Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Και με ψηνε reply Ποιός Θανάσης; :crazy_face: Όχι, ο Άγγλος Μουνής :firecracker:

4 Likes

Φίλε @Leviathan , πολύ ωραία λίστα όπως πάντα κι ευχάριστη αναφορά σε Future Sound Of London - θα μιλήσουμε ξανά γι αυτούς το 96, ε;

3 Likes

Λολ, Fifa 2000, τι αδιανόητη φλασιά ήταν αυτή ρε

1 Like

ΧΕΧΕ, το έχουμε διαβάσει, αλλά μία επανάληψη δε βλάφτει, είμαι σίγουρος ότι θα είχαν γράψει κάτι πιο λεπτομερές για τη συνεισφορά του Snorre που απλά τώρα το έχω ξεχάσει. Το θέμα είναι άλλο: αυτό που αναφέρει στις πηγές στο τέλος

De Mysteriis Dom. Sathanas-25th Anniversary Book

που θα το βρούμε;;;

2 Likes

Υποσημείωση, σύμφωνα με discogs, this is a 1995 release right?
στο μυαλό μου (or whats left of it) το έχω καταχωρημένο ως '95 release, so coming up in the next season

@kbil
Καταπληκτικό άρθρο, thorough , extensive…an OCD’s dream full of context + timeline…

two points of interest:
Αρχή του Corpse paint νοείται ο Dead?
δεν έχουμε face-paint σε Euronymous στο footage του πρωτου gig ?
dangerously reminiscent of Gene Simmons
but still
a first in the “proto-black” context
pre-sarcofago
(Mayhem (nor) - Live Ski, Norway 20/04/1985 - YouTube)

και νομίζω δύο μέλη των Vomit δεν δοκιμάσαν να κάνουν recruit πριν τους Dead/Hellhammer?
voice + drums respectively

ωραια η επισημανση για το INRI νομιζω κ εδω ετσι αναφερθηκε
ο Fenriz επιμενει οτι το Return ειναι η “αρχη”
ε, οπως το 'παμε στο καλενταρι μας δλδ
ενας Σουηδος και κατι Βραζιλιανοι “οδηγησαν” [σ]τους Νορβηγους?
(και ο Ελβετος οκ!)

5 Likes

Ναι, '95 γιορτάζουμε τη σκατοψυχιά του “Pentecost III” κι επίσης όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι ακατανόητα σε όποιον δεν κατέχει πτυχία αγγλικής και σημειώσεις εφαρμοσμένης black metal σημειολογίας Ι.

3 Likes

Ναι, δεν είναι κάποιο λάθος στην χρονιά ο λόγος που δεν μαζεύει ψήφους…

Εκ παραδρομής μπήκε αυτό βασικά, το '95 βγήκε αλλά δε βαριέσαι, θα το ξαναβάλω :stuck_out_tongue:

θενκς και ναι, και το '96 και το '19 μάλλον

1 Like

Η αλήθεια είναι δεν το είδα σε λίστες αλλά επειδή it was another rushed, stressful week, I wasn’t sure if I just “missed out” - that was my biggest concern. Ακόμα και αν δεν το ψήφιζε κανείς, μπαίνει από μένα #1 στην αντίστοιχη χρονιά - και το είχα πάντα “αποθηκευμένο” στο '95 - once my brain stores something in a certain way, it remains “that way”… ανακάλυψα το συγκρότημα μέσω των Eternity/Alt-4 ένα κλικ πιο μετά την Darren era, και όταν γύρισα πιο πίσω - first thoughts were “wtf is this” - second thoughts were “this is a gangbang of emotions” - been enjoying that orgy sensation ever since…

My posts become even more syntax-free lol.

3 Likes

Αποτελέσματα βγήκαν;
(Δε μιλάω για τις εκλογές :stuck_out_tongue_winking_eye: )

Μας καθυστερούν!! Λες και έχουμε την υπομονή να περιμένουμε :disappointed:

1 Like

When did your thoughts and written word become bilingual, now that is a question!
I mean, we had until recently that other user who insisted on writing in greeklish, but it was in greek most of the time! Yours is an entirely different thing, it gives the impression of being totally flowing!
(No offense, that goes without saying!)

1 Like

ΑΙΣΧΟΣ!
(Ευκαιρία να γράψω και εγώ τη σινδόνη μου)

1 Like

Το βραδακι τα αποτελεσματα, ισα που προλαβαινουμε να προετοιμαστουμε για αυριο…

Περιμενουμε σεντονι περιποιημενο οπως παντα :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Good Morning dearest @Ian_Metalhead
now that’s a good question, δεν ξέρω την απάντηση αλλά I’d like to think of it as a biblical occuring:
RockWave 1999, και οι Kings σκάνε με τις μηχανές on stage. Στα λίγα νανοσεκοντς που με χτύπησε το φως από την μηχανή του Αρχηγού, ο χρόνος πάγωσε. In slow motion, Joey spoke to me these words: “Thou shalt think and write bilingual”. “Να σου πω Τζοάκο μου”, του λέω, “να μην το κάνουμε trilingual γιατί μιλάω σε ένα φόρουμ με μία μουρλέγκω γερμανίδα και την περιμένω Αύγουστο να κατέβει, and I want my oral skills sharp”. “You shady Bitch”, he told me. “Bilingual it is, αφού ρε μλκ ένα τρίμηνο έκανες γερμανικά στο σχολείο”. “Πω με τσάκωσες. Οκ bilingual it is, bitch”. And then, χιλιάδες αγγελάκια με γούνινα σωβρακάκια κατέβηκαν από τον ουρανό και τραγουδούσαν το ρεφρεν του Gloves of metal ενώ έβρεχε θεία φώτιση μέσω glitter. Ήταν επιφοίτηση. Ο χρόνος ξε-πάγωσε (defrost για 5 λεπτά ενώ προθερμαίνουμε στους 180), οι Kings ξεκίνησαν με Manowar/Kill With Power/Sign of the Hammer, I started screaming in Greek and English and the rest is history.

10 Likes

Το από πάνω είναι για κορνιζάρισμα!

2 Likes

Στο "I want my oral skills sharp " λυγισα παντως. Περασει καλα η Γερμανιδα.

2 Likes

Ολα οσα εγραψε ειναι ψεμματα. Με αυτη την τριαδα παγωνει ο χρονος. Defrost και αηδιες.

4 Likes

1994

1. Soundgarden - Superunknown
    Σκοτεινό , μυστήριο , heavy αλλά και alternative. O Cornell βγάζει τα εσώψυχα του , η μουσική είναι πειραματική , αλλά ταυτόχρονα και rock μέχρι το μεδούλι. Με συντροφεύει πάντα στα δύσκολα. instant classic.
  2. Pantera - Far Beyond Driven
    Anselmo χοροπηδάει φορώντας βερμούδα και μακρυμάνικες μπλούζες (EYEHATEGOD ή CROWBAR) εναλλάξ στα πλάνα. Το riff του I’m Broken τσακίζει κόκκαλα ακόμη και σήμερα , σχεδόν 30 χρόνια μετά , τα αδέρφια ολοκληρώνουν τον ήχο μιας ολόκληρης μουσικής σχολής και ο μικρός Δημήτρης κάθε φορά που το βλέπει στο Mtv κοπανιέται δίχως αύριο. Άντε να εξηγήσει τώρα στους κολλητούς του ότι αυτό ειναι metal και από εδώ και πέρα έτσι θα ακούγεται. (Οριακά λιγάκι άνισος δίσκος, αλλά στα τέτοια μας!)
  3. Machine Head - Burn My Eyes
    Bay Area strikes Back. Ο αγαπημένος μου δίσκος Machine Head ,που ακόμη και σήμερα πιστέυω ότι εκείνο το 8 στα 10 του ελληνικού Metal Hammer το αδικεί. Δίσκος πόρωση.
  4. Megadeth - Youthanasia
    MegaDave στα καλύτερα του . Μάλλον το αγαπημένο μου Megadeth, η μπάντα έχει δέσει για τα καλά και η φωνή του Mustaine ακούγεται.
  5. Corrosion of Conformity - Deliverance
    Keenan οδηγεί το πλοίο και δεν τον σταματάει τίποτα. Sabbath, Southern, Heavy , Rock , γρέζι όλα 10 στα 10 και κολλητiλίκια με τον Jaymz !

1. Motley Crue - Motley Crue
    Φοβερός δίσκος από λάθος (; ) μπάντα
  2. Offspring - Smash
    Για καμιά 5ετία τον είχα λιώσει. Πλέον δεν τον επισκέπτομαι συχνά. Κορυφαίος δίσκος.
  3. Bad Religion - Stranger Than Fiction
    Καλησπέρα. Έχετε κάτι που να μοιάζει με Offspring; Ναι φίλε μου έχω. Αλλά να ξέρεις ότι οι Offspring μοιάζουν με Bad Religion
  4. Kyuss - Welcome to Sky Valley
    Εύκολα θα μπορούσε να είναι στην 5άδα , αλλά θα έπρεπε να διώξω τους C.O.C. Άσε που προτιμώ ελάχιστα περισσότερο το Blues for the Red Sun
  5. Therapy? - Troublegum
    Punk? Metal? Alternative? όλα μαζί και το τρίο από την Ιρλανδία φτάνει σιγά σιγά στo peak του. Έχει και διασκευή Joy Division. 10 στα 10!

1. Green Day - Dookie
  2. Oasis - Definitely Maybe
  3. Korn - Korn
  4. Stone Temple Pilots - Purple
  5. Beastie Boys - Ill Communication

1. Pink Floyd - The Devision Bell
  2. Pearl Jam - Vitology
  3. Prong - Cleansing
  4. Rolling Stones - Voodoo Lounge
  5. Savatage - Handful of Rain

1. Nick Cave - Let Love In
  2. Rollins Band - Weight
  3. Sick of it All - Scratch the Surface
  4. The Cult - The Cult
  5. ZZ Top - Pincushion

Special Ones: Alice in Chains - Jar of Flies, Nirvana - Unplugged, Johnny Cash - American Recordings, Downset - Downset, Inspiral Carpets - Devil Hopping, Nailbomb - Point Black, Terrorvision - How to make friends and influence people, Live - Throwing Copper, Warrior Soul - The Space Age Playboys, Body Count - Born Dead.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ 1994 !

29 Likes

Wow

Πίστευα ότι δεν θα αναφερθεί από κανέναν και αισθανόμουν λίγο τύψεις που το έκλασα κι εγώ

Ωραίος ρε

Ναι, ακούω και Live, όσο περίεργο κι αν φαίνεται

4 Likes