Στο videoclip του Read My Mind αν θυμάστε παίζαν με όργανα απ’ το guitar hero. Πιτσιρικάς εγώ, δεν είχα πιάσει ακόμα κιθάρα στα χέρια μου, θυμάμαι να λέω σε ένα φίλο μου “ρε συ, τι μπάσο είναι αυτό, δεν παίζει με πένα/δάχτυλα ανεβοκατεβάζει το μπλιμπλίκι”. Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει τέτοιο μηχάνημα, πωωω καλά γαμιέσαι πάμε να στο δείξω να δεις, το βάζουμε το videoclip, μου κάνει “ρε μλκ, αυτό είναι απ’ το guitar hero, είσαι γτπ”, ακόμα με κοροιδεύουν που και που
Κάτσε να πλησιάσουν και κάποιοι άλλοι δίσκοι του και θα τα πούμε μια χαρά. Δεν είσαι μόνος σου.
Επικό ξέθαμα!
- Celtic Frost - Monotheist
Θα συμφωνήσω με τον @Aldebaran για το ότι είναι καλύτερο από τα παλαιότερα άλμπουμς, τουλάχιστον όπως το αντιλαμβανόμαστε κάποιοι. Αν είναι να ακούσω Celtic Frost, αυτό είναι το άλμπουμ το οποίο θα επισκεφτώ συχνότερα.
Απίστευτα βαρύ άλμπουμ κ όχι μόνο για τα heavy riffs αλλά γενικα για την ατμόσφαιρα που περιβάλλει το άλμπουμ. Δεν μπορώ να ξέρω σε τι συναισθηματική ή ψυχική κατάσταση βρισκόταν τα μέλη της, δλδ ο Martin Ain και ο Thomas Gabriel Fischer ουσιαστικά, αλλά το αλμπουμ μου βγάζει μια νοσηρή κατάσταση που σε συνδυασμό με την μουσική χρωματίζει τον κόσμο με ένα μόνο χρώμα…μαύρο.
- Katharsis - VVorldVVithoutEnd
Παρόλο που δεν μπορώ να ακούσω Darkthrone, αυτό το άλμπουμ το εκτιμώ πάρα πολύ. Δεν συστήνεται σε ανθρώπους που θα κάνουν την πρώτη γνωριμία με το είδος, παραείναι ακραίο σαν άκουσμα. Pure hate…
- Moonspell - Memorial
Επιστροφή σε πιο ακραία ακούσματα από τους αγαπημένους Πορτογάλους, μετά από κάποια πιο πειραματικά ή γκόθικ άλμπουμς.
- Solitude Aeturnus - Alone
Μου φαίνεται λίγο παράξενο το ότι μια μπάντα σαν τους Τεξανούς δεν βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων όσον αφορά την doom metal σκηνή αλλά θεωρούνται obscure. Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Φοβερά ριφφς, σόλο κ τα υπέροχα φωνητικά του Robert Lowe. Εκπληκτικό άλμπουμ.
- Antaeus - Blood Libels
Σας έχει τύχει να αμφιβάλετε ποτέ για την ψυχική σας υγεία? Για ποιο λόγο ακούτε κάποιο άλμπουμ/ συγκρότημα το οποίο είναι πολύ ακραίο μουσικά ή στιχουργικά κ τι σημαίνει αυτό για τον ψυχικό/συναισθηματικό σας κόσμο? Μου συμβαίνει με το εν λόγω άλμπουμ. Αυτοκαταστροφικό, ακραίο, σε τραβάει σε έναν κόσμο που μερικές φορές με τρομάζει για την ψυχική μου υγεία. Εισέλθετε με προσοχή…
Φίλος μου
Δεν νομίζω πως υπάρχει φίλος του doom metal που να μην έχει στην κορυφή τους SA. Δηλαδή, σε όσες συζητήσεις θυμάμαι να κάνω, η σύγκριση για τοπ μπάντα του ήχου ήταν ανέκαθεν Candlemass vs SA.
Which is bullshit, obviously, because Trouble and Pentagram bitches, but anyway
Εγώ έχω καταλήξει πως άλλους ντουμάδες αφορούν οι Candlemass και οι SA και άλλους ντουμάδες οι Trouble και οι Pentagram (κυρίως). Δεν ξέρω αν με πιάνεις. Εγώ όλους τους αγαπώ
Ή με άλλα λόγια, Candlemass / SA = epic doom, Trouble / Pentagram = classic doom
Ναι, φυσικά
Πέρα από συζητήσεις μεταξύ φίλων, δεν έχω δει την μπάντα να περιοδεύει όμως, τουλάχιστον δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου. Το να βρίσκεται μια μπάντα στον δρόμο, μου δείχνει ενδιαφέρον από διοργανωτές/κοινό.
Αφού ήταν διαλυμένοι πάνω από δεκαετία τώρα ρε
Φέτος λέει επανασυνδέθηκαν
Δεν το ήξερα. Ελπίζω να μην τους δούμε μόνο σε φεστιβάλ τύπου Keep It True.
Ή να μην τους ξαναδιαλύσει ο Endling
Καλύτερο όνομα μέταλ φεστιβάλ έβερ
αν έχουν ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ 1ο όνομα κάθε χρόνο, ναι
Ε βέβαια, οι ΦΟΛΣ θα κριντζάρουν με ΚΙΠ ΙΤ ΤΡΟΥ, τι θα γινότανε δηλαδή
Εναλλακτικά
Us Vs Them
Like the old days
Metal up your ass
Once metal always mental
Αυτό θα ήταν γαματο σε t-shirt με ένα μαχαίρι να βγαίνει από μια τουαλέτα ξέρω γω
Fuck Trends
Dealh to all False Metal
Heavy Metal Or No Metal At All
κ.ο.κ.
Fun Fact: Ειχα παρει τοτε το Metal Hammer που εδινε δωρο ενα μαυρο μπλουζακι με τεραστια κοκκινα γραμματα FUCK TRENDS , και επειδη προφανως ηταν οτι πιο γελοιο υπαρχει στο συμπαν ειχα σβησει με μαυρο μαρκαδορο το “TRENDS” και το μπλουζακι μου απλα εγραφε FUCK μπροστα. Σε μια συναυλια ειχε ερθει ενας τυπος και μου την ειχε πει επειδη δεν επρεπε να το σβησω ξερω γω :")