Πρέπει να το ακούσω ξανά αυτό γιατί δεν μου είχε κάτσει καθόλου καλά κ το παράτησα.
Θελει ακουσματα…Ειναι φοβερος δισκος…Ηταν τρελη στηριξη για μενα οταν ημουν στον στρατο
Θα έλεγε κανείς ότι χρειάζεται και μια ακόμα θητεία για να το πιάσει?
Πέρα από την πλάκα, τα δικά μου μουσικά “στηρίγματα” στον στρατό πιθανότατα ήταν τα Κράτα το σόου μαϊμού από Τρύπες, Hindsight των Anathema και New Game των Mudvayne.
Εξαρταται ποσο κραταει η θητεια
Μεγάλη μέρα σήμερα με spotify wrapped να κατακλύζει το σύμπαν, οπότε να πω ένα ευχαριστώ στον @anhydriis γι αυτό
αλλά και για την δική του βερσιόν του wrap που με έβαλε να τεστάρω και έμαθα ότι
(Χαίρω πολύ)
και 2.
Δηλ ίσως είμαι η σηγουλφ ίσως και ο @The_Black_League, ποιός ξέρει
Προφανως και ζηλεψα το spotify
Μια πρωτη βερσιον beta… θα ακολουθησει update…
https://www.proprofs.com/quiz-school/ugc/story.php?title=mzg3ntqynwg3r9
Ενοχλήθηκα περισσότερο απ’ότι περίμενα που δε βλέπω το nickname μου, αλλά πρώτον 7/10 ερωτήσεις δε με αφορούν καν, και 2ον έχουμε το 2023 για την 5η και φαρμακερή, ο,τι θέλει ο threadmaster
Δεν εχω καταλαβει καν τι βλεπουμε, πείτε μου κι εμενα.
Για εξηγα
Ουτε εγώ κατάλαβα αλλα οκ καποια ΛΙΣΤΑ ειναι παλι.
Εν τω μεταξύ το καλύτερο είναι η λεζάντα για κάθε user και όλοι σας το έχετε κροπαρει απ’ έξω στα screenshots σας
Έπαιξα λίγο και νομίζω είναι αδύνατο να βγω εγω
Για μένα λέει “είσαι ο Aldebaran, η πρωινή λίστα της Δευτέρας”, χάχαχα!
Ειπαμε, θα υπαρξουν updates, η πρωτη παλιοσελιδα με αφηνε να βαλω μεχρι 25 ενδεχομενα
Προσπαθησα να φτιαξω ενα κουιζ που να δειχνει με ποιον ταιριαζουμε μουσικα βασει των επιλογων μας σε λιστες
Νομιζω φταιει που δεν ειχες ψηφισει στα “καιρια” αυτα ερωτηματα, θα προσθεσω καποιες ερωτησεις για να στρώσει
+1
Μόνο ψευδοδιλήμματα είδα