Just a Simple Man, Naked, Broken Beat, and Scarred !
Sorry για το double post, αλλά στο 1992 θα συμμετάσχω και βλέπουμε:
1992
-
Pantera - Vulgar Display of Power: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
-
Rage Against The Machine - Rage Against The Machine: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
-
Megadeth - Countdown To Extinction: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
-
Kyuss - Blues For The Red Sun: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
-
Ugly Kid Joe - America’s Least Wanted (θα έβαζα αυτό: Alice In Chains - Dirt, αλλά ας βάλω ένα outsider που το λατρεύω και θα το βάλουν λίγοι) …: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Ρε dude @furor με πρόλαβες
1992
5.Megadeth - Countdown to Extinction
4. Kyuss – Blues For The Red Sun
3. Alice In Chains - DIrt
2.Rage Against The Machine - Rage Against The Μachine
1.Pantera - Vulgar Display Of Power
Eξώφυλλο Rage Against the Machine - Rage Against the Machine
Δύσκολη εώς ανέφικτη η πρωτιά για Pantera το 92, αλλά θέλω να δω το RATM vs I&W λογικά θα είναι derby ανάμεσα σε ιστορικές δισκάρες.
Edit: Σε κάποιο υπόγειο στο γκέτεμποργκ παίζει αυτό και μετά ξέρετε τι έγινε . . .
Πίστευα οτι θα ειμαι ο μόνος. Συγκίνηση.
ετοιμαζω giveaway συν 3 θεσεις σε έναν τυχερό/ή
πλάκα θα είχε να δίναμε σε έναν με κλήρωση δεκάδα… θα πήγαιναν οι κατάρες σύννεφο
είναι και κάποιοι που κρύβονται ακόμη ε… λ.χ. @Kostas_L κτλ κτλ
Ενω τωρα οχι ε;
Ή, ακόμα καλύτερα, με “κλήρωση”
Στο τσατ “”
Ας πω και εγω δυο λογάκια για το 1992 λοιπόν.
1)Dream Theater – Images and Words
Τη χρονιά αυτή βγήκε το Images and Words. Τεράστιος δίσκος που σίγουρα βρίσκεται στο τοπ τεν μου για ολόκληρη τη δεκαετία. Ενας δισκος ύμνος στη μουσική με αδιανόητες ιδέες, τόνους συναίσθημα, τρελό όγκο για τα παιδικά τότε αυτιά μου (αλλά και τα πολύ μεγαλύτερα τωρινά μου αυτιά…). Θυμάμαι τον ενθουσιασμό με τον οποίο το έδινα σε κάθε φίλο μου που ακουγε μουσική με κιθάρες για να ακουσει κι αυτός αυτό το αριστούργημα!! Ποσους τσακωμούς για το αν ειναι ανέμπνευστοι παιχταράδες/ποζεράδες με τραγουδιστή για πέταμα ή μια από τις σημαντικότερες metal μπάντες της γενιάς μου (ο τελευταίος τέτοιος πριν κανά μήνα…). Ο δίσκος αυτός είναι το 1992.
- Blind Guardian – Somewhere far Beyond
2022 Release festival, οι τότε σκέψεις μου… “λοιπόν κοντεύω να φτάσω διψήφιο αριθμό live των guardian, το budget για live αυτό το καλοκαίρι εχει παρα μεγαλώσει, δεν τρελαίνομαι για τα υπόλοιπα της μέρας οπότε λέω να μην πάω αυτή τη φορα”. Κάποια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο κουμπάρος μου “ Βλασάκο οι Guardian θα παίξουν ολόκληρο το Somewhere far beyond”… Στο live βουρκωσα, προφανώς.
- Rage Against The Machine – Rage Against The Machine
Όταν πρωτοάκουσα αυτό το δίσκο σιχτίρισα και έριξα καντήλια για αυτή τη βλακεία που είναι πιο κοντά στο rap παρά στο metal, πάλι καλά έχουν καλό στίχο. Λίγα χρόνια μετά αγόραζα για δεύτερη φορά το cd γιατί είχε φθαρεί πολύ το πρώτο και έκλαιγα που είχα πανελλήνιες και δεν μπορούσα να πάω στο live…
- Pantera – Vulgar Display Of Power
Απίστευτη αλητεία, groove και τσαμπουκάς. Το ιδανικό soundtrack για να σπάσεις κάτι, και πιθανότατα θα το κάνεις χωρίς να έχεις τελικα την επιλογή ειδικά αν είσαι 16 (ελπίζεις να μην ήταν κάτι σημαντικό γιατί τί να πεις μετά, ότι ρε μαμά άκουγα Pantera δεν το έκανα επίτηδες).
2001… Θα δούμε Pantera/Slayer ρε φίλεεεεεεε…
- Megadeth – Countdown To Extinction
Ο καλύτερος δίσκος των Megadeth που δεν είναι το Rust. Φοβερά riff, ήχος που τους ταίριαζε πάρα πολύ (περισσότερο από κάθε άλλη κατεύθυνση πριν ή μετά), γεμάτο hitακια. Τραγούδια που έχουν μείνει στην ιστορία του metal.
Πάντως τη χρονιά αυτή βγήκανε κι άλλες δισκάρες που με πόνο δεν μπαίνουν στη πεντάδα οπότε θα το πάω στα δέκα κι ας είναι εκτός βαθμών τα επόμενα.
-
Alice In Chains - Dirt (κατάλαβα πόσο δισκαρα είναι μετά τα 30 μου)
-
Faith No More – Angel Dust (το δεύτερο καλύτερο Angel dust που βγήκε ποτέ, μάτωσαν τα μάτια σας ε? ε?).
-
Manowar - Triumph Of Steel (ναι ρε παιδιά μου αρέσουν οι manowar)
-
At The Gates - The Red In The Sky Is Ours (So it begins…)
-
Iron Maiden - Fear Of The Dark (είναι Maiden τι δεν καταλαβαίνεις…??)
Honourable mentions: Kyuss, το Blues for the Red Sun, και τη χρονιά αυτή βγήκε το Opiate, ναι είναι EP αλλά… είναι το Opiate.
Και εδώ οι καινούριοι να καταθέσουν επίσημα την πεντάδα τους και το εξώφυλλό τους, ώστε να έχουμε τίμια, καθαρά, αντρίκια και ξάστερα αποτελέσματα. Οι κλοπές απαγορεύονται. Για υπο- το συζητάμε .
Κανονίστε ρε μπαγλαμάδες (όλοι μας), να παίξουμε μπάλα για την πρώτη θέση ανάμεσα σε “Imagiantions…” και “Land of the Free” (το οποίο προβλέπω να ψηφίζεται σε πεντάδα και από κάτι blacksters). Ε ρε τι θα ζήσουμε…
βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
Χρονιά με Down - Nola, Paradise Lost - Draconian Time, Smashing Pumpkins - Mellon Collie, Oasis - Morning Glory , Grip Inc, Radiohead, Faith No More κ.α. , εμείς εδώ μέσα θέλουμε να βάλουμε στη 5αδα μας τους το Land of the Free και το Imaginations
Ντάξει, σκέψου να το διάβαζε αυτό το μήνυμα ένας hip-hopας όμως πόσο θα γελούσε
Αυτοί θα μας μιλήσουν για την ΑΛΗΘΕΙΑ, 2 χρόνια μετά.
Καλά, το Draconian Times είναι το πρώτο φαβορί για το '95…
…που κανονικά θα έπρεπε να λέμε ποιο θα βγει τρίτο πίσω από Ved Buens Ende και Tea Party αλλά τέλος πάντων…
Στα αρχίδια μας τι λέει το wiki