Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Παργαλάτσος είναι ένας, αλλά δέχομαι την φιλοφρόνηση.

11 Likes

Γαμάτο. Για να βγω πρέπει να χειραγωγηθούν οι απαντήσεις :sweat_smile:

3 Likes

Πώς γίνεται η σύνδεση όταν δεν έχουμε ψηφίσει ποτέ τίποτα από όλα αυτά?

Δεν πιάνω ακριβώς πώς δουλεύει.

1 Like

ευκολο και εξελ ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα :stuck_out_tongue:
βασικα καλυτερα με καμια python.

2 Likes

Εντάξει, είμαι ο εαυτός μου :joy:

Τι θεούλης είσαι ρε @anhydriis :smiling_face_with_three_hearts:

17 Likes

Και σκορ 479 , Σουπερ Παντελης οχι απλος Παντελης.

5 Likes

Ο στοχος κυριως ειναι να δεις με ποιους αλλους εχεις κοινες απαντησεις. Το μειον του ειναι οτι δεν εχω απαντησεις σε ολα απο ολους παρα μονο απο οτι προεκυψε απο τις ψηφοφορίες, ισως με περισσότερες ερωτησεις να εστρωνε λιγο αλλα και παλι οχι για ολους

7 Likes

image
@anhydriis :heart:

15 Likes

Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή για μένα, πάλι καλά που ο… εαυτός μου είναι ένας από αυτούς! Υποθέτω πως η απόκλιση από το απόλυτο οφείλεται στο ότι σε κάποιες ερωτήσεις δεν είχα επιλέξει καμία από τις διαθέσιμες απαντήσεις στις ψηφοφορίες.
Αυτό το θέμα της ποσοτικοποίησης/ποσοστικοποίησης της συμβατότητας γούστου με άλλους χρήστες με ειχε απασχολήσει πρόσφατα, οπότε κατ’ αρχήν μπράβο στον ανεξάντλητο @anhydriis !

Επειδή όμως εκτός από “corrector” είμαι και ένθερμος οπαδός της στατιστικής, να προσθέσω ότι:

Μου έκανε εντύπωση αυτό το σχόλιο, ειδικά από τη στιγμή που μου είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι, μετά από τις ψήφους των πρώτων ημερών της εβδομάδας, οι Pain of Salvation έχουν ισχυρή “παράσταση νίκης”, εντύπωση που πιθανόν να οφείλεται στο ότι δηλώθηκαν σε αρκετές πρώτες θέσεις στις δημοσιευμένες λίστες με ταυτόχρονο ποστάρισμα του εξωφύλλου που έμοιαζε… πανταχού παρόν!
Με μια πρόχειρη καταμέτρηση λοιπόν βρήκα 27 βαθμούς (4 πρωτιές, μια δεύτερη και μια τρίτη θέση!) για τους PoS σε σύνολο 20 χρηστών που κοινοποίησαν τις επιλογές τους μέχρι τώρα, δηλαδή το 27% των διαθέσιμων ψήφων στο (πάνω - κάτω) 1/3 των ψηφοφόρων.
Με την επιφύλαξη πάντα ότι όσοι ψηφίζουν νωρίς δεν είναι κατ’ ανάγκη αντιπροσωπευτικοί του συνόλου, (άσε που μπορεί κάποιο άλλο LP να έχει περισσότερες ψήφους και να μην το παρατήρησα με μια πρώτη ματιά) δεν νομίζω ότι το “ιστορικό χαμηλό” του 12% για το 2013 κινδυνεύει να καταρριφθεί, ούτε καν να απειληθεί! Οψόμεθα!

15 Likes

Να παρει κατι τετοιο ηθελα να γραψω… πφφφ… στο επομενο βερζιο :relaxed:

2 Likes

Και εγώ Quintom βγήκα! Βέβαια, πώς γίνεται να βγαίνω Quintom όταν στο “progressive του 2013” επιλέγω αυτό που δε θα επέλεγε ΠΟΤΕ o Quintom, ενώ η άλλη απάντηση είναι αυτή που θα επέλεγε ΠΑΝΤΑ ο Quintom, αυτά τα ξέρει μόνο ο αρχιμάγειρας @anhydriis

11 Likes

Υπάρχει συνέπεια τελικά

Όντως, ήταν περισσότερο η έλλειψη κυκλοφορίας “μεγάλου” ονόματος που μου έδωσε αυτή την αίσθηση αν και με 3-4 πρωτιές οι PoS μάλλον πήραν κεφάλι. Αν ψηφίζουν 59 χρήστες θα πρέπει ο πρώτος να πάρει 35 βαθμούς για να είναι κάτω από το 12%, οπότε με 2-3 ακόμα παρουσίες σε λίστα οι PoS θα το ξεπεράσουν.

8 Likes

Οκ σήμερα που έκανα το κουιζ που ποσταρίστηκε και όχι τα τεστ ρανς, είμαι πιο σίγουρη για τον εαυτό μου!

15 Likes

13 Likes

Έλα ρε

2 Likes

δεν έχω ψηφίσει για το 2017 βέβαια, να βάλω πρώτο το Medusa να κλαίει ο @QuintomScenario

10 Likes

Δεν κλαίμε αμα θες να ξέρεις, δε μας ενδιαφέρει καν που έχεις τόσο χάλια γούστο.

(@QuintomScenario απαντάω εγώ, πλέον είμαστε το ίδιο)

6 Likes

Απάντηση to the point που λετε εκει στο αμερικα

5 Likes

Eγώ βγήκα @jonkyr

15 Likes

δεν εχω ιδεα τι ειν τουτ
το κανα και δεν βγηκα εγω
βγηκα παντελης
που ειναι σεξυ δε λεω
και ψηλα ο Καλενταρ-Μαστερ που ειναι παντα τζεντλμαν και με συγχωρει για τα σεντονια που ξεχασα
απλωμενα στην βροχη αγγελοπουλικης ταινιας
μα και πιο κατω, στα προλεταριακα βαρομετρικα
με αυτους που εχουμε παραπλησιες ψηφους βγηκαν προς το τελος
τι φαση
τι με ρωτατε βρε για ISIS ή Leprous i am not into that sort of thing
καμια ερωτηση για το 84
για τον Αρχηγο
για τον Ιλιτς Ουλιανοφ
για τον Ρομπερτ και τα σμοκι αηζ της προηγουμενης ζωης μου
για το γκλιττερ μου που ξεχασα στις ατραπους μιας αλλης ζωης
για τα χαμενα μου γουνινα εσωρουχα και ονειρα
για το πλυντηριο που δεν εχω απλωσει ακομα