Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Καλά, σπουδαία δουλειά και πολλά μπράβο @nnnkkk για την σκέψη και τον χρόνο που αφιέρωσες…

… είμαι σίγουρος πως θα αναφωνήσω μόλις αρχίσει να λειτουργεί σε υποφερτές ταχύτητες το ρημαδοφόρουμ και καταφέρω να δω όλα αυτά που ανέβασες!

2 Likes

φοβερή δούλεια ρε!!! τέλειο !! μολις βρω λίγο χρόνο θα προσπαθήσω και εγώ λίγο να βοηθήσω, τουλάχιστον σε ότι αφορά την ομαδοποίηση!! :ninja:

Πολυ ωραιο μπραβο! Μαρεσει πολυ ειδικα που με εχεις σκιπαρει :stuck_out_tongue:

Κάτσε ρε, είχες ψηφίσει μεταξύ 70-79?

αα σορρυ ρε - νομιζα ηταν ολα.

Μάγκες μου έλειψε το τόπικ αυτό…:frowning:

6 Likes

Για να ζεσταινομαστε…

:ninja:t2::ninja:t2::ninja:t2:

3 Likes

Μιλάς με γρίφους γέροντα

Αποκλείεται να εννοεί ότι κοντεύει να περάσει κι αυτό το έτος και πλησιάζει η ώρα να… καταθέσουμε τις λίστες για το 2024! :stuck_out_tongue:

1 Like

Πότε ξεκινάμε επίσημα;

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να στολίσουμε και το φετινό δέντρο με λίστες!!!

Οι κανόνες δεν αλλάζουν, ψηφίζουμε στο παρακάτω link μέχρι την Κυριακή 22/12/2024

Vamos

:ninja: :ninja: :ninja:

19 Likes

Ήλπιζα σε κάτι του τύπου Φώτα να προλάβουμε να κλείσουμε ουρές, αλλα οκ, τίμιο, χριστούγεννα με νέα λίστα. :smiley:

H πεντάδα κλειδωμένη είναι άλλωστε.

2 Likes

πωωω δεν θυμαμαι καν τι άκουσα φέτος :sweat_smile:

2 Likes

Τι θα γινει, θα ξεκινησουμε απο 1η Ιανουαριου με ταινιες ή δεν εχεις χρονο? <3

Δεν αφήνουμε λίγο πιο πίσω 29/12 π.χ.?

2 Likes

Ή και ακόμα πιο πίσω, π.χ. 1/3/2025

3 Likes

Ωραία, τώρα να γίνει πολ πότε προτιμάμε κτλ, να θυμίσει λίγο τα παλιά.

2 Likes

Θα συμφωνούσα με τα παιδιά η ψηφοφορία να πάει μετά τα Χριστούγεννα. Να προλάβουμε να ακούσουμε κάτιτις παραπάνω. Αλλά και για όσους θέλουν να γράψουν λίγα πράγματα για την πεντάδα ( δεκάδα ή hopetιαδα :sweat_smile: )τους να έχουν λίγο χρόνο επιπλέον, που φαντάζομαι μέσα στις γιορτές κάπως θα βρουν.

2 Likes

2024

Midas Fall-“Cold Waves Divide Us”

Dödsrit-‘‘Nocturnal Will’’

Kvadrat-“The Horrible Dissonance of Oblivion”

Khirki-“Κ​υ​κ​ε​ώ​ν​α​ς”

Oceans of Slumber-“Where Gods Fear to Speak”

Mου άφησαν, επίσης, αρκετά -έως πολύ- θετικό πρόσημο οι Priest, οι Tranquillity, οι Alcest, οι MoM και οι Dool (αυτοί ήταν για πεντάδα βασικά, αλλά ας όψεται η αδυναμία που έχω στους OoS).

29 Likes

Ο δίσκος των Dool είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός! Τον έχω ακούσει 2 φορές και έχει πολλά σημεία να σου μένουν με την πρώτη. Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες ακροάσεις.

Χάθηκε να τον πάρω είδηση 2-3 μήνες νωρίτερα που ήρθαν και για λάιβ γμτ :roll_eyes:

1 Like