Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Εγώ δεν έχω παράπονο :black_heart:

13 Likes

Θα μπορούσε ο φίλτατος @anhydriis να μας εξηγήσει πώς ακριβώς έγινε αυτό;

Να συμφωνώ με τους @The_Black_League και @Ian_Metalhead περισσότερο απ’ ό,τι με τον εαυτό μου;

14 Likes

Μπορει να ειστε και οι τρεις το ιδιο προσωπο!

5 Likes

Ναι αλλά τι, είμαι τριχασμένη προσωπικότητα; Τα 2/3 μου είναι περισσότερο Εγώ από το τελευταίο 1/3;

1 Like

Σιγά το παράδοξο, εγώ σπανίως συμφωνώ μαζι μου.

10 Likes

αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι απο τους δισκους που επελεξες στο quiz εχεις βαλει μονο τους 5 στις πενταδες σου ενω ο Black League εχει βαλει 7
α δν ξερω αν μετραει και τα πολλς στις ισοπαλιες

2 Likes

ΟΚ, δεκτό, αλλά αυτό (υποθέτω) συνέβη επειδή τους υπόλοιπους δεν τους είχα καν στις πεντάδες μου! Και απλά τους ψήφισα τώρα για τις ανάγκες του κουίζ.

Δεν είναι λίγο παράλογο σαν κριτήριο; :stuck_out_tongue:

1 Like

Άρα αυτό το κουίζ είναι από εκείνες τις σπάνιες φορές; :stuck_out_tongue:

2 Likes

Για εσας πoυ δεν βγαλατε τoυς εαυτoυς σας σας απoκαλυψαμε. Αλλα λετε και αλλα ψηφηζετε :smiling_imp: . #exposed

Έχω σπάσει τo κεφάλι μoυ να καταλαβω γιατι εχω αυτη τη λεζαντα :sweat_smile:

Ευγε @anhydriis τρoμερη ιδεα

14 Likes

Φανατικος κωλογαυρος κι ο @kbil

4 Likes

οπως τα λεει η αγαπη μου… γι αυτο πρεπει να βαλω μερικες ακομη ερωτησεις… αλλωστε δεν ηταν ποτε ο στοχος να συμφωνησουμε με τον εαυτό μας αλλα με ποιους παμε κοντα σε γουστο

2 Likes

Ναι αλλά θέλω να δω τι έχεις γράψει για μένα :angry:

5 Likes

Ξερεις τι γινοταν, προσπαθώντας να περασω τις απαντησεις καθε φορα που εβαζα τον @kbil κάπου εβλεπα οτι συμφωνουσατε σχεδον παντού… οποτε ειπα να το βαλω ετσι για την ιντριγκα… θελουν update και αυτα :rofl::rofl:

4 Likes

Ο τωρινός εαυτός σου συμφωνεί περισσότερο με τον @The_Black_League απ’ ότι με τον εαυτό σου όταν ψήφιζε στις φόρμες, άρα σιγά σιγά γίνεσαι ο @The_Black_League, όταν αρχίσεις να μπιστας κιόλας ενημέρωσε στο σχετικό τοπικ :wink: :basketball:

7 Likes

:sweat_smile:

Believe me, this CANNOT happen

Ask @Lupin why

3 Likes

I guess that sounds right.

11 Likes

Χαχαχαχα οκ υπάρχουν και πιο κουφά…

@hopeto για να βγάλεις εσύ τον εαυτό σου… βασικά ξέχνα το, δεν παίζει

4 Likes

Kαι όμως κάνεις το καλύτερο παράγοντα στον πάγκο έβερ - κάτι είναι και αυτό κ λείπει από τα μπιστήγματά μας

1 Like

Καλά έτσι έρχομαι :sweat_smile:

2 Likes

Χρειάστηκε λιγο περισσοτερο σπρώξιμο :ninja:

15 Likes