Εγώ δεν έχω παράπονο
Θα μπορούσε ο φίλτατος @anhydriis να μας εξηγήσει πώς ακριβώς έγινε αυτό;
Να συμφωνώ με τους @The_Black_League και @Ian_Metalhead περισσότερο απ’ ό,τι με τον εαυτό μου;
Μπορει να ειστε και οι τρεις το ιδιο προσωπο!
Ναι αλλά τι, είμαι τριχασμένη προσωπικότητα; Τα 2/3 μου είναι περισσότερο Εγώ από το τελευταίο 1/3;
Σιγά το παράδοξο, εγώ σπανίως συμφωνώ μαζι μου.
αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι απο τους δισκους που επελεξες στο quiz εχεις βαλει μονο τους 5 στις πενταδες σου ενω ο Black League εχει βαλει 7
α δν ξερω αν μετραει και τα πολλς στις ισοπαλιες
ΟΚ, δεκτό, αλλά αυτό (υποθέτω) συνέβη επειδή τους υπόλοιπους δεν τους είχα καν στις πεντάδες μου! Και απλά τους ψήφισα τώρα για τις ανάγκες του κουίζ.
Δεν είναι λίγο παράλογο σαν κριτήριο;
Άρα αυτό το κουίζ είναι από εκείνες τις σπάνιες φορές;
Για εσας πoυ δεν βγαλατε τoυς εαυτoυς σας σας απoκαλυψαμε. Αλλα λετε και αλλα ψηφηζετε . #exposed
Έχω σπάσει τo κεφάλι μoυ να καταλαβω γιατι εχω αυτη τη λεζαντα
Ευγε @anhydriis τρoμερη ιδεα
οπως τα λεει η αγαπη μου… γι αυτο πρεπει να βαλω μερικες ακομη ερωτησεις… αλλωστε δεν ηταν ποτε ο στοχος να συμφωνησουμε με τον εαυτό μας αλλα με ποιους παμε κοντα σε γουστο
Ναι αλλά θέλω να δω τι έχεις γράψει για μένα
Ξερεις τι γινοταν, προσπαθώντας να περασω τις απαντησεις καθε φορα που εβαζα τον @kbil κάπου εβλεπα οτι συμφωνουσατε σχεδον παντού… οποτε ειπα να το βαλω ετσι για την ιντριγκα… θελουν update και αυτα
Ο τωρινός εαυτός σου συμφωνεί περισσότερο με τον @The_Black_League απ’ ότι με τον εαυτό σου όταν ψήφιζε στις φόρμες, άρα σιγά σιγά γίνεσαι ο @The_Black_League, όταν αρχίσεις να μπιστας κιόλας ενημέρωσε στο σχετικό τοπικ
Χαχαχαχα οκ υπάρχουν και πιο κουφά…
@hopeto για να βγάλεις εσύ τον εαυτό σου… βασικά ξέχνα το, δεν παίζει
Kαι όμως κάνεις το καλύτερο παράγοντα στον πάγκο έβερ - κάτι είναι και αυτό κ λείπει από τα μπιστήγματά μας
Καλά έτσι έρχομαι