )
Υπερδισκάρες και τα δύο αλλά για μένα στα σημεία το Ι είναι καλύτερο.
Το τέλος του ψυχρού πολέμου έλαβε χώρα το '89, τον terminator δεν τον έχω δει. Ανάτρεξε σε προηγούμενο ποστ του @GRACCHUS_BABEUF για περισσότερες πληροφορίες.
Νομίζω oficially τέλειωσε μαζί με την διάλυση της ΕΣΣΔ. Για τα άλλα δεν είμαι ο καταλληλότερος οπότε θα απέχω
Οτι γεννηθηκε εννοει ρε
Αρα γεννηση της Silent Winter και ο δευτερος Τερμινατορας, κλεισαμε.
Και η γεννηση της Σιγουλφ μωρε
Οταν καποιος ζηταει κατι σαν το into the mirror black και του αντιπροτεινεις helloween μαλλον δεν εχεις ακουσει το into the mirror black.
Δυστυχως για τα αυτια μου, το εχω ακουσει. Ο φιλος βεβαια ζητησε γενικοτερα κατι σε power metal το οποιο μπορει να ακουστει και “σκοτεινο”, οποτε εγω σε αυτο απαντησα.
Προτασεις παρομοιες της αθλιοτητας των Sanctuary δεν εχω να δωσω, τι να γινει…
Σε ευχαριστω για μια ακομα πολυτιμη συνεισφορα σου σε αυτο το φορουμ ομως!
Ειναι χειροτερο απο το σεναγκερ;
Κι η δικιά μου
Όλος ο καλός ο κόσμος
Φιξξντ