Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Dolphin’s Cry, έπος επων.

5 Likes

1999 here we come !

Φοβερή φωνή ο Ed Kowalczyk με ολίγη απο Keenan ( των Tool , όχι των C.O.C. ).

1 Like

Λες ε;

Δεν έκανα ποτέ τη σύνδεση

Χμμμμμ ίσως λίγο

1 Like

Τη πρώτη φορά που χρησιμοποίησα αυτή την έκφραση ήταν για το Outlaw Torn.
Κοντά είναι το 1996 !

2 Likes
  1. Smash
    Γαμάει ότι έχετε βάλει

2. Division Bell
    Γαμάει ότι έχετε βάλει αλλά και το Smash

3. Awake
    Σουρρεαλισμός το δεύτερο καλύτερο άλμπουμ της μακράν καλύτερης προγκρεσιβ μέτσαλ μπάντας όλων των εποχών να μπαίνει στην τρίτη θέση αλλά χάνει μόνο από το καλύτερο πανκ άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής και από τους Pink Floyd στο κύκνειο άσμα τους με τέλεια δισκαρα.

4. No Need To Argue
    Ντολόρες σε λατρεύω. Να είσαι καλά εκεί που είσαι.

5. Youthanasia
    Ο αγαπημένος μου δίσκος Megadeth μαζί με το Cryptic. Ακατεβατο δεκαρι. Όλες οι συνθέσεις τέλειες. I Thought I Knew It All η καλύτερη μελωδία που έχει γράψει ο Mustaine. Δίσκος 10/10 από κάθε άποψη.

Έμεινε έξω ο καλύτερος δίσκος των Queensryche , ένας αψεγάδιαστος δίσκος των Alice In Chains που επ ουδενί δε θα έπρεπε να θεωρείται EP ότι κι αν γράφει πάνω, η υπερδισκαρα των 7 ηπείρων των Testament που ενίοτε ΙΣΩΣ και να είναι το καλύτερο τους, και κάτι που ξεχνάω αλλά θα το βάλω όταν κάνω σωστές και ακόμα πιο γλ(ρ)αφυ(ι)ρ(κ)ες περιγραφές.

Καλύτερο εξώφυλλο Division Bell , 500 τόνοι τέχνης

19 Likes

1994

1. Ophthalamia - A Journey In Darkness
  2. Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas
  3. Amorphis - Tales From The Thousand Lakes
  4. Bethlehem - Dark Metal
  5. Cradle Of Filth - The Principle Of Evil Made Flesh

Οριακά εκτός:

1. Nine Inch Nails - The Downward Spiral
  2. Samael - Ceremony Of Opposites
  3. Acid Bath - When The Kite String Pops

Και δύο ακόμα:

1. Rotting Christ - Non Serviam
  2. Salem - Kaddish

Ειδική κατάσταση: Moonspell - Under The Moonspell [EP]

Εχουν μείνει έξω Δισκάρες !! Ισως η καλύτερη χρονια εβερ το 94’? Θα δείξει όταν τελειώσει το παιχνίδι.

Εξώφυλλο της χρονιάς :

81v3F9ORXfL.SY450

24 Likes
  1. Dream Theater - Awake
  2. Pantera - Far Beyond Driven
  3. Saviour Machine - II
  4. Cannibal Corpse - The Bleeding
  5. Bolt Thrower - …for victory

Αν εξαιρέσω το The Bleeding, το οποίο το άκουσα πρόσφατα, όλα τα υπόλοιπα τα άκουσα όταν πήγαινα σχολείο. Το Awake, το οποίο ήταν κ το πρώτο άλμπουμ από Θήατερ που άκουσα, μου το έγραψε σε κασέτα ο φίλος μου ο Αλέκος από το σχολείο. Δεν θυμάμαι αν είχα διαβάσει κάτι σχετικό στο Χάμμερ αλλά είχα πάθει σοκ με το άλμπουμ. Α, δεν μου είχε γράψει το Scarred ο αθεόφοβος, γιατί δεν χωρούσε στην κασέτα. Το κομμάτι το ανακάλυψα χρόνια αργότερα. Νομίζω ότι οι Θήατερ ήταν από τα πρώτα, αν όχι το πρώτο prog metal συγκρότημα που άκουγα. Δεν θυμάμαι καθόλου, έχουν περάσει τόσα χρόνια.
Δεν το περίμενα αυτό που άκουσα με το που μπήκε το Strength Beyond Strength κ γενικά η τετράδα στην πρώτη πλευρά πάει τρένο. Έχει κάποια κομμάτια που δεν πιάνουν την ποιότητα των 4 αυτών κομματιών, παρόλα αυτά, ο συγκεκριμένος δίσκος είναι αυτός που έχει παίξει περισσότερο από την μπάντα συν μια πάρα πολύ όμορφη διασκευή σε Σάμπαθ.
Η φωνή του Έρικ Κλέυτον με μάγεψε από την πρώτη στιγμή. Δεν ξέρω αν μπορω να κατατάξω τον δίσκο στο γκόθικ ροκ παρακλάδι, μου φαίνεται λίγο περιοριστικός ο όρος γιατί έχει πολύ όμορφα τεχνικά σημεία. Η δουλειά που έχει γίνει στα πλήκτρα είναι αξιοσημείωτη.
Ο δίσκος των Μπολτ Θρόουερ ήρθε με πολύ αστείο κ συνάμα πονεμένο τρόπο στα χέρια μου. Είχα δώσει σε ένα γνωστό μου το διπλό βινύλιο Decade of Aggression των Slayer κ μου το γύρισε πίσω με μια γρατζουνιά όπου η βελόνα κολλούσε. Του είπα να το κρατήσει κ του καβάτζωσα το σιντί των Bolt Thrower, όπου πιθανότατα να είχα διαβάσει την κριτική στο Χάμμερ αλλά δεν είχα ακούσει νότα, όχι μόνο από το δίσκο αλλά γενικά από την μπαντα. Δεν χρειάζεται να περιγράψω τι έγινε. Εσείς που ακούτε την μπάντα, θυμηθείτε την φάτσα σας όταν ακούσατε για πρώτη φορά αυτόν τον ήχο…

21 Likes

Τις πιο ψαγμένες ψήφους πάντως τις ρίχνει ο @Owl

Ophthalamia και Bethlehem, τι είπε ρε ο τρελός…

4 Likes

Χαμός στην κορυφή… εν αναμονή

@DarthVader @intrance @Ironman1 @Moonchild92 @nikatapi @pantelis79

τουλάχιστον…

(αν μπερδεύτηκα και δεν πέρασα κάποιον πετε μου)

5 Likes

Τα ρέστα μου για awake…

Εκτο λαιβ σε εξι μερες…

20 Likes

Το Ophthalamia ήξερα ότι θα έμπαινε 10αδα αλλά είχα 5-6 χρόνια να το ακούσω.
Το έβαλα λοιπόν και μου πήρε το σκάλπ… καρφί αλμπουμ της χρονιάς.

2 Likes

@anhydriis θα μου τα περάσεις?

Σόρρυ, τελευταία φορά… Μπιζι μέρες.

Σήμερα από τις 8 το πρωι έως τώρα έκανα το εξής δρομολόγιο:

Πεντέλη - Μαρκόπουλο - Γλυφάδα - Άλιμος - Ψυχικό - Πεντέλη - Νέα Μάκρη - Πεντέλη…

5 Likes

Πρεζακι κανονικά ε?

3 Likes

ela-den-to-pistevo-τιψυχηθαπαραδωσειςμωρη

ΝΑΙ ΜΩΡΕ

7 Likes

περιμενω 7ο αυριο και όχι πιστόλι… @pantelis79 περιμένω dont worry…

@QuintomScenario μην ανησυχείς… ελπίζω να έπαιξε και κανένα σουβλάκι από ψυχικό Πεντέλη!!

3 Likes

πω πω ασταμάτητος… :stuck_out_tongue:

1 Like

είναι 12 μεσάνυχτα… αλλά μας λείπουν τουλάχιστον τρεις και ίσως κάποιος άλλος… 15λεπτο κάλεσμα με την διαφορά στον πόντο…

@intrance @Moonchild92 @nikatapi @spiritcrush

4 Likes

Πάμε για παγωμένο norsk μετσολ στην πρωτιά?
Ο ταξιτζής-life coach μου ψήφισε Ζωή την οποία χαρακτήρισε “κυριαρχική χιονοστοιβάδα” (?)
Η Ζωή τα κατάφερε.
Οι Νορβηγοί?

3 Likes

Κοιταξε, ανακοινωσε τα αποτελεσματα και επειτα ψηφιζουν με την ησυχια τους οι ανθρωποι, αυριο-μεθαυριο. Αφου μαγειρεμενα ειναι, τι σημασια εχει αν τα ξαναζεστανεις; :rofl:

5 Likes