Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Beatles/Hendrix/Cream υποθέτω

2 Likes

Υπό μια έννοια, ίσως οι Joy Division;
(υπό μια πολύ ευρεία έννοια βασικά)

Οι MAYHEM :exclamation:

4 Likes

Scorpions?

Ο Ρούντολφ ήταν πάντα νομίζω ο βασικός συνθέτης

O Michael δεν έλεγε πως νιώθει πως δεν αναγνωρίζεται η προσφορά του στο Lonesome Crow και θα έπρεπε να πάρει περισσότερα credits? Εκεί βασίστηκα, μπορεί να λέω μπαρούφες.

Α, δεν το ήξερα καν αυτό

Την έφερε στον ίδιο του τον αδερφό ρε λες;;;;

Κοίτα, με μια σύντομη έρευνα το “δεν έχει καλές σχέσεις με τον αδερφό του” οριακά ωραιοποιεί την σχέση τους, καθώς μάλλον υπάρχει πολύ μεγάλη πίκρα και ένταση μεταξύ τους. Βλέπω συνεντεύξεις που λέει από “ο rudolph στον πρώτο δίσκο δεν ήξερε καλά κιθάρα/δεν μπορούσε να ακολουθήσει” μέχρι “τα περισσότερα κομμάτια του lonesome crow τα έγραψα εγώ”.

Άντε βγάλε άκρη.

Agreed

Να έχουμε υπόψη μας επίσης ότι το Μιχαλιό δεν είναι και η πιο αξιόπιστη πηγή

Αυτό εννοείται για τον Michael.

Στο ερώτημα του Λέπερ, θα ρίξω και Fates Warning στην κουβέντα αλλά με αστερίσκο. Μπορεί ο Arch να ήταν βασικός συνθέτης στους 3 πρώτους δίσκους, αλλά πάντα σε συνεργασία με τον Matheos. Δεν ήταν δηλαδή πως έφυγε από το συγκρότημα και οι FW έχασαν τον μόνο τους συνθέτη.

Blood, Sweat & Tears και Sex Pistols? Ενδιαφέρον ερώτημα.

Genesis και Peter Gabriel;

1 Like

Ήταν όλοι συνθέτες εκεί όμως, είναι σχετικό.

Θα έλεγα Soft Machine. Μια χαρά συνέχισαν και χωρίς τον Ayers.

1 Like

Σωστά, όπως και χωρίς τον Wyatt.

Bay Area κανεις?

Ινσαιντ τζοουκ προφανως…

Vince Clarke στους Depeche. Δικιά του μπάντα, ήρθε ο Gore, μέχρι να έρθει ο Gahan έκανε τα φωνητικά, και έγραψε σχεδόν όλο το Speak & Spell

3 Likes

Nομίζω πως οι Fleetwood Mac είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα.
Μετά τα πρώτα ονόματα που μου έρχονται στο μυαλό είναι οι Can, οι Buzzcocks και οι The Damned.

Αυτό το ότι ο Glen Matlock έγραψε όλο το Nevermind the bollocks μόνο αυτός το λέει. Προσωπικά έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο ισχύει.

2 Likes

Δεν ξέρω αν ισχυει αλλά το εχω διαβάσει τόσο πολύ που μοιάζει με πραγματικότητα.

1 Like

Σκέφτηκα Allman Brothers Band αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει με δεύτερη ματιά/σκέψη . Ο Gregg ήταν ο mainman/songwriter :thinking:

1 Like