Αλλος ενας μεγαλειωδης δισκος.Φευγουν απο την 70’s ψυχεδελεια και γυρνανε κοντα στον ηχο που τους καθιερωσε σαν ενα απο τα μεγαλυτερα prog metal γκρουπ εβερ.Θυμαμαι ειχα ξενερωσει αρκετα οταν ειχε βγει το 1ο single καθως περιμενα κατι διαφορετικο ηχητικα.Τελικα εκεινο το κομματι ηταν το χειροτερο του δισκου.Ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν πηγαινει ακριβως μετα την αγια τριαδα τους.Εκεινο το ατιμο το Scarsick το λατρευω παθολογικα…
2.Tori Amos - Native Invader
Ο καλυτερος της δισκος απο το Scarlet’s walk και μετα.Σε μεγαλη εμπνευση μας προσφερει αλλον εναν δισκο με καταπληκτικες συνθεσεις και ερμηνειες…
3.Deep Purple - Infinite (+cover)
Οι γερολυκοι ειναι ακομα εδω!αρνουνται να βγαλουν μετριο δισκο.
4.Leprous - Malina
Ισως ο πιο κοινα αποδεκτος δισκος τους.Για μενα ειναι ενα κλικ πιο χαμηλα απο τους 2 προηγουμενους αλλα το επιπεδο τους ειναι τοσο ψηλο που δεν σημαινει τιποτα.
5.Anathema - The optimist
Εμενα μου αρεσει η τελευταια περιοδος τους.Δεν φτανει την εποχη των Alternative 4 και Judgement αντε και A natural Disaster, αλλα συνεχιζουν να μας δινουν πανεμορφες μουσικες.
Θα έλεγε κανείς ότι χρειάζεται και μια ακόμα θητεία για να το πιάσει?
Πέρα από την πλάκα, τα δικά μου μουσικά “στηρίγματα” στον στρατό πιθανότατα ήταν τα Κράτα το σόου μαϊμού από Τρύπες, Hindsight των Anathema και New Game των Mudvayne.
Ενοχλήθηκα περισσότερο απ’ότι περίμενα που δε βλέπω το nickname μου, αλλά πρώτον 7/10 ερωτήσεις δε με αφορούν καν, και 2ον έχουμε το 2023 για την 5η και φαρμακερή, ο,τι θέλει ο threadmaster