Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Και εγώ Quintom βγήκα! Βέβαια, πώς γίνεται να βγαίνω Quintom όταν στο “progressive του 2013” επιλέγω αυτό που δε θα επέλεγε ΠΟΤΕ o Quintom, ενώ η άλλη απάντηση είναι αυτή που θα επέλεγε ΠΑΝΤΑ ο Quintom, αυτά τα ξέρει μόνο ο αρχιμάγειρας @anhydriis

11 Likes

Υπάρχει συνέπεια τελικά

Όντως, ήταν περισσότερο η έλλειψη κυκλοφορίας “μεγάλου” ονόματος που μου έδωσε αυτή την αίσθηση αν και με 3-4 πρωτιές οι PoS μάλλον πήραν κεφάλι. Αν ψηφίζουν 59 χρήστες θα πρέπει ο πρώτος να πάρει 35 βαθμούς για να είναι κάτω από το 12%, οπότε με 2-3 ακόμα παρουσίες σε λίστα οι PoS θα το ξεπεράσουν.

8 Likes

Οκ σήμερα που έκανα το κουιζ που ποσταρίστηκε και όχι τα τεστ ρανς, είμαι πιο σίγουρη για τον εαυτό μου!

15 Likes

13 Likes

Έλα ρε

2 Likes

δεν έχω ψηφίσει για το 2017 βέβαια, να βάλω πρώτο το Medusa να κλαίει ο @QuintomScenario

10 Likes

Δεν κλαίμε αμα θες να ξέρεις, δε μας ενδιαφέρει καν που έχεις τόσο χάλια γούστο.

(@QuintomScenario απαντάω εγώ, πλέον είμαστε το ίδιο)

6 Likes

Απάντηση to the point που λετε εκει στο αμερικα

5 Likes

Eγώ βγήκα @jonkyr

15 Likes

δεν εχω ιδεα τι ειν τουτ
το κανα και δεν βγηκα εγω
βγηκα παντελης
που ειναι σεξυ δε λεω
και ψηλα ο Καλενταρ-Μαστερ που ειναι παντα τζεντλμαν και με συγχωρει για τα σεντονια που ξεχασα
απλωμενα στην βροχη αγγελοπουλικης ταινιας
μα και πιο κατω, στα προλεταριακα βαρομετρικα
με αυτους που εχουμε παραπλησιες ψηφους βγηκαν προς το τελος
τι φαση
τι με ρωτατε βρε για ISIS ή Leprous i am not into that sort of thing
καμια ερωτηση για το 84
για τον Αρχηγο
για τον Ιλιτς Ουλιανοφ
για τον Ρομπερτ και τα σμοκι αηζ της προηγουμενης ζωης μου
για το γκλιττερ μου που ξεχασα στις ατραπους μιας αλλης ζωης
για τα χαμενα μου γουνινα εσωρουχα και ονειρα
για το πλυντηριο που δεν εχω απλωσει ακομα
για την γειτονισα που με ειδε γυμνο πριν 12 χρονια και 3 μερες
για το The King Will Come των Wishbone Ash

20 Likes

Ας ξεκινήσουμε από το ότι προφανώς επέλεξες κάτι που δεν είναι καν progressive.

Κατά τα άλλα βλέποντας πόσοι από σας βγαίνετε Κουηντομ…

11 Likes

63f5a7a1393868a10fba0534_Agent-Smith-Matrix-gif-1-UneeQ-Blog

7 Likes

Συμφωνώ ως προς το τεχνικό κομμάτι, δηλαδή αν είναι ή όχι progressive - με την έννοια του προοδευτικού - όρος ηλίθιος εν τη γενέσει του, είναι όμως τόσο τέλειο σε όλους τους τομείς που αλήθεια δε με νοιάζει πως χαρακτηρίζεται ή πως θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται. Είναι ένα ανώτερο έργο τέχνης.

Τώρα σαρεσει η ιδέα εε;;
Όταν την είχα αναφέρει στην αρχή έλεγες κάτι περί κουτιών :innocent:

1 Like

Όχι, ακόμα μαλακία πιστεύω ότι είναι :smiling_face_with_tear:

Απλά κάνω τον χαβαλε μου. Ιδανικά δε θα ήθελα κανένας να βγαίνει Κουιντομ, μερικοί ίσως το θεωρούν προσβλητικό (!)

2 Likes

Να το κοιταξεις αυτο, ξανακανε το τεστ ή πες μου να σου συστησω καποιον ειδικο γιατρο. Ουτε εγω δεν βγαινω jonkyr.

@anhydriis στο επομενο βερζιο διορθωσε τις “περιοδείες” σε παρακαλω

Υ.Γ.: καταγγελω οτι λειπει ο Αρχηγος απο το poll @Curehead

13 Likes

Αγαπημενε μου, ξερουμε που παρκάρεις :ninja:
Και η @OwlKitty προφανως :rofl::rofl:

4 Likes

Μετράει και πόσο κοντά δημοσιεύουμε τις λίστες μας για να βγάλει σκορ?

6 Likes

νομιζω οτι με περισσοτερες multiple απαντησεις ισως να λυνοταν αυτο, δηλαδη για παραδειγμα εαν ειχε επιλογη το 1983 Steve Ray Vaughan ή το 1991 Soundgarden, θα εβγαινες Hopeto 101% :stuck_out_tongue:

τελωσπαντων

Ειπαμε οτι ειναι Παρασκευουλα (και στο γραφειο) ;

1 Pagan Altar The Room Of Shadows
2 Need Hegaiamas: A Song For Freedom
3 Paradise Lost Medusa
4 Doomocracy Visions & Creatures Of Imagination
5 Body Count Bloodlust

27 Likes

στο άσχετο στατιστικό της Παρασκευής να πούμε (χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία) πως το καλύτερο ποσοστό ταύτισης πρώτης θέσης ατομικής λίστας / συνολικού αποτελέσματος έχει ο @bostonflesh με 5 στα 10. Αλλά εντάξει οι 10 συμμετοχές είναι λίγες.

Πραγματικός άρχων της πρώτης θέσης ο @outshined με 20 στα 41 :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

απο κοντα και οι

@Rebel με 18 στα 40 :ninja:
@Meldinor με 10 στα 26 :ninja:

με 8 στα 47 και σε λίαν συντόμως με 8 στα 48 :face_in_clouds: :face_in_clouds: :face_in_clouds:

Summary

16 Likes