Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Πρέπει να το ακούσω ξανά αυτό γιατί δεν μου είχε κάτσει καθόλου καλά κ το παράτησα.

1 Like

Θελει ακουσματα…Ειναι φοβερος δισκος…Ηταν τρελη στηριξη για μενα οταν ημουν στον στρατο

2 Likes

Θα έλεγε κανείς ότι χρειάζεται και μια ακόμα θητεία για να το πιάσει?

Πέρα από την πλάκα, τα δικά μου μουσικά “στηρίγματα” στον στρατό πιθανότατα ήταν τα Κράτα το σόου μαϊμού από Τρύπες, Hindsight των Anathema και New Game των Mudvayne.

Εξαρταται ποσο κραταει η θητεια :laughing:

2 Likes
1 Like

Μεγάλη μέρα σήμερα με spotify wrapped να κατακλύζει το σύμπαν, οπότε να πω ένα ευχαριστώ στον @anhydriis γι αυτό

αλλά και για την δική του βερσιόν του wrap που με έβαλε να τεστάρω και έμαθα ότι

(Χαίρω πολύ)

και 2.

Δηλ ίσως είμαι η σηγουλφ ίσως και ο @The_Black_League, ποιός ξέρει

15 Likes

Προφανως και ζηλεψα το spotify :rofl::rofl:

Μια πρωτη βερσιον beta… θα ακολουθησει update…

https://www.proprofs.com/quiz-school/ugc/story.php?title=mzg3ntqynwg3r9

10 Likes

12 Likes

…χμμμ…i’ll take it… :face_with_monocle:

13 Likes

Ενοχλήθηκα περισσότερο απ’ότι περίμενα που δε βλέπω το nickname μου, αλλά πρώτον 7/10 ερωτήσεις δε με αφορούν καν, και 2ον έχουμε το 2023 για την 5η και φαρμακερή, ο,τι θέλει ο threadmaster

5 Likes

@pantelis79 αγαπη μου έλα πάρε με από δω

14 Likes

Δεν εχω καταλαβει καν τι βλεπουμε, πείτε μου κι εμενα.

3 Likes

Το βρήκα:

11 Likes

Για εξηγα :stuck_out_tongue:

1 Like

Ουτε εγώ κατάλαβα αλλα οκ καποια ΛΙΣΤΑ ειναι παλι.

11 Likes

Εν τω μεταξύ το καλύτερο είναι η λεζάντα για κάθε user και όλοι σας το έχετε κροπαρει απ’ έξω στα screenshots σας

Έπαιξα λίγο και νομίζω είναι αδύνατο να βγω εγω

13 Likes

Για μένα λέει “είσαι ο Aldebaran, η πρωινή λίστα της Δευτέρας”, χάχαχα!

14 Likes

Ειπαμε, θα υπαρξουν updates, η πρωτη παλιοσελιδα με αφηνε να βαλω μεχρι 25 ενδεχομενα

Προσπαθησα να φτιαξω ενα κουιζ που να δειχνει με ποιον ταιριαζουμε μουσικα βασει των επιλογων μας σε λιστες

Νομιζω φταιει που δεν ειχες ψηφισει στα “καιρια” αυτα ερωτηματα, θα προσθεσω καποιες ερωτησεις για να στρώσει

7 Likes

+1

Μόνο ψευδοδιλήμματα είδα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εκατότακατο

17 Likes