Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

:rofl: :rofl: :rofl:

6 Likes

Οι maiden κέρδισαν καμία χρονιά? Το 87 το πήρε το Appetite? Τα keeper τι έκαναν? Τα έχετε κάπου μαζεμένα η πρέπει να ψάξουμε??

Εδω είσαι 52 Χρόνια σε 52 Εβδομάδες - Google Tabellen
Κοίτα τα ταμπς καθε χρονιας

4 Likes

Εσύ μεγάλε, έχω την αίσθηση, ότι αν ξεκινήσεις τώρα και συμβάλεις σ’ αυτό το πολύ ωραίο που γίνεται εδώ μέσα, θα πέσεις στην κατάλληλη χρονική περίοδο μουσικά για σένα, και ειδικά σαν φτάσουν τα '00s. Έτσι σε κόβω.

2 Likes

Υπάρχει και insta, μη νομίζετε ότι δε γίνεται δουλειά εδώ μέσα

9 Likes

And Spin It Like Jenny :exclamation:

2 Likes

Epic

Όχι εγώ, όλα τα credits στον @anhydriis, κάτι είπε πως στο τέλος θα φτιάξει και ebook, αλλά ακόμη δεν τον πιέζουμε, τον χρειαζόμαστε για το 96-97-03-08-16-23

7 Likes

δε δουλευει :roll_eyes:

Το @ είναι music___capsule

3 Likes

Εννοείται ebook, ολα στην ωρα τους και μακαρι και αναλογικα

969703081623 μονο!

Α και 10 για το βρεγμενο bootleg απο την μαλακασα :rofl::rofl:

2 Likes

έλα ρεεεε έκανα follow

3 Likes

Θα πρέπει να ζήσεις με το ότι η απουσία σου ήταν ο λόγος που το Justice For All έχασε στην παράταση από έναν τίμιο μεν, πολύ κατώτερο του δίσκο δε.

3 Likes

Εκτός αν ο μάστορας ο @anhydriis δεχτεί την αναδρομική ψήφο του @furor για το 1988 και μόνο.

8 Likes
2 Likes

Μπα, δεν γίνεται πιο τέλειο από το να χάνει ο δίσκος που καυτηριάζει την υποκρισία της δικαιοσύνης από δίσκο που μιλάει για πλύση εγκεφάλου :sunglasses:

4 Likes

1992

1. Rage Against The Machine - Rage Against The Machine

Βόμβα , όπως και ο τίτλος του εναρκτήριου κομματιού. Rap Metal (Ice T είσαι εδώ; ), nu metal, alternative metal Τρομερός front-man (λίγο Chuck D. , λίγο Bob Marley, λίγο Che , γεμάτος attitude), φτύνει τους στίχους με πάθος και οργή , κιθαρίστας από άλλο πλανήτη που δεν μπορείς να καταλάβεις πως βγάζει τέτοιους ήχους και εξωπραγματικό Rhythm Section. Fuck You I Won’t Do what you tell Me και ξυπνάει ο οργισμένος έφηβος μέσα σου.

1. Pantera - Vulgar Display of Power

Το εξώφυλλο περιγράφει αυτό που είναι ο δίσκος. Γροθιά στα μούτρα. Ο Anselmo σταματά να τσιρίζει και ξεκινά να γκαρίζει , τα riffs γίνονται ακόμα πιο βαριά , τα ντραμς – ειδικά στα πόδια είναι για σεμινάριο και ο όγκος στο μπάσο είναι τέτοιος ώστε να καλύψει το κενό της δεύτερης κιθάρας. Κλασικός δίσκος , δείχνει πως θα παίζεται το metal τα επόμενα χρόνια και ας μην τον εκτίμησαν αμέσως οι εγχώριοι φίλοι της σκληρής μουσικής.

1. Kyuss - Blues For The Red Sun

Δεν υπήρχαν πολλοί τρόποι τότε ώστε να μάθεις για νέες κυκλοφορίες που “μετράνε”. Κάθε κριτική σε Hard Rock / Metal δίσκους της εποχής που σεβόταν τον εαυτό της , είχε αναφορά στους Metallica. Έτσι έγινε και Με το Blues for the Red Sun. «Η Φωνή θυμίζει Hetfield , η riffολογία είναι Iommi meets Hetfield , μπλα μπλα μπλα». Οπότε ο 14χρονος εαυτός μου , ψάρωσε και αγόρασε τον δίσκο χωρίς να έχει ακούσει νότα. Μπαίνει το Thumb προσπαθώ να καταλάβω τι ακούω. Με το που ακούω το Green Machine κολλάει το αυτί μου στο ηχείο του στερεοφωνικού και νομίζω ότι ακόμη εκεί είναι. Ένας νέος δρόμος άνοιξε , ένα νέο είδος εδραιώθηκε.

1. Alice In Chains - Dirt

Grunge? Metal? Θυμάμαι μια κριτική , νομίζω του Καραολίδη . Πολύ Metal για να είναι alternative, πολύ alternative για να είναι metal. Σε αυτό το δίσκο τελειοποίησαν το στυλ τους (6 μήνες πριν είχαν κυκλοφορήσει και το Sap Ε.P. ). Σοκαριστικό, κλειστοφοβικό, μυστηριώδης, βουτηγμένο στα ναρκωτικά, στα όρια του sludge metal αλλά και άμεσο , φιλικό , οικείο. Επιρροή ακόμη και για τους πιο τεράστιους. Τσεκάρετε και τα Lying Season και Fear the Voices που δεν μπήκαν στο δίσκο!

1. Megadeth - Countdown To Extinction

Οι Metallica με το Black Album, άνοιξαν την πόρτα και οι Megadeth την πέρασαν σχεδόν αμέσως. Δίσκος - τελειότητα , μέχρι και η φωνή του Mustaine είναι υπέροχη ( ; ) εδώ. Σίγουρα είναι η κατάλληλη για τους καταπληκτικούς στίχους του. Κομμάτια με Groove , κιθαριστική δουλεία to the point , χωρίς φλυαρίες (R.I.P. ακούς ; ) και drumming γεμάτο ουσία. Ακούγεται φρέσκος και σύγχρονος ακόμη και σήμερα.

1. Faith No More - Angel Dust

2. Helmet - In The Meantime

3. Ugly Kid Joe - America’s Least Wanted

4. Black Crowes - The Southern Harmony and Musical Companion

5. Biohazard - Urban Discipline

1. The Cure - Wish

2. White Zombie - La Sexorcisto: Devil Music Volume I

3. Screaming Trees - Sweet Oblivion

4. Bon Jovi - Keep The Faith

5. Testament - Ritual

1. Various Artists - Singles

2. Stone Temple Pilots - Core

3. Body Count - Body Count

4. Danzig - Danzig III: How The Gods Kill

5. Black Sabbath - Dehumanizer

1. Trouble - Manic Froustration

22 Ministry - Psalm 69

1. Def Leppard - Adrenalize

2. Dream Theater - Images and Words

3. Offspring - Ignition

4. Gary Moore - After Hours

5. Nick Cave & the Bad Seeds - Henry’s Dream

6. Iron Maiden - Fear of the Dark

7. Suicidal Tendencies - The Art of Rebellion

8. Nirvana - Incesticide

Εξώφυλλο: Rage Against the Machine - Rage Against the Machine

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ 1992

27 Likes

Πριν ασχοληθώ με το 91 έπεφτα πάνω σε δίσκους που μου αρέσουν και κοιτούσα πότε έχουν βγει και ήταν όλοι 92. Μου φαίνεται ήδη πιο δύσκολο το εγχείρημα, ω ντε φουφ

7 Likes

Όλο το παιχνίδι είναι στην πραγματικοτητα απλά ενα τεχνασμα για να γινει ο anhydriis influencer

17 Likes

Ε ΟΧΙ.
Ποιος δίσκος νίκησε? Operation Mindcrime?

Η 5άδα του @drenie για το 1992 παίζει να ήταν ακριβώς αυτή που θα έβαζα πάντως.

4 Likes