Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

LOL οχι εδω μεσα.

σορι κιόλα όλα μπορούν να συμβούν, π.χ. κάποια στιγμή μετά τις 12 πάω να μετρήσω τις ψήφους για τα εξώφυλλα και αρχίζω να βλέπω συνεχώς Molly Hatchet. Σκάει λοιπόν ισοψηφία οπότε λέω πριν ψηφίσω να δω τι είναι και το μολι. Μου κάνει ντου ο αι γιώργης λοιπόν (χωρίς το δράκο), δεν το περίμενα αυτό… Η αλήθεια είναι ότι είχε περάσει από τα μάτια μου όπως και το σχόλιο για τον κοντό αναβάτη, αλλά δεν το περίμενα…

1 Like

:roll_eyes:

Ας αναφερουμε καπου εδω, επειδη ηδη το διαβασα 1-2-3 φορες, οτι οι στιχοι του trees συμφωνα με τον δημιουργο τους, δεν εχουν καμια σχεση με κυνισμους ή μεταφορικές/αλληγορικές ιστορίες. Απλώς λέει ότι έβαλε τα δέντρα να συμπεριφέρονται ως άνθρωποι.

Σε μία άλλη ιστορία για “Μεταλλικές θύμησες”:
Μετά την πρώτη συναυλία των Rush που είδαμε το 2004 στη Φρανκφούρτη, επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο με τον toxikos. Τσεκάραμε ενθουσιασμένοι τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές μας, με εξωτερική κάρτα μνήμης φυσικά, όχι cloud και τέτοια σατανικά όπως σήμερα. Έσβησα τις θολές, ανάμεσά τους και μία που έτυχε να είναι απλώς το βίντεο του The Trees. Το πρώτο καρέ ήταν θολό κι εγώ νόμιζα ότι ήταν φωτό.

Θυμάμαι κάθε μικρή λεπτομέρεια εκείνου του λεπτού. Πού καθόμουν στο δωμάτιο, την εικόνα που αντίκρυσα, το “delete”, την ανησυχία επειδή το βίντεο που είχα καταγράψει 100% δεν ήταν εκεί, τον τρόμο όταν κατάλαβα τι είχα κάνει.

Βλέπετε, αν πρέπει να πω “το αγαπημένο μου κομμάτι Rush είναι…”, το Trees και το Red Sector A θα σκάσουν πρώτα στο στόμα μου.

Τουλάχιστον έμεινε το Red Sector A. Και ένα επίσημο live dvd από εκείνο το βράδυ. Ήθελα όμως το δικό μου βίντεο…

8 Likes

Για εσάς που χάνετε την διάθεση σας, να πω:

Η μόνη απάντηση στον θάνατο είναι η ζωή κι η μόνη απάντηση στην φθορά είναι η τέχνη.

Ειδικά όταν τα πράγματα είναι άσχημα, η μουσική (και όλες οι τέχνες) μπορεί να σε σηκώσει, να σε λυτρώσει, να κατευθύνει τον θυμό σου, να θεραπεύσει. Τέτοιες στιγμές, την χρειαζόμαστε ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Γι αυτό, ας μην έχουμε ενοχές που ευχαριστιόμαστε κάτι, ε; Αυτό θέλουν οι εχθροί μας.

Don’t let the bastards grind you down.

23 Likes

Αυτό, που κοινωνούμε εδώ, που μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, τις μουσικές μας προτιμήσεις, τα γούστα μας, δεν είναι απλά ένα έναυσμα για να κοινωνούμε και τις σκέψεις μας, δυνατά, ενώ δεν μιλάμε. Θεωρώ πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αδειάζει μπροστά σε κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει καμία πτυχή της ζωής ανεπηρέαστη. Εννοείτε πως δεν υπάρχει καμία ενοχή σε αυτό και δεν τους χαριζόμαστε, στεκόμαστε στα πόδια μας και απέναντι τους.

12 Likes

Oh please

1 Like

εκτός σειράς να σημειώσω εδώ ότι όταν κάνω tag δεν το κάνω για να τσιγκλίσω, αλλά περισσότερο από ανασφάλεια μην έχασα την ψήφο κάποιου, γεγονός που άλλωστε έχει συμβεί πολλάκις :rofl: Θα αρχίσω να κάνω τίποτα άκυρα tag όμως σε μερικούς φίλους καρδιακούς που απορώ που ακόμη δεν έχουν βάλει χέρι σε λίστα λ.χ. @razor7 @Owl @Giasonas. Επίσης @power_fades @drenie μεγάλες προσθήκες ε να τα λέμε αυτά!

7 Likes

Joy Division - Unknown Pleasures
Pink Floyd - The Wall
The Cure - Three Imaginary Boys
AC/DC - Highway to Hell
Αν βρω/σκεφτώ κάτι άλλο συμπληρωματικά, θα επανέλθω (δεν σας απειλώ)

12 Likes

αυτο το παιχνιδι ειναι απο τις αγαπημενες μου ασχολιες φετος οποτε δεν το ξεχναω αλλα αν θελεις κανε με ταγκς γιατι μου αρεσει να νιωθω οτι με σκεφτονται

10 Likes

α φτάσαμε στην χρονιά που θα βγει πρώτο το wall, τέλεια :confused:

4 Likes

:kissing_heart:

1 Like

τελευταία χρονιά των 70ς, τελευταία χρονιά χωρις μειντεν και τζουντας, ε ας παει και το παλιάμπελο…

1 Like

Τα χω ακούσει όλα αυτά, είναι καλά, εγγύηση, που λένε, και αυτή την στιγμή ξεπετάω λίγο τη λίστα… αφ’ ενός γιατί δεν μπορώ ούτε να πληκτρολογησω (οκ, γιατί δεν τα υπαγορεύεις, θα μου πεις), ούτε και έχω πολλή διάθεση, για την ακρίβεια, υπό το μηδέν… αφ’ ετέρου δεν έχω πολλά ακούσματα εκείνης της περιόδου, μόνο ορισμένα κλασικά, οπότε είμαι ψιλοπροβλέψιμη. Συμμετέχω κυρίως για το «πουτανάκι της καρδιάς μου», @anhydriis!

5 Likes

Ε όχι δα :sunglasses:

2 Likes

Σε λατρευω, επειδη εδωσα τα φιλια μου στον @JTN σε σενα δινω την καρδια μου :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Για τα επομενα 6 χρονια… ευτυχως στις μονες χρονιες δεν θα παιζουμε ξυλο

Να κάτι τέτοια μου γράφετε και με αποστομώνετε… Χίλιες καρδιές! :heart: :heart: :heart: :heart:

2 Likes

Εντάξει αυτό που λες για Μέιντεν ΚΑΙ Πριστ σωστό είναι ασφαλώς, αλλά εγώ εννοούσα ότι το 1979 δεν είναι χρονιά χωρίς Πριστ.

Και να 'σαι σίγουρος ότι την επόμενη Κυριακή θα πληκτρολογείς το όνομά τους στο ποστ απολογισμού της χρονιάς, έστω κι αν είναι για μία ψήφο, γιατί God damn it θα την έχουν αυτή την ψήφο :sunglasses: :index_pointing_at_the_viewer:

4 Likes

Ωχ εχουμε και τα λαιβ :rofl::rofl:

Queen_Live_Killers

5 Likes

…ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡ ΕΧΜ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ

3 Likes