Στο εφτιαξα, ειχες typo.
1992 αρχίζουν ανηφοριές με μια γρήγορη μάτια …
Τι πούτσα έφαγαν μερικοί πάλι? 30 πόντοι στο κεφάλι? Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους ψήφισαν διαφορετικά πράγματα από αυτά που είπαν ότι θα ψηφίσουν, κι ένα τεράστιο μπράβο σε όσους ψήφισαν και δεν έγραψαν τίποτα, δημιουργώντας την εντύπωση ότι αυτό το καυλί που έπεσε θα μπορούσε να είναι ντέρμπι.
Άσ’ το φόρουμ. Την κεντρική σελίδα να βλέπεις που χει ακόμα ανταπόκριση από Αμβούργο. Είχαμε άνθρωπο και στη Λιουμπλιάνα βέβαια, αλλά του κάναμε μπούλινγκ να μην γράψει ούτε μια τελεία. Τον αγαπάμε, αλλά η απόφαση ήταν συντριπτικά εναντίον του.
Μήπως πρέπει να μπει κι ένα exit poll στο thread?
Ψυχραιμη αντιδραση, οπως παντα.
Κυριως σοβαρη και διχως κανενα ιχνος σαρκασμου
Έλεος ούτε ο Στέφανος Χίος δεν σχολιάζει έτσι…
Αρχίζω να φυτεύω τον σπόρο για soundgarden to 96
Ε ναι, γι’ αυτο εγραψα “οπως παντα” βρε. Επειδη εισαι γνωστος (και) για τα αστεια και τον (αυτο)σαρκασμο σου
Δεν ηταν αυτοσαρκασμος, ηταν σαρκασμος του ποσο σοβαρα παιρνουν καποιοι αυτο το παιχνιδι, και ακομα περισσοτερο του ποσο σοβαρα νομιζουν οτι το παιρνουν αλλοι το παιχνιδι
Κατα τα αλλα οκ δεν καταλαβες το υφος του ποστ μου, δεν πειραζει, προχωραμε, δεν χρειαζεται να το κανουμε θεμα.
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ, τρεις βαθμούς το Screamadelica
(Δείτε Spider-Verse.)
Σήμερα είμαι Megadeth, Kyuss, Sonic Youth, Beastie Boys, Prodigy αλλά έχει δρόμο ακόμη
Η ουσια ειναι οτι μια χαρα καταλαβα. Αλλα δεν πειραζει, προχωραμε, δεν χρειαζεται να το κανουμε θεμα.
Ούτε τα προσχήματα πλέον το φαμιλυ . Μέχρι και το nevermind έσφαξαν οι χειρουργοί
Σοβαρά τώρα , πανδυσκολο το 1992 . Διευρύνονται και τα υποείδη / ακούσματα . Έχω περιέργεια προς τα πού θα κάτσει η μπίλια
Εγώ ήδη άλλαξα άποψη για την πρωτιά ξεχνώντας ( ντροπή μου ) το απόλυτο
Fear Of The Dark ελπιζω
Δισκάρα αλλά είχα ξεχάσει το images & words . Η επόμενη αγάπη της χρονιάς RATM
Κι έχουμε Pantera , AiC , Kyuss , WASP κι ένα σωρό άλλα
Σωστο. Για μενα η πενταδα εχει μαλλον αποφασιστει, αλλα δεν εχω ιδεα με τι σειρα θα τα βαλω.
Υπαρχουν συνολικα 120 πιθανες πενταδες με αυτα τα 5 αλμπουμ, και ειναι ολες σωστες.
- Somewhere Far Beyond
- Fear Of The Dark
- Images and Words
- Countdown To Extinction
- Dirt
Λατρευω το RATM, αλλα μαλλον δεν χωραει.
Μου ειναι αδυνατο να βγαλω καποιο απο τα 5 παραπανω.
Αρχικά.
Το σωστό, το πρέπον, το ορθό, το δίχως άλλο είναι να κρατήσεις πρώτο το πρώτο απ’ τη συγκεκριμένη λίστα. Διαφορετικά, δέχομαι να μπει δεύτερο. Όχι παρακάτω, δεν γίνονται δεκτές τέτοιες εκπτώσεις.
Ειναι παρα πολυ πιθανο. Μπαινει σιγουρα πανω απο Maiden, και μαλλον πανω απο AIC. Με Dream Theater και Megadeth θα γινει σφαγη (στο μυαλο μου δηλαδη). Θα δουμε αργοτερα μεσα στην εβδομαδα, πρεπει να κατσω να τα ακουσω ολοκληρα και τα πεντε για να δω πως νιωθω για αυτες τις δισκαρες 23-27 χρονια αφου τις ανακαλυψα.