Ξεκαθαρα η πιο δυσκολη χρονια του παιχνιδιου…
Μια χρονια οπου τα μουσικα ειδη οργιαζουν, και ιστορικες κυκλοφοριες δινουν κ παιρνουν σε ολο το φασμα της μουσικης. Οποτε για μουσικοφιλους που ακουνε διαφορα ειδη, υπαρχει μεγαλο προβλημα.
Τα νουμερα δεν εβγαιναν με τη καμια, αλλαζα τη σειρα τουλαχιστον 2 φορες την ημερα, και τελικα αποφασισα να παω με γνώμονα τη καρδια.
Το ότι καποια αλμπουμς δε μπηκαν στα τοπ 5 δεν εχει να λεει τιποτα, θα μπορουσα ανετα να τα αλλαζα με καποιο από τα honorable mentions χωρις δευτερη σκεψη, αλλα ετσι είναι το παιχνιδι να μιας τριβελίζει το μυαλο.
Δε προλαβαινω να γραψω λογακια πολλα… στο ποδι τελειως.
1. Mayhem - De mysteriis dom Sathanas
Εχω ξαναγραψει οτι ειναι το πιο γνωστο πλακ αλμπουμ, αλλα οχι το πιο ευκολο ουτε το καλυτερο gateway στο χωρο.
Τι να πρωτοπω, οσοι ζησαμε το κυμα αυτο στα 90ς ξερουν. Τυχαιροι που το ξαναειδαμε προσφατα ολοκληρο.
2. Madball - Set It Off
Αλητεια χτυπαει κοκκινο - απο τα αγαπημενα παραδοσιακα HC albums μου.
3. Nick Cave & The Bad Seeds - Let Love In
Μονο επιτυχιες και υμνοι - το λατρευω κ ας ειναι το πιο διαδεδομενο.
4. Cradle of Filth - The Principle of Evil Made Flesh
Πολλα χαιλς στους @ChrisP και @Leper_Jesus που το ανεφεραν.
Τρομερος δισκος, με κορυφαιες τραγουδαρες (Forest, Principle, Crescendo, Black Goddess, Summer Dying fast) και θα τα ξαναπουμε με τους αγαπημενους πρωιμους COF στις επομενες χρονιες.
5. Korn - Korn
Αλμπουμ λατρεια κ αυτο - με αγαπημενο το Daddy που δυσστυχως δν εχω ακουσει λαιβ (ενα τουρ που το παιζαν εγινε sold out σε δευτερολεπτα)
Honorable Mentions / λατρεμενα αλμπουμς
Acid Bath - When the Kite String Pops
Grief - Come to Grief
Portishead - Dummy
Dystopia - Human = Garbage
Jeff Buckley – Grace
Kyuss - Welcome to Sky Valley
Bolt Thrower - …For Victory
Machine Head - Burn My Eyes
Rotting Christ - Non Serviam
Emperor - In the Nightside Eclipse
Therapy? - Troublegum