Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Εγω θα έλεγα και Lord Bane (ραντεβού το 94) αλλά έχουν και λίγα prog στοιχεία.

3 Likes

Επισης, αν δεν τα εχεις ακουσει, μπορω να σου κανω μια επιλογη με 10-12 τραγουδια απο τα Time Of The Oath, Better Than Raw, The Dark Ride των Helloween που θα ειναι οτι πρεπει!

2 Likes

Μ’ έπιασε μία συγκίνηση με το κειμενάκι σου και ιδίως με αυτήν την πρόταση. Και μ’ έφερε σε μνήμη, όταν σε μία από εκείνες τις Σαββατιάτικες μεταλλοβραδιές στο Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη, παίχτηκε το “One Rode to Asa Bay” και καθώς ήμασταν μέσα στο ολοσκόταδο (λες και δεν είχε πληρωθεί το ρεύμα), μπήκε το άσμα και εκεί που κοίταγα δεξιά και αριστερά σε γνωστές και μη φάτσες, ξαφνικά η προσοχή μου επικεντρώθηκε στα ηχεία. Κατευθείαν ρώτησα τους φίλους μου τι ακούγαμε και δεν ήξεραν. Οπότε, άρχισα να προχωρώ για να βρω τον κατάλληλο και τον βρήκα σ’ έναν μαλλιά μέχρι τη λεκάνη μπουκλή, χαρακτηριστική φάτσα που τον πετύχαινα σε Dizzy και συναυλίες. Τον διέκοψα από τη μυστική του ένωση με το άσμα, μου απάντησε και επέστρεψε στη φάση του. Και μετά έκατσα σε μια άκρη και σα μικρό παιδάκι, που ανακάλυψε ένα νέο κόσμο, άφησα το άσμα να με παρασύρει. Αυτά.

11 Likes

*Rode :slightly_smiling_face:

2 Likes

Επίσης, εδώ και μέρες το έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν υπάρχει ανάμεσά μας ένας άνθρωπος, δκό μας παιδί, να καταθέσει και αυτός το λιθαράκι του. @cynic1 λαμβάνεις; Που είσαι γιαβρί μου;

2 Likes

Καλά αν γυρίσει κι ο Cynic, τότε είναι που θα γίνουμε

3 Likes

ψαχνω τρόπο να γλυτώσω το σεντόνι για το 91 και δεν βρίσκω κανέναν :stuck_out_tongue:

2 Likes

Θέλω σπέσιαλ μνεία για τα δύο καλύτερα πράγματα που έγιναν εκείνη την χρονιά :joy:

5 Likes

Το τέλος του ψυχρού πολέμου και το terminator 2; (δεν έχω ιδέα μ έκαψες :sweat_smile:)

8 Likes

Υπερδισκάρες και τα δύο αλλά για μένα στα σημεία το Ι είναι καλύτερο.

Το τέλος του ψυχρού πολέμου έλαβε χώρα το '89, τον terminator δεν τον έχω δει. Ανάτρεξε σε προηγούμενο ποστ του @GRACCHUS_BABEUF για περισσότερες πληροφορίες.

3 Likes

Νομίζω oficially τέλειωσε μαζί με την διάλυση της ΕΣΣΔ. Για τα άλλα δεν είμαι ο καταλληλότερος οπότε θα απέχω :stuck_out_tongue:

2 Likes

Οτι γεννηθηκε εννοει ρε :stuck_out_tongue:

5 Likes

Αρα γεννηση της Silent Winter και ο δευτερος Τερμινατορας, κλεισαμε.

6 Likes

Και η γεννηση της Σιγουλφ μωρε

5 Likes

Οταν καποιος ζηταει κατι σαν το into the mirror black και του αντιπροτεινεις helloween μαλλον δεν εχεις ακουσει το into the mirror black.

2 Likes

Δυστυχως για τα αυτια μου, το εχω ακουσει. Ο φιλος βεβαια ζητησε γενικοτερα κατι σε power metal το οποιο μπορει να ακουστει και “σκοτεινο”, οποτε εγω σε αυτο απαντησα.

Προτασεις παρομοιες της αθλιοτητας των Sanctuary δεν εχω να δωσω, τι να γινει…

Σε ευχαριστω για μια ακομα πολυτιμη συνεισφορα σου σε αυτο το φορουμ ομως!

Ειναι χειροτερο απο το σεναγκερ;

Κι η δικιά μου

Όλος ο καλός ο κόσμος :stuck_out_tongue:

9 Likes

Φιξξντ :stuck_out_tongue:

2 Likes