Καλά, σπουδαία δουλειά και πολλά μπράβο @nnnkkk για την σκέψη και τον χρόνο που αφιέρωσες…
… είμαι σίγουρος πως θα αναφωνήσω μόλις αρχίσει να λειτουργεί σε υποφερτές ταχύτητες το ρημαδοφόρουμ και καταφέρω να δω όλα αυτά που ανέβασες!
Καλά, σπουδαία δουλειά και πολλά μπράβο @nnnkkk για την σκέψη και τον χρόνο που αφιέρωσες…
… είμαι σίγουρος πως θα αναφωνήσω μόλις αρχίσει να λειτουργεί σε υποφερτές ταχύτητες το ρημαδοφόρουμ και καταφέρω να δω όλα αυτά που ανέβασες!
φοβερή δούλεια ρε!!! τέλειο !! μολις βρω λίγο χρόνο θα προσπαθήσω και εγώ λίγο να βοηθήσω, τουλάχιστον σε ότι αφορά την ομαδοποίηση!!
Πολυ ωραιο μπραβο! Μαρεσει πολυ ειδικα που με εχεις σκιπαρει
Κάτσε ρε, είχες ψηφίσει μεταξύ 70-79?
αα σορρυ ρε - νομιζα ηταν ολα.
Μάγκες μου έλειψε το τόπικ αυτό…
Μιλάς με γρίφους γέροντα
Αποκλείεται να εννοεί ότι κοντεύει να περάσει κι αυτό το έτος και πλησιάζει η ώρα να… καταθέσουμε τις λίστες για το 2024!
Πότε ξεκινάμε επίσημα;
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να στολίσουμε και το φετινό δέντρο με λίστες!!!
Οι κανόνες δεν αλλάζουν, ψηφίζουμε στο παρακάτω link μέχρι την Κυριακή 22/12/2024
Vamos
Ήλπιζα σε κάτι του τύπου Φώτα να προλάβουμε να κλείσουμε ουρές, αλλα οκ, τίμιο, χριστούγεννα με νέα λίστα.
H πεντάδα κλειδωμένη είναι άλλωστε.
πωωω δεν θυμαμαι καν τι άκουσα φέτος
Τι θα γινει, θα ξεκινησουμε απο 1η Ιανουαριου με ταινιες ή δεν εχεις χρονο? <3
Δεν αφήνουμε λίγο πιο πίσω 29/12 π.χ.?
Ή και ακόμα πιο πίσω, π.χ. 1/3/2025
Ωραία, τώρα να γίνει πολ πότε προτιμάμε κτλ, να θυμίσει λίγο τα παλιά.
Θα συμφωνούσα με τα παιδιά η ψηφοφορία να πάει μετά τα Χριστούγεννα. Να προλάβουμε να ακούσουμε κάτιτις παραπάνω. Αλλά και για όσους θέλουν να γράψουν λίγα πράγματα για την πεντάδα ( δεκάδα ή hopetιαδα )τους να έχουν λίγο χρόνο επιπλέον, που φαντάζομαι μέσα στις γιορτές κάπως θα βρουν.
2024
Midas Fall-“Cold Waves Divide Us”
Dödsrit-‘‘Nocturnal Will’’
Kvadrat-“The Horrible Dissonance of Oblivion”
Khirki-“Κυκεώνας”
Oceans of Slumber-“Where Gods Fear to Speak”
Mου άφησαν, επίσης, αρκετά -έως πολύ- θετικό πρόσημο οι Priest, οι Tranquillity, οι Alcest, οι MoM και οι Dool (αυτοί ήταν για πεντάδα βασικά, αλλά ας όψεται η αδυναμία που έχω στους OoS).
Ο δίσκος των Dool είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός! Τον έχω ακούσει 2 φορές και έχει πολλά σημεία να σου μένουν με την πρώτη. Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες ακροάσεις.
Χάθηκε να τον πάρω είδηση 2-3 μήνες νωρίτερα που ήρθαν και για λάιβ γμτ