Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Υπάρχει In Absentia - Porcupine tree στα honourable mentions με 2 βαθμούς, να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει ότι ο wilson πήρε 32 και έφτασε το Mantle?

Πολύ χαίρομαι που βγάλαμε Audioslave πρώτο, είναι λίγο έκπληξη!! Μπράβο μας :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

7 Likes

και παλι δεν καταλαβαινω τι ακριβως ξεχωριζετε στο Toxicity τοσο πολυ και το Steal This Album! δεν μπηκε ουτε δεκαδα αλλα κλαιν
2 σερι χρονιες που λατρευω το νουμερο 1, μια χαρα :ok_hand:

αραγε πώς μπορεί κανείς να παίξει air guitar στο σόλο του Bring 'Em Back Alive;

2 Likes

Edit

Ανάποδα το έχει γράψει ο @kbil. Το θέμα είναι αν μπαίνει δεκάδα @anhydriis :snowflake:

2 Likes

Top 5 2003

ήρθαμε, η εξωσκελετική διασταύρωση στον σιδηρόδρομο καθυστέρησε

1. The Mars Volta - De-loused in the Comatorium
  2. Muse - Absolution
  3. Χάσμα - Κάθε Φορά Που Άλλος Γίνομαι
  4. Regina Spektor - Soviet Kitsch
  5. Αλκίνοος Ιωαννίδης - Οι Περιπέτειες Ενός Προσκυνητή
εξώφυλλο

The Mars Volta - De-loused in the Comatorium

28 Likes

Και εγώ χαίρομαι, είναι λίγο εξιλέωση για τον Chris που δεν τα κατάφερε με τους Soundgarden. Kαι επίσης επιτέλους ένας ροκ δίσκος που πιάνει πρωτιά!

11 Likes

Απλώς κάποιος έγραψε ανάποδα Τίτλο δίσκου - όνομα συγκροτήματος και έτσι μέτρησε διαφορετικά η ψήφος.

2 Likes

παιζει και να το διόρθωσα :rofl: :rofl:

3 Likes

ηθελε ένα σπρώξιμο ακόμη!!! τίμια 11ο

4 Likes

Βγήκε δεύτερο! Έγκλημα πολλών ισαξιων δίσκων με τους προκατόχους τους.

Για τον Chris :stuck_out_tongue:;

1 Like

Να υποθέσω πως και το Dirty South θα φιγουράρει κάπου εκεί ψηλά την επόμενη βδομάδα. Φαίνεται τελικά πρέπει να τσεκάρω τα άλμπουμς που βγάλανε πριν απ’ αυτό. Ίσως και τα πιο πρόσφατα.'Εχουν πολλά οι κερατάδες!

2 Likes

Ενταξει, ειμαι φανμποης μεγαλος εγω. Πιστευω θα εχουν 6 νο.1 στις λιστες μου. Ίσως και συγκυριακά λίγο.
Αλλά ναι, άκου και τα προηγούμενα σίγουρα. Αν έχεις ακούσει τα επόμενα και σου αρεσαν…

3 Likes

Και μια δικαιωση για τα 3/4 των RATM

4 Likes

Nα πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τι είχαμε βγάλει τη χρονιά του ντεμπούτου των RATM. Σίγουρα όχι αυτό, ε;

Ειπαμε, τα αποτελεσματα λενε πολυ περισσοτερα για εμας παρα για τους δισκους ρε. Και εδω σιγουρα δεν ειμαστε ροκαδες.

Dream Theater και το '92 και το '94.

10 Likes

Ξεκάθαρα μεγάλη έκπληξη για 'μένα η πρωτιά Audioslave σε χρονιά με δυνατούς δίσκους από Opeth, Dream Theater, το “Songs for the deaf” και το “Oceanic”.

8 Likes

Ισχύει, δεν είστε :sunglasses:

Δίκαιες οι νίκες των Θηατερ τις συγκεκριμένες χρονιές, έπεσαν σε δυσκολη δεκαετία οι RATM

Μέγα λάθος, ακούς τα 2 επόμενα με την σειρά που βγήκαν.

4 Likes

To 4ο ειναι το ριβολβερ? Το εχω κατα νου.
Απο το επομενο δεν αλλαζουν?

Το προβλημα ειναι πως εκει αρχισα να ακουω λιγοτερο μεταλ και πολλες μπαντες που μου αρεσαν, τις αφησα στη μεση.

2 Likes